Yazdım ama sildim vallahi günaha girerim diye korktumAllah bilir ne yazıyordu yetişemedim. Neyse
Aha şimdi herkes merakta ne yazdın kızYazdım ama sildim vallahi günaha girerim diye korktum
İyi geceler inşaallahHanımlar iyi geceler bol eksiler inşallah
İnşaallah canım ikizim inşaallahİyi geceler kızlarcım yarın çok güzel bir güne uyanalım inşallah
İyi gecelerİyi gecelerr kızlarr
İyi geceler,eksi de olur insaallahKızlar iyi gecelerr hepinize. Yağ yakıcı çayı mı içtiminşallah yarın ufak bir artıyla kurtarırım.
İnsaallahYarın umarimemoji dolu kilo bildirimleri bekliyoruz
İyigeceler. İnsaallah faydali olurİyi geceler kızlar yarın görüşürüz inşallah, reglime az kala bayram sonrası ile tartıya cikicam bakalım neler gorucem Allahım sen yardım et. Bugün fitnessa kayıtta yaptırdım haftada 3 gün gidicem inşallah bir faydasını görurum
Günaydın, kilo alma konusunda bana güvenen arkadaşlarımı hiç yanıltmadımMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kızlar yarin bildirimlerinizi saat 13.00 kadar fotografli (tarih +nick ) olarak bekliyoruz
Bildirimlerinizle birlikte hangi takima dahil olmak istediğinizi belirtmeyi unutmayin
@Cordelia
Elhan
North River
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@DombiliKus
@Beth18
Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
@Tempus
@Beklenen2
@_Citlembik_
Gunaydin hayirli cumalarHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
GunaydinGünaydın kızlar
Gunaydin, acaba tarti bozuk olabilir mi , diyetisyendeki tarti ile evdeki tarti arasi ne kadar farkediyor??Günaydın, kilo alma konusunda bana güvenen arkadaşlarımı hiç yanıltmadım
30 nisanda Diyetisyende 80.8 çıkmıştım.
Tartım ektedir.
Demiştim 1. Belli diye.
Ay sinirim bozuldu. Ben baklava bile yemedim sadece kek yemiştimEki Görüntüle 3060816
Fark etmiyorGunaydin hayirli cumalar
Gunaydin
Gunaydin, acaba tarti bozuk olabilir mi , diyetisyendeki tarti ile evdeki tarti arasi ne kadar farkediyor??
Yarın sabah tartılıcam sana yetistim
Canım benim ailenin destek olması güzel ama bazı şeyleri de ben yaptım diyebilmek daha da güzel. Ben İnsanlarla vıcık vıcık ilişkiyi sevmiyorum. O tarz bir ilişkide herkes senin hayatına karışma hakkının olduğunu düşünüp her şeyine karışıyor, yönlendirmeye çalışıyor, akıl veriyor vs. Herkes yerini ve haddini bilecek. Eşin de, ailen de, arkadaşların da…Amin, inşaallah yeni yerinizde çok daha iyi olur yaşantınıziyi arkadaşlıklar ve huzur bu arada ücretsiz izne doğumdan sonra hemen mi çıktın? Ben Eylül'de düşünüyorum nasipse.
Doğu görevi evet. Ben başka şehir. AA sen de iki sene eşinden ayrı idare etmişsin. İyi anlarsın beni. İyi başarmışsin. Ben annem çok yardımcı olmasına rağmen çok zorlanıyorum.
Sağol
Tamam sağol. Bilseydim yerdim diyo musum
Ooo seni gidi migieşim güzel şehir demişti . Ben aslında İstanbul'a yakın ylova düşünüyorum. Hem aileme yakın, hem de bı ayağım İstanbulda olur. Karmaşık bir şehir oldu İstanbul ama bazen o kalabalığıni da özlemiyor değilim. Bir yere gitmem gerektiğinde annem bakar kızıma ,oğluma ama keşke stressiz olsa, yani bu derin bı konu ama kendi ayaklarımin üstünde durmak istiyorum. Zaten öz güvensiz insanım ve ailemin karışması, akıl vermesi, yönlendirmesi artık ağır geliyor. Kötü niyetleri yok biliyorum ama ben çocuklarımla, eşimle kendi yuvamizda yaşamak istiyorum. Yakın olunca yine kendi ayaklarım üstünde duramicam. Hafta sonları bbmlara gidicem, eşimle yapabileceğimiz aktivite kalmayacak, annemlere de yük olucam, eşimle samimi olunacak ister istemez. Eşim kendi Eskişehir istemişti, sonra Yalova dedi. Yani kendi isterse Eskişehir'i onaylarim gibi duruyor, benden de çıkmaz ama diğer türlü karışmam. Tercih yapmaya bile güvenim yok.
