Guzel bir hafta olsun kaptanimBenimsin bebegim
68 miKaptan senden 68 bekliyorum pazartesi
Ben tabi kiEeeee ennnn çok kiloyu kim almışbirinci olmadim inşallah
O zaman azicik aydinlatayimKız noluyoben şuan aşırı fransızım
Johhny ambere dava açtı. Bir gazetede yazdığı aile içi şiddet gördüm içerikli yazı nedeniyle iftira ederek itibarımla oynadı diye. Asıl şiddet uygulayanın karısı olduğunu ispatladı da netice ne olur bilmem. Karayip Korsanlarının yeni serisinden adamı ihraç ettiler. Her şeyimi kaybettim bu iftira ölümüme kadar benimle anılacak diyorCordelia
Amber heard johnny deppi hollywood yıldız ünvani düşürmek için dava açtigi düşündüm olan kendsine oldu
Johhny depp hayranlari amberi Aquaman 2 meva karakteri kadrodan çıkartmasi için kampanya başlatmişlar
Ama bu davalar beni çok sikti nereye kadar uzayacaklar bilmiyorum bence ikisi de suçlu
Eki Görüntüle 3061043
Mavi Ortancalarim . Hep birlikte çok güzeