Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar iyi gecelerr hepinize. Yağ yakıcı çayı mı içtim inşallah yarın ufak bir artıyla kurtarırım.
İyi geceler,eksi de olur insaallah
Yarın umarim emoji dolu kilo bildirimleri bekliyoruz
İnsaallah
İyigeceler. İnsaallah faydali olur

Günaydın, kilo alma konusunda bana güvenen arkadaşlarımı hiç yanıltmadım
30 nisanda Diyetisyende 80.8 çıkmıştım.
Tartım ektedir.
Demiştim 1. Belli diye.
Ay sinirim bozuldu. Ben baklava bile yemedim sadece kek yemiştim

Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Gunaydin hayirli cumalar
Günaydın kızlar
Gunaydin
Gunaydin, acaba tarti bozuk olabilir mi , diyetisyendeki tarti ile evdeki tarti arasi ne kadar farkediyor??

Zipzip- canım kaptanım, yarın tartıya yetişemeyecegim gibi duruyor. Erkenden hastane işlerimiz var. Girmek istediğim takım yeşil takım . Teşekkür ederim
Zipzip- gunaydin, tartilabildim yine de. Gecen persembe ya da cuma 76.00 simdi arti 200 maalesef. İstedigim takim yesil

Eklentiler

• IMG20220506074233.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 38

Bir ay önce 61....küsurati hatırlamıyorum.
Bu haftayla başlangıç yapıyorum.
Cuma 64.4
Bugün eşimin kahvaltı sözü var. Muhtemelen pazartesi bildirimim artı olacak ama hafta içi dengelerim inşallah. Beni takımlarına seçecek arkadaşlar bunu göz önünde bulundurunuz hayal kırıklığı olmasın.
Zipzip- masterfit please

Canım benim ailenin destek olması güzel ama bazı şeyleri de ben yaptım diyebilmek daha da güzel. Ben İnsanlarla vıcık vıcık ilişkiyi sevmiyorum. O tarz bir ilişkide herkes senin hayatına karışma hakkının olduğunu düşünüp her şeyine karışıyor, yönlendirmeye çalışıyor, akıl veriyor vs. Herkes yerini ve haddini bilecek. Eşin de, ailen de, arkadaşların da…
Yalova’ya taşınınca her hafta sonu ailene neden gidesin ki. Senin bir evin, bir ailen var. Vakit bulduğunda gidersin.
Eğer tek başına çocuklarına yetebileceksen, tayin yerin isterse dünyanın diğer ucu olsun, her şeyin üstesinden gelirsin .
Bak biz Antakya ya tayin kararı aldık. Bizim orda da kimsemiz yok. Ama bir şekilde halledeceğiz.
Önce kendine sonra da eşine güven o zaman her şey daha güzel olur

Ailenin yanında olması ciddi destek aslında,sorun yaşamıyorsan ne güzel.
Ben tek başıma idim istanbul'da,neyseki lojmandaydım büyük avantajdı benim için
Burda yazan güncel kilon mu canım 53.95 çok güzel bi kilo bnce
Ayne güncel kiloda birazdan fazla çıkacak.
Tebrikler canim.

Aleyküm Selam canım. Biz de senin bayramını kutluyoruz.

Çok geçmiş olsun.
Saol kaptanım
Sabah
2 yumurtadan dereotlu omlet
1 küçük dilim peynir
Salatalık
Domates
Ara
Fıstık ve kuru üzüm
Akşam
Büyük tabak sulu köfte
2 yk taze fasulye yemeği
1 yk yogurt
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Afiyetler olsun
Bende dünyaları yedim.
Bende öyle değildisadece 2 sabah kahvaltı yani ondada yedim tatlı filanda yok yani,drajelerden götürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…