Haklısın dostum, yavaş yavaş halletmem Gerek. Alışmışlar boza gece iki çocuk da sallasa yorulmaz. Kahkah , keh keh boza. Şaklaban boza. Cuma öyle konuşunca bugün gram sormadılar ve ben 5 yılı aşkın bir gün boyunca modsuz olduğumu hatırlamam. Bugün iştee tabi başka yerde de elimde sihirli değnek var gibi ciddi ağırbasli olamam ama kalıbımi basarım bu kadar da lacka olmam. Gına geldi
Plis
Eline sağlık , hadi bismillah
Dostum hattının paketi mi bitiyor, yoksa almıyor musun. Kaç GB aylık ?
Ailenin yanında olması ciddi destek aslında,sorun yaşamıyorsan ne güzel.Amin, inşaallah yeni yerinizde çok daha iyi olur yaşantınıziyi arkadaşlıklar ve huzur bu arada ücretsiz izne doğumdan sonra hemen mi çıktın? Ben Eylül'de düşünüyorum nasipse.
Doğu görevi evet. Ben başka şehir. AA sen de iki sene eşinden ayrı idare etmişsin. İyi anlarsın beni. İyi başarmışsin. Ben annem çok yardımcı olmasına rağmen çok zorlanıyorum.
Sağol
Tamam sağol. Bilseydim yerdim diyo musum
Ooo seni gidi migieşim güzel şehir demişti . Ben aslında İstanbul'a yakın ylova düşünüyorum. Hem aileme yakın, hem de bı ayağım İstanbulda olur. Karmaşık bir şehir oldu İstanbul ama bazen o kalabalığıni da özlemiyor değilim. Bir yere gitmem gerektiğinde annem bakar kızıma ,oğluma ama keşke stressiz olsa, yani bu derin bı konu ama kendi ayaklarımin üstünde durmak istiyorum. Zaten öz güvensiz insanım ve ailemin karışması, akıl vermesi, yönlendirmesi artık ağır geliyor. Kötü niyetleri yok biliyorum ama ben çocuklarımla, eşimle kendi yuvamizda yaşamak istiyorum. Yakın olunca yine kendi ayaklarım üstünde duramicam. Hafta sonları bbmlara gidicem, eşimle yapabileceğimiz aktivite kalmayacak, annemlere de yük olucam, eşimle samimi olunacak ister istemez. Eşim kendi Eskişehir istemişti, sonra Yalova dedi. Yani kendi isterse Eskişehir'i onaylarim gibi duruyor, benden de çıkmaz ama diğer türlü karışmam. Tercih yapmaya bile güvenim yok.
Haklısın dostum, yavaş yavaş halletmem Gerek. Alışmışlar boza gece iki çocuk da sallasa yorulmaz. Kahkah , keh keh boza. Şaklaban boza. Cuma öyle konuşunca bugün gram sormadılar ve ben 5 yılı aşkın bir gün boyunca modsuz olduğumu hatırlamam. Bugün iştee tabi başka yerde de elimde sihirli değnek var gibi ciddi ağırbasli olamam ama kalıbımi basarım bu kadar da lacka olmam. Gına geldi
Plis
Eline sağlık , hadi bismillah
Dostum hattının paketi mi bitiyor, yoksa almıyor musun. Kaç GB aylık ?
Ayne güncel kiloda birazdan fazla çıkacak.Burda yazan güncel kilon mu canım 53.95 çok güzel bi kilo bnce
Saol kaptanımTebrikler canim.
Aleyküm Selam canım. Biz de senin bayramını kutluyoruz.
Çok geçmiş olsun.
Afiyetler olsunSabah
2 yumurtadan dereotlu omlet
1 küçük dilim peynir
Salatalık
Domates
Ara
Fıstık ve kuru üzüm
Akşam
Büyük tabak sulu köfte
2 yk taze fasulye yemeği
1 yk yogurt
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Bende öyle değildisadece 2 sabah kahvaltı yani ondada yedim tatlı filanda yok yani,drajelerden götürdümBende dünyaları yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?