Amin canım teşekkür ederimTempus çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
O zaman 60i gectiysem ödül yapmayayım 60im altindaysam yapayım Allah'ım ben adam olmamYok yok yapma canim artik saglikli beslenmeye basliyoruz
Cnm ge-oral diye bi toz var suya karıştırıyosun ishalde mineral kaybı da olduğu için,tanıdık eczane varsa bi sor cnmTam diyete alıştım derken araya giren bayram tatili ve banlanmış olmamın verdiği yetkiye dayanarak bol bol yedim :d
2 gündür hastalık ile uğraşıyoruz, oğlum Rota virüsü kapmış. Bende ishal ve halsizlik var, bugün de kızım aradı "Anne beni okuldan al,hiç iyi değilim" diye. Ev bildiğiniz revire döndü. İşin kötüsü eşim ve annemde yok 3 hasta imece usulü birbirimize bakıyoruz
Ay evet ya kaloriferi yaktılar şimdi neyse kiİnşallah canım, havalarda berbat yaz geldi sandık halıları kaldırdım yazlıkları çıkardım kaldık öyle şimdi kıyafet arıyorum kışlıkların arasında
AhahahaO zaman 60i gectiysem ödül yapmayayım 60im altindaysam yapayım Allah'ım ben adam olmam
Sağol kuzum, kızımın da karnı ağrıyormuş regl dönemi ondan sanırımCnm ge-oral diye bi toz var suya karıştırıyosun ishalde mineral kaybı da olduğu için,tanıdık eczane varsa bi sor cnm
Çok geçmiş olsunkızının nesi varmış
Kııısss biz yarına hazırlık olarak yimek yemiyozBugün akşam yemeğe çıktık inşallah son kez kallavi bir yemek yedim yarın için hazırım
Çok geçmiş olsun canımTam diyete alıştım derken araya giren bayram tatili ve banlanmış olmamın verdiği yetkiye dayanarak bol bol yedim :d
2 gündür hastalık ile uğraşıyoruz, oğlum Rota virüsü kapmış. Bende ishal ve halsizlik var, bugün de kızım aradı "Anne beni okuldan al,hiç iyi değilim" diye. Ev bildiğiniz revire döndü. İşin kötüsü eşim ve annemde yok 3 hasta imece usulü birbirimize bakıyoruz
AbooowCanım cigerciye gittik, ben ciğer sevmem bol kuzu şiş bol lavaş bol meze bol künefe
Hiç haberim yoktuHayır canım 5 gün sürdü
Tebrikler canim.178 bin bingoZipzip-
Iyi aksamlar kaptanim❤
İyi akşamlar kaptanım
İyi akşamlar fit kaptanım
Aleyküm Selam canım. Biz de senin bayramını kutluyoruz.Selam kızlar, geçmiş bayramınızı kutlar en kalbi duygularım ile sizi selamlarım
Çok geçmiş olsun.Tam diyete alıştım derken araya giren bayram tatili ve banlanmış olmamın verdiği yetkiye dayanarak bol bol yedim :d
5 gün mü? Dur bakim ne olmuş?Hayır canım 5 gün sürdü
Allah şifa versin canımTam diyete alıştım derken araya giren bayram tatili ve banlanmış olmamın verdiği yetkiye dayanarak bol bol yedim :d
Getirdin sayıyorum canımKııısss biz yarına hazırlık olarak yimek yemiyoz
Çok geçmiş olsun canım
Abooow
Hiç haberim yoktubilsem çamaşır sigara felan getirirdim
Teşekkür ederim kuzumTebrikler canim.
Aleyküm Selam canım. Biz de senin bayramını kutluyoruz.
Çok geçmiş olsun.
Tamam kaptanım nasıl derseniz. Ben kaptan olacaksam, yarın en çok artıyla geleni de (benden sonraArti kaç
Yok tabi ki gitmiyor
Herkes kilo alarak gelecek zaten Kırmızı Kaptana kilo alma diyemeyiz
Amin canım teşekkür ederimAllah şifa versin canım
En cok arti olan kim olacak bakalimTamam kaptanım nasıl derseniz. Ben kaptan olacaksam, yarın en çok artıyla geleni de (benden sonra) mavi takım kaptanı seçeceğim
Ooo hem nasıl. Şırdan arası mumbar yanına acılı şalgamAha bir mumbarci, sıradandı,salgamci daha kız @Kmsl Hnd neredesin ikizini buldum
Geçmiş olsun Allah şifa versin.Tam diyete alıştım derken araya giren bayram tatili ve banlanmış olmamın verdiği yetkiye dayanarak bol bol yedim :d
Ciğer sevilmez miCanım cigerciye gittik, ben ciğer sevmem bol kuzu şiş bol lavaş bol meze bol künefe
Ben olacağımEn cok arti olan kim olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?