Afiyet olsun canim❤yok daha masum galibasabah tandır ekmeğiyle yumurta piyazı, peynir, zeytin, söğüş salata, öğlen kısır ve nutellaı ekmek, aralarda fındık, çikolata ve çekirdek. akşama masum olacak ama yoğurtlu kırık yarma çorbası ve zeytinyağlı taze fasulye var.
Yarın basbaya kalabalık olacagi kesin ablaElhan da katıldı mi başlasın şampiyonlar ligi
kaç çıktın büşra?Bende katılcam inşallah aç karna tartilmayi unutmam. Bu sabahki rakam sürpriz değildi zaten. Beklediğim gibi
Adapte olabilecekmiyim onu kestiremiyorum hâla. 2 gündür de adimsayar saymamiş. Surekli kontrol etmem gerekcek. Bebiş keşfetmiş galibaHepimiz bir miktar kilo aldik canim artik verme zamani moralini bozma
Ah be fulyayok daha masum galibasabah tandır ekmeğiyle yumurta piyazı, peynir, zeytin, söğüş salata, öğlen kısır ve nutellaı ekmek, aralarda fındık, çikolata ve çekirdek. akşama masum olacak ama yoğurtlu kırık yarma çorbası ve zeytinyağlı taze fasulye var.
Aslinda pedometreler var 20 liraydi bir ara onlarda artmistir kesin ama onlardan alabilirsin canim telefondan saymak zor oluyor senin icinAdapte olabilecekmiyim onu kestiremiyorum hâla. 2 gündür de adimsayar saymamiş. Surekli kontrol etmem gerekcek. Bebiş keşfetmiş galiba
Bazen dengeyi kuramıyoruz,çok yemesekte bazen vücut duruyor işte.Aslında hepimiz kilo korumayi biliyoruz
Sadece yedigimizi fazlasını kaçiriyoruz
Herşeyi fazka yemeden Bi lokma atsak korunur. Fazla yiyince karnımı iyice sisene kadar yesek tartıya yansitiyor abla
38-50 lira arasinda degisiyormus fiyatlari bunlar bile zamlanmisAslinda pedometreler var 20 liraydi bir ara onlarda artmistir kesin ama onlardan alabilirsin canim telefondan saymak zor oluyor senin icin
Iyi akşamlar ablacimBen kaçtım hanımlar iyi akşamlar hepinize yarın bol eksili sabahımız olsun
Kız neresi abuk subukyok daha masum galibasabah tandır ekmeğiyle yumurta piyazı, peynir, zeytin, söğüş salata, öğlen kısır ve nutellaı ekmek, aralarda fındık, çikolata ve çekirdek. akşama masum olacak ama yoğurtlu kırık yarma çorbası ve zeytinyağlı taze fasulye var.
Amin, inşaallah yeni yerinizde çok daha iyi olur yaşantınızEvet abla, şu an ben ücretsiz izindeyim. Her şeyimiz çift maaşa endeksliydi. Bu şekilde devam edersek bizi zorlayabilir.
Eşimle ben öğretmeniz. Tayin isteyeceğiz yaza inşallah
Hamileliğimde humus yapmıştı kv. Tiksindim aşerme döneminde. Hala yiyemem ama seveni çok. Tepsi kebabı dediğimiz şeye orada kağıt kebabı diyorlar. Et olsun da her türlü güzel olurkahveyi ben de çay bardağında içerim ama orda dışarda hiç kahve içmedim bilmiyorum o durumu
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olurUrfa’dan sıkıldım, tüm arkadaşlarım memleketlerine tayin istediler gittiler. Sıra bize geldi. Ankara’ya puanımız yetmiyor biz de Hatay olsun dedik.
İstanbul bize göre gezmek için güzel bir şehir ama orada yaşamak çok pahalı. Allah yardım etsin geçim sıkıntısı yaşayanlara
Doğu görevi evet. Ben başka şehir. AA sen de iki sene eşinden ayrı idare etmişsin. İyi anlarsın beni. İyi başarmışsin. Ben annem çok yardımcı olmasına rağmen çok zorlanıyorum.Sen eşinle ayrımısın şu anda,başka yerdemi görevli sende ailenle berabersin o zman.
Bu sıkıntıda takma kendine ve çocuklara odaklan sadece,kendi ailende olsa elbet sıkıntı yaşanır gayette normal bunlar.
Her şey bal börek olacak diye bir kanın yok ki,bunun üstesinden gelmeye çalış güçlü tavır sergile,ben iyiym diyip kendine güç ver sadece.
Böyle yaparsan daha da güçlü bir kadın eş ve anne olma yolunda sağlam adımlarla ilerlersin.
Bak ben 2 sene tek yaşadım kızımla beraber,eşim doğuda 2 yıl kaldı dağın başında ailem yanımda yoktu tatilerde gittim onlar geldi.
Hem anne hem baba oldum çocuğuma.
SağolAfiyet olsun canim
Merhaba canim
Tamam sağol. Bilseydim yerdim diyo musumIsteyen paylaşabilir ama yarından itibaren menu listesi tutacagim
Ooo seni gidi migiOooo on nurmara şehir canım memleketim
Haklısın dostum, yavaş yavaş halletmem Gerek. Alışmışlar boza gece iki çocuk da sallasa yorulmaz. Kahkah , keh keh boza. Şaklaban boza. Cuma öyle konuşunca bugün gram sormadılar ve ben 5 yılı aşkın bir gün boyunca modsuz olduğumu hatırlamam. Bugün işteYıllardan sonra bir anda modun düşerse elbet sorarlar ikizim. Bir anda kesme samimiyeti yavaş yavaş
Pliseşin asker mi canım?
Eline sağlık , hadi bismillahMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kızlar yarin bildirimlerinizi saat 13.00 kadar fotografli (tarih +nick ) olarak bekliyoruz
Bildirimlerinizle birlikte hangi takima dahil olmak istediğinizi belirtmeyi unutmayin
@Cordelia
Elhan
@North River
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastelfit
@Tutku44
ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
Wilma11
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
@Tempus
@Beklenen2
@_Citlembik_
Dostum hattının paketi mi bitiyor, yoksa almıyor musun. Kaç GB aylık ?Of internet çok kötü amaaaan
Kaç kilosunKız neresi abuk subuk
Çok dengeli bir gün :) yağ protein karbonhidrat lif hepsinden :))
Çıtır adayı desek
İnşaallah. Şuan kaçsın? En son iyi gidiyordu sanki. Konuşmuştukyeter artık bir an önce 80 e ineyim
NaberÇıtır adayı desek
Oy oy oyyyy yeniden başlıyoruz deseneMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kızlar yarin bildirimlerinizi saat 13.00 kadar fotografli (tarih +nick ) olarak bekliyoruz
Bildirimlerinizle birlikte hangi takima dahil olmak istediğinizi belirtmeyi unutmayin
@Cordelia
Elhan
@North River
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastelfit
@Tutku44
ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
Wilma11
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
@Tempus
@Beklenen2
@_Citlembik_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?