- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Geçmiş olsun canımTam diyete alıştım derken araya giren bayram tatili ve banlanmış olmamın verdiği yetkiye dayanarak bol bol yedim :d
2 gündür hastalık ile uğraşıyoruz, oğlum Rota virüsü kapmış. Bende ishal ve halsizlik var, bugün de kızım aradı "Anne beni okuldan al,hiç iyi değilim" diye. Ev bildiğiniz revire döndü. İşin kötüsü eşim ve annemde yok 3 hasta imece usulü birbirimize bakıyoruz
Teşekkür ederim canım mommymmmAfiyet bal şeker olsun canımmmm
Anladım canımkaloriye pek bakmıyorum. glisemik indeks daha etkili oluyor bende canım.
Olsun cnm valla çoğumuz coştuk, birkaç kişi bozmadı şaşırıyorum na böylevalla pek zannetmiyorum. artıyımdır
Cnm numara taşıyınca avantajlı tarife oluyor bir bakın olmadıEvdeki internet çok kötü olduğu için kendi internetimi çocuğun tabletine bağladım resmen 3 günde bitirdi
Canım cigerciye gittik, ben ciğer sevmem bol kuzu şiş bol lavaş bol meze bol künefene yedin merak ettim?
İnşallah canım, havalarda berbat yaz geldi sandık halıları kaldırdım yazlıkları çıkardım kaldık öyle şimdi kıyafet arıyorum kışlıkların arasındaGeçmiş olsun canıminşallah en kısa sürede iyi olur kuzuların
Olsun moral bozmak yok. Bı öyle bı böyle gidecek yağlarvalla pek zannetmiyorum. artıyımdır
Aynen canım ya bende kıyafetleri kaldırmıştım aynı senin gibiyimİnşallah canım, havalarda berbat yaz geldi sandık halıları kaldırdım yazlıkları çıkardım kaldık öyle şimdi kıyafet arıyorum kışlıkların arasında
Ya ben bı kere kaç yaşında demiştim, alıntı göremedim senden. Bence 9 gibi geliyor içimden demiştimEvdeki internet çok kötü olduğu için kendi internetimi çocuğun tabletine bağladım resmen 3 günde bitirdi
Selam canim bayramin kutlu olsun senindeSelam kızlar, geçmiş bayramınızı kutlar en kalbi duygularım ile sizi selamlarım
Selam fesangim❤Selamlaaaar geçmişi okudum geldim
Geçmiş olsun canımTam diyete alıştım derken araya giren bayram tatili ve banlanmış olmamın verdiği yetkiye dayanarak bol bol yedim :d
2 gündür hastalık ile uğraşıyoruz, oğlum Rota virüsü kapmış. Bende ishal ve halsizlik var, bugün de kızım aradı "Anne beni okuldan al,hiç iyi değilim" diye. Ev bildiğiniz revire döndü. İşin kötüsü eşim ve annemde yok 3 hasta imece usulü birbirimize bakıyoruz
Simdi cuma ödülü yapmayacak misinBugün akşam yemeğe çıktık inşallah son kez kallavi bir yemek yedim yarın için hazırım
Afiyet olsun canimCanım cigerciye gittik, ben ciğer sevmem bol kuzu şiş bol lavaş bol meze bol künefe
Ağustosta 9 olacak canım doğru demişsinYa ben bı kere kaç yaşında demiştim, alıntı göremedim senden. Bence 9 gibi geliyor içimden demiştim
Teşekkür ederim zıpzıpımAfiyet olsun canim
Hayır canım 5 gün sürdüSelam canim bayramin kutlu olsun seninde
Ban suren uzun surdu sanki 1 gun degilmiydi artik
Yok yok yapma canim artik saglikli beslenmeye basliyoruzAyyyyy yapsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?