yarın bu yediklerimiz bizi tırmalıcak amaBen de Bimden tramisu almıştm beğendim 2 günde yarısını yemişim
Benim de kendimle ilgili korkutucu tahminlerim var85 oldum mu acaba çok merak ediyorum
Neyi açkliim bebeem
Neyse biz de onları tırmalarızyarın bu yediklerimiz bizi tırmalıcak ama
Ne yapıcaksn cnmneyse glutensiz tariflerime göz attım az önce. birşeyler yapıcaz artık
Hıı ay çok içtin anladımSuyu da çok çok az içtim bu aralarher yerim şişti
Ben tartayim mi seni ahahaAma tartilmaktan çok korkuyorum
İnşallah canım. İyi gecelerKızlar iyi gecelerr hepinize. Yağ yakıcı çayı mı içtiminşallah yarın ufak bir artıyla kurtarırım.
İyi gecelerrİyi geceler kızlar yarın görüşürüz inşallah, reglime az kala bayram sonrası ile tartıya cikicam bakalım neler gorucem Allahım sen yardım et. Bugün fitnessa kayıtta yaptırdım haftada 3 gün gidicem inşallah bir faydasını görurum
Allah'ım hepimize yardım etİyi geceler kızlar yarın görüşürüz inşallah, reglime az kala bayram sonrası ile tartıya cikicam bakalım neler gorucem Allahım sen yardım et. Bugün fitnessa kayıtta yaptırdım haftada 3 gün gidicem inşallah bir faydasını görurum
karabuğday ve yulaf unlarından sebzeli , peynirli, haşhaşlı vs kaşık dökmesi yapıyordum mesela. hem çok tok tutuyor hem de börek gibi lezzetli oluyor. yani tatmin ediyor. ne bileyim böyle şeyler. başka da var tabi.Neyi açkliim bebeem
Neyse biz de onları tırmalarız
Ne yapıcaksn cnm
şimdi birşey yazacaktım ama günaha girmeyeyim durup dururkenAllah'ım hepimize yardım et
Ufffff merak ettim şimdişimdi birşey yazacaktım ama günaha girmeyeyim durup dururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?