Yavrum tüm tatilde sipariş verip yattımİnşallah o kadar almamissindir bebişim
Offf mikemmel en sevdiğim şeyYavrum tüm tatilde sipariş verip yattım
Yaaaa yine mi golSeni ezmek değil seninle 60 a merhaba demek istiyorum. Meryem sultanım.
Yarın ve paar adımlara başlıyoruz demi canısı ona göre adımayarlayım kendimeMavi kirmizi takimda adim sarti var canim adim atabilir misin yoksa yesile ekleyeceğiz yesilde yarismaya dahil
Misafirler ve sonrası yormuştur bence bugün gelir inşallah.@sara_28 en son sali günü girmissin siteye insallah bir problem yoktur merak ettim
Kaptanım sahalara dönüyor müthişBugün itibari ile başladım diyete. Gece yemek müthiş kilo aldırıyor. Bu bağımlılığımı yenmedigim surece olmayacak. Akşam 7 den sonra yemeyeceğim. Bol salata yeşillik ızgara tüketeceğim. Her gun 10.000 adim.en az. Hedef 2 kilo eksi. İnşallah başaracağım.
Hemen tabloyu olusutup geliyorumHadi takımlar kurulsunnn
Bayram haftasina gore artin cok degil canim
Seninle yarış keyfi heyecan vericiKaptancım 73.1 çıktım kahvaltım bitmedi detartı kaydediyor resmi birazdan atıcam
Masterfit istiyorum
Aşkoom
Afiyetler olsunPerşembe menüm
Sabah 1.5 tb ekmek 1 haş yumurta domates salatalık 2 siyah zeytin 1 çatal nutella
Ara 1 kase ezogelin çorbası
Akşam 1 küçük tabak salçalı makarna 1 bardak ayran
21.00 azcık kavrulmuş bulgur ve fıstık
Su 2 ltZipzip- HanimKelesimiGetir
Son dersime giriyorum sonra sağlık ocağından geçen hafta yaptırdığım tahlil kağıdını alacağım bakalım durumlar nasıl
Afiyet olsun canımPerşembe menüm
Sabah 1.5 tb ekmek 1 haş yumurta domates salatalık 2 siyah zeytin 1 çatal nutella
Dar geldi sana AngaraGözün aydın bana her şey dar geliyor.
Evet ablacim yarin başlıyoruzYarın ve paar adımlara başlıyoruz demi canısı ona göre adımayarlayım kendime
Afiyet olsun canimPerşembe menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?