Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim❤

Ah be fulya nasıl da güzel anlattin

Adapte olabilecekmiyim onu kestiremiyorum hâla. 2 gündür de adimsayar saymamiş. Surekli kontrol etmem gerekcek. Bebiş keşfetmiş galiba
Aslinda pedometreler var 20 liraydi bir ara onlarda artmistir kesin ama onlardan alabilirsin canim telefondan saymak zor oluyor senin icin

Aslında hepimiz kilo korumayi biliyoruz
Sadece yedigimizi fazlasını kaçiriyoruz
Herşeyi fazka yemeden Bi lokma atsak korunur. Fazla yiyince karnımı iyice sisene kadar yesek tartıya yansitiyor abla
Bazen dengeyi kuramıyoruz,çok yemesekte bazen vücut duruyor işte.
Su içsek tartıda fazla geliyoruz,birde wc durumalrı var yani.

Kız neresi abuk subuk
Çok dengeli bir gün :) yağ protein karbonhidrat lif hepsinden :))

Amin, inşaallah yeni yerinizde çok daha iyi olur yaşantınız iyi arkadaşlıklar ve huzur bu arada ücretsiz izne doğumdan sonra hemen mi çıktın? Ben Eylül'de düşünüyorum nasipse.
Doğu görevi evet. Ben başka şehir. AA sen de iki sene eşinden ayrı idare etmişsin. İyi anlarsın beni. İyi başarmışsin. Ben annem çok yardımcı olmasına rağmen çok zorlanıyorum.
Afiyet olsun canim

Merhaba canim
Sağol
Isteyen paylaşabilir ama yarından itibaren menu listesi tutacagim
Tamam sağol. Bilseydim yerdim diyo musum
Oooo on nurmara şehir canım memleketim
Ooo seni gidi migi eşim güzel şehir demişti . Ben aslında İstanbul'a yakın ylova düşünüyorum. Hem aileme yakın, hem de bı ayağım İstanbulda olur. Karmaşık bir şehir oldu İstanbul ama bazen o kalabalığıni da özlemiyor değilim. Bir yere gitmem gerektiğinde annem bakar kızıma ,oğluma ama keşke stressiz olsa, yani bu derin bı konu ama kendi ayaklarımin üstünde durmak istiyorum. Zaten öz güvensiz insanım ve ailemin karışması, akıl vermesi, yönlendirmesi artık ağır geliyor. Kötü niyetleri yok biliyorum ama ben çocuklarımla, eşimle kendi yuvamizda yaşamak istiyorum. Yakın olunca yine kendi ayaklarım üstünde duramicam. Hafta sonları bbmlara gidicem, eşimle yapabileceğimiz aktivite kalmayacak, annemlere de yük olucam, eşimle samimi olunacak ister istemez. Eşim kendi Eskişehir istemişti, sonra Yalova dedi. Yani kendi isterse Eskişehir'i onaylarim gibi duruyor, benden de çıkmaz ama diğer türlü karışmam. Tercih yapmaya bile güvenim yok.
Yıllardan sonra bir anda modun düşerse elbet sorarlar ikizim. Bir anda kesme samimiyeti yavaş yavaş
Haklısın dostum, yavaş yavaş halletmem Gerek. Alışmışlar boza gece iki çocuk da sallasa yorulmaz. Kahkah , keh keh boza. Şaklaban boza. Cuma öyle konuşunca bugün gram sormadılar ve ben 5 yılı aşkın bir gün boyunca modsuz olduğumu hatırlamam. Bugün işte e tabi başka yerde de elimde sihirli değnek var gibi ciddi ağırbasli olamam ama kalıbımi basarım bu kadar da lacka olmam. Gına geldi
eşin asker mi canım?
Plis
Eline sağlık , hadi bismillah
Of internet çok kötü amaaaan
Dostum hattının paketi mi bitiyor, yoksa almıyor musun. Kaç GB aylık ?

Oy oy oyyyy yeniden başlıyoruz desene Zipzip- cığım
Sabah tartılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…