Şimdiki yarın kaptan yıldız mı olucakCanım biz bu cuma değil de bundan sonraki Cuma günü özel bir hafta düzenleyeceğiz İnşallahZipzip- ve ben Kaptan olacağız. Detayları haftaya Elif duyurur.
Kahvaltida yarim ekmek yiyordum 2 dilim yesem keskeZor değil aslında normalde kaç dilim yiyorsun kahvaltıda,2 dilim desen 1 dilime düşür onu böyle böyle onuda yemezsin.
Bende sadece pazar günleri yada çok canım çekerse 1 dilim yiyorum.
Kirmizi kaptan yıldızŞimdiki yarın kaptan yıldız mı olucak
Benim ki 3 _4gunde 1 onda da başının etini yiyorum belki yemesem bırakmıştı . Zatn her sene belli bir süre bırakıp yeniden başlıyor. Benim zayiflayip almam gibiKızlar sigarayı birakin ayda 1000 lira sigaraya verilir mi benim eşim.ayda 2.000 TL veriyor 2 paket iciyor
Şimdi anladimKirmizi kaptan yıldız
Mavi Kaptani da bildirimler sonrasi sececek
Neyyyyyyyyy yarım ekmek mi naptın sen öyleeeeeKahvaltida yarim ekmek yiyordum 2 dilim yesem keske
Yarım ekmek yiyerek kilosunu korumak ii bişi yoksaNeyyyyyyyyy yarım ekmek mi naptın sen öyleeeee
Bosuna yurumedim
Birde çok yürüyor onunda faydasını görüyor demek ki.
Bayramda normal ama bende bişi yapamadım ki hiç.Bosuna yurumedim
Gunde 10.000 adim atiyorum en az ama
Bayramda atamadim ev uygun degildi
Aynen abla bugunde daha 3500 adimdayim aksam tamamlayacagimBayramda normal ama bende bişi yapamadım ki hiç.
Bence en iyi örnek degil mi ablaBirde çok yürüyor onunda faydasını görüyor demek ki.
B,razda bünyeyle alakalı durum ben yesem offff ki offffff,bir ara ekmek arası reçel yiyordummonuda diyim baktım 66 oldum dur dedim kendime
Olsun kuzu tamamlarsın akşamda adım atarak.Aynen abla bugunde daha 3500 adimdayim aksam tamamlayacagim
Aynen iyi dayanıyor bide börekler filanda var evde nasılsa götürüyor hemen mideye.Bence en iyi örnek degil mi ablayürüyerek formu korumak Zipzip-
Bende 60-65 e inince korumaya alcam kendimi hem yürüyerek
Kahvaltı öncesi tramisu,kahvaltı simit tabağı sonra tavuk nohut pilav,türk kahvesi balık çorbası sebastian çizkekbugün çok abuk subuk beslendim
Ay ne kadar akıllı oooBir sorum kaptanım?
Şimdi kağıda yazıyoruz ya akıllı tartıya nicki girsek sonuçta tarihi saatide gösteriyor kabul eder misin? Ille de kağıda yazalım mı
Kim korkmuyor kiYalan yok ben de korkuyorum
Elhan da katıldı mi başlasın şampiyonlar ligiHoşbulduk çizkekim hadi şenlensin ortalık
Aslında hepimiz kilo korumayi biliyoruzOlsun kuzu tamamlarsın akşamda adım atarak.
Aynen iyi dayanıyor bide börekler filanda var evde nasılsa götürüyor hemen mideye.
Hepimiz dikkat etmemiz lazım.
yok daha masum galibaay nasıl rahatsız oldu utandı minnoşşş
Kahvaltı öncesi tramisu,kahvaltı simit tabağı sonra tavuk nohut pilav,türk kahvesi balık çorbası sebastian çizkek
Daha mı absürd senin cnm
Ay ne kadar akıllı ooo
Hepimiz bir miktar kilo aldik canim artik verme zamani moralini bozmaBende katılcam inşallah aç karna tartilmayi unutmam. Bu sabahki rakam sürpriz değildi zaten. Beklediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?