Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar sigarayı birakin ayda 1000 lira sigaraya verilir mi benim eşim.ayda 2.000 TL veriyor 2 paket iciyor
Benim ki 3 _4gunde 1 onda da başının etini yiyorum belki yemesem bırakmıştı . Zatn her sene belli bir süre bırakıp yeniden başlıyor. Benim zayiflayip almam gibi

Yarım ekmek yiyerek kilosunu korumak ii bişi yoksa Zipzip- 70 olurdu maşallah
Birde çok yürüyor onunda faydasını görüyor demek ki.
B,razda bünyeyle alakalı durum ben yesem offff ki offffff,bir ara ekmek arası reçel yiyordummonuda diyim baktım 66 oldum dur dedim kendime

Birde çok yürüyor onunda faydasını görüyor demek ki.
B,razda bünyeyle alakalı durum ben yesem offff ki offffff,bir ara ekmek arası reçel yiyordummonuda diyim baktım 66 oldum dur dedim kendime
Bence en iyi örnek degil mi abla yürüyerek formu korumak Zipzip-
Bende 60-65 e inince korumaya alcam kendimi hem yürüyerek

Aynen abla bugunde daha 3500 adimdayim aksam tamamlayacagim
Olsun kuzu tamamlarsın akşamda adım atarak.
Bence en iyi örnek degil mi abla yürüyerek formu korumak Zipzip-
Bende 60-65 e inince korumaya alcam kendimi hem yürüyerek
Aynen iyi dayanıyor bide börekler filanda var evde nasılsa götürüyor hemen mideye.
Hepimiz dikkat etmemiz lazım.

ay nasıl rahatsız oldu utandı minnoşşş

bugün çok abuk subuk beslendim
Kahvaltı öncesi tramisu,kahvaltı simit tabağı sonra tavuk nohut pilav,türk kahvesi balık çorbası sebastian çizkek
Daha mı absürd senin cnm

Bir sorum kaptanım?

Şimdi kağıda yazıyoruz ya akıllı tartıya nicki girsek sonuçta tarihi saatide gösteriyor kabul eder misin? Ille de kağıda yazalım mı
Ay ne kadar akıllı ooo

Olsun kuzu tamamlarsın akşamda adım atarak.

Aynen iyi dayanıyor bide börekler filanda var evde nasılsa götürüyor hemen mideye.
Hepimiz dikkat etmemiz lazım.
Aslında hepimiz kilo korumayi biliyoruz
Sadece yedigimizi fazlasını kaçiriyoruz
Herşeyi fazka yemeden Bi lokma atsak korunur. Fazla yiyince karnımı iyice sisene kadar yesek tartıya yansitiyor abla

yok daha masum galiba sabah tandır ekmeğiyle yumurta piyazı, peynir, zeytin, söğüş salata, öğlen kısır ve nutellaı ekmek, aralarda fındık, çikolata ve çekirdek. akşama masum olacak ama yoğurtlu kırık yarma çorbası ve zeytinyağlı taze fasulye var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…