- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 61
Demi yani bayramda yerken iyiydiKorkunun ecele faydası yok kızlarrr
Herkes eppegini almış ben onu bile almadım ne kadar hazır değilsem
Annemler yok tam bugday ekmegimide aldim ama hic hazır degilim
Kabak aldim zaten bugünYerken dikkat et artık,kabak detoksu yap 2 gün devam etsen yeter zaten yeşil çay iç detoks suları var.
Kağıda gerek yok canim kabul ederizBir sorum kaptanım?
Şimdi kağıda yazıyoruz ya akıllı tartıya nicki girsek sonuçta tarihi saatide gösteriyor kabul eder misin? Ille de kağıda yazalım mı
Yarina ekmegimle kabagimla hazırimHerkes eppegini almış ben onu bile almadım ne kadar hazır değilsemeppek sipariş edeyim bende
Ohh valla çok iyi oldu çocuklar kagidin peşinde sanırsın evde oyuncak yokKağıda gerek yok canim kabul ederiz
Kabağım vardı bayramdan önce almıştım yaşıyorsa inşallah. Kabak yemeyip insan gibi yesekte iner zaten amaYarina ekmegimle kabagimla hazırim
Canım her hafta en çok kilo veren kırmızı Kaptan oluyor. yarışmaya devam edecek arkadaşlar İçinden bir mavi Kaptan seçiyor, sonra bu iki Kaptan sırayla kendi takımlarını kuruyorlar.Kırmızı ve mavi takım aynı. Onun seçimi nasıl olucak kaptanlar mı seçecek. Anlamadım ben
Süper sabah normal kahvaltını yap,öğlen ve akşam kabağı hazırlarsın 2 gün yetiyor zaten .Kabak aldim zaten bugün
Iste insan gibi yemek lazımKabağım vardı bayramdan önce almıştım yaşıyorsa inşallah. Kabak yemeyip insan gibi yesekte iner zaten ama
Ekmeğide yeme bence alışıyorsun onada,bol maydonoz bide.Iste insan gibi yemek lazım
Bakalım bir kac gun insan gibi yemege calisacagim
Çok fazla içiyormuş sigarayı.Kızlar sigarayı birakin ayda 1000 lira sigaraya verilir mi benim eşim.ayda 2.000 TL veriyor 2 paket iciyor
Canım biz bu cuma değil de bundan sonraki Cuma günü özel bir hafta düzenleyeceğiz İnşallah
Ben galiba ayda bi paket alıyomKızlar sigarayı birakin ayda 1000 lira sigaraya verilir mi benim eşim.ayda 2.000 TL veriyor 2 paket iciyor
Zamanla azaltirim bir anda kesmek zor gibiEkmeğide yeme bence alışıyorsun onada,bol maydonoz bide.
Buna sigara icmek mi diyorsun canimBen galiba ayda bi paket alıyom
Günde arada bi bi tane
Bazen içmiyorum
Alışmışım sigara ya
Aynen kaptanim hafta ici karar veririzCanım biz bu cuma değil de bundan sonraki Cuma günü özel bir hafta düzenleyeceğiz İnşallahZipzip- ve ben Kaptan olacağız. Detayları haftaya Elif duyurur.
Zor değil aslında normalde kaç dilim yiyorsun kahvaltıda,2 dilim desen 1 dilime düşür onu böyle böyle onuda yemezsin.Zamanla azaltirim bir anda kesmek zor gibi
Sigara içiyorum deme sakınBen galiba ayda bi paket alıyom
Günde arada bi bi tane
Bazen içmiyorum
Alışmışım sigara ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?