- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Eline sağlık, çok güzel olmuş
Bende içmeye korkuyorumşimdi fark ettim benim iştahımı tetikleyen birşey oldu. 1 haftadır yeniden depo demir ilacına başladımama mecbur içicem.
Afiyet olsunEline sağlık, çok güzel olmuş
10 GB ikizimAmin, inşaallah yeni yerinizde çok daha iyi olur yaşantınıziyi arkadaşlıklar ve huzur bu arada ücretsiz izne doğumdan sonra hemen mi çıktın? Ben Eylül'de düşünüyorum nasipse.
Doğu görevi evet. Ben başka şehir. AA sen de iki sene eşinden ayrı idare etmişsin. İyi anlarsın beni. İyi başarmışsin. Ben annem çok yardımcı olmasına rağmen çok zorlanıyorum.
Sağol
Tamam sağol. Bilseydim yerdim diyo musum
Ooo seni gidi migieşim güzel şehir demişti . Ben aslında İstanbul'a yakın ylova düşünüyorum. Hem aileme yakın, hem de bı ayağım İstanbulda olur. Karmaşık bir şehir oldu İstanbul ama bazen o kalabalığıni da özlemiyor değilim. Bir yere gitmem gerektiğinde annem bakar kızıma ,oğluma ama keşke stressiz olsa, yani bu derin bı konu ama kendi ayaklarımin üstünde durmak istiyorum. Zaten öz güvensiz insanım ve ailemin karışması, akıl vermesi, yönlendirmesi artık ağır geliyor. Kötü niyetleri yok biliyorum ama ben çocuklarımla, eşimle kendi yuvamizda yaşamak istiyorum. Yakın olunca yine kendi ayaklarım üstünde duramicam. Hafta sonları bbmlara gidicem, eşimle yapabileceğimiz aktivite kalmayacak, annemlere de yük olucam, eşimle samimi olunacak ister istemez. Eşim kendi Eskişehir istemişti, sonra Yalova dedi. Yani kendi isterse Eskişehir'i onaylarim gibi duruyor, benden de çıkmaz ama diğer türlü karışmam. Tercih yapmaya bile güvenim yok.
Haklısın dostum, yavaş yavaş halletmem Gerek. Alışmışlar boza gece iki çocuk da sallasa yorulmaz. Kahkah , keh keh boza. Şaklaban boza. Cuma öyle konuşunca bugün gram sormadılar ve ben 5 yılı aşkın bir gün boyunca modsuz olduğumu hatırlamam. Bugün iştee tabi başka yerde de elimde sihirli değnek var gibi ciddi ağırbasli olamam ama kalıbımi basarım bu kadar da lacka olmam. Gına geldi
Plis
Eline sağlık , hadi bismillah
Dostum hattının paketi mi bitiyor, yoksa almıyor musun. Kaç GB aylık ?
Kuzum Ramazan'da 2 ana 1 ara yapıyodun di mi ama şimdi daha çok saat var o yüzden bi deşimdi fark ettim benim iştahımı tetikleyen birşey oldu. 1 haftadır yeniden depo demir ilacına başladımama mecbur içicem.
valla 83.6 ydım bayramdan önceki cuma. o hafta sonu 83.2 yi gördüm. ama yarın kaç çıkarım garanti edemiyorumİnşaallah. Şuan kaçsın? En son iyi gidiyordu sanki. Konuşmuştuk
ben iki ya da iki buçuk öğün yapmayı düşünüyorum.Ben tek öğüne geçtim ama bugün biraz ekmek ve son hurmalardan yedim
Ay hadi İnşallah, az da olsa eksi olsunvalla 83.6 ydım bayramdan önceki cuma. o hafta sonu 83.2 yi gördüm. ama yarın kaç çıkarım garanti edemiyorum
ben iki ya da iki buçuk öğün yapmayı düşünüyorum.
Yeter ki, evde varsa. Çocuk mu bitiriyor10 GB ikizim
kaloriye pek bakmıyorum. glisemik indeks daha etkili oluyor bende canım.Kuzum Ramazan'da 2 ana 1 ara yapıyodun di mi ama şimdi daha çok saat var o yüzden bi de
Bana çok çok gelmedi canım kalori sayıyor muydun?
Faydası olur inşallah
valla pek zannetmiyorum. artıyımdırAy hadi İnşallah, az da olsa eksi olsun
Evdeki internet çok kötü olduğu için kendi internetimi çocuğun tabletine bağladım resmen 3 günde bitirdiYeter ki, evde varsa. Çocuk mu bitiriyor
Selam canımSelam kızlar, geçmiş bayramınızı kutlar en kalbi duygularım ile sizi selamlarım
İyi bayramlar canımSelam kızlar, geçmiş bayramınızı kutlar en kalbi duygularım ile sizi selamlarım
Afiyet bal şeker olsun canımmmmBugün akşam yemeğe çıktık inşallah son kez kallavi bir yemek yedim yarın için hazırım
ne yedin merak ettim?Bugün akşam yemeğe çıktık inşallah son kez kallavi bir yemek yedim yarın için hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?