Gözün aydın bana her şey dar geliyor.Gardrobimda tüm kıyafetleri denedim bossbolll
Dar olan çıkmadi
Canım tahlili alıcam aile hekimi müsaitse ona gösteririm. Ama Çarşamba kardiyolojiye gideceğim asıl o görecek sonuçlarıAile hekiminle görüşeceksin, ben sonuçları alıp başka doktora gideceksin sandım canim .
Olması gerekenle çıkan sonuçu karşılaştır,demir kolestrol ast alt gibi olanlar.Çıktı ben sadece demiri anladım gerisini anlamadım
Verirsin kurbana kadarGözün aydın bana her şey dar geliyor.
Sen hep gülYaaaaa ablaaamm benimmm.allah razı olsun senden
Aynen kestim bugün. Spor sağlıklı beslenme yaza fit gireceğim.Verirsin kurbana kadar
Geve yemek yemeyi kes
Gece yemek yemek pişmanlıktır
Süper .Gardrobimda tüm kıyafetleri denedim bossbolll
Dar olan çıkmadi
Verirsin kaptanım kabak filan ye olmazsa.Gözün aydın bana her şey dar geliyor.
O is bende bu saate kadar iyi gitti. Güzel bir salata yerim 4 gibi. Akşamda yoğurt vs.Süper .
Verirsin kaptanım kabak filan ye olmazsa.
Tam süper menü işte kaptanım,yeşil çayda içtnmi tamamdır bu işO is bende bu saate kadar iyi gitti. Güzel bir salata yerim 4 gibi. Akşamda yoğurt vs.
Kendime bir rakip buldum.
Düşünmeme gerek kalmadı menümü hazırlamış tatlımmmmO is bende bu saate kadar iyi gitti. Güzel bir salata yerim 4 gibi. Akşamda yoğurt vs.
Haydi kızlarrrrrrrrrEnerjimize sporumuza diyetimize dönelim. Yedik içtik geçti gitti. Şimdi efsane geri gelsin. Masterfitle yağlar erisinnnnnn.
Seni ezmek değil seninle 60 a merhaba demek istiyorum. Meryem sultanım.Kendime bir rakip buldum.
Pastelfit gibi beni ezip geçme hayata küserim bak
Hayat seninle güzel canım ya
Mavi kirmizi takimda adim sarti var canim adim atabilir misin yoksa yesile ekleyeceğiz yesilde yarismaya dahilBeni takımına alen yaşadı. Lohusa kilosu en kolay verilen kiloymuş
Yani umarım öyledir
Hocammm yaaaaa çok tatlısın varyaaaKendime bir rakip buldum.
Pastelfit gibi beni ezip geçme hayata küserim bak
Başlasın diyet gitsin yağlar gelsin eksilerrHaydi kızlarrrrrrrrrEnerjimize sporumuza diyetimize dönelim. Yedik içtik geçti gitti. Şimdi efsane geri gelsin. Masterfitle yağlar erisinnnnnn.
Hadi insallah kaptanimBugün itibari ile başladım diyete. Gece yemek müthiş kilo aldırıyor. Bu bağımlılığımı yenmedigim surece olmayacak. Akşam 7 den sonra yemeyeceğim. Bol salata yeşillik ızgara tüketeceğim. Her gun 10.000 adim.en az. Hedef 2 kilo eksi. İnşallah başaracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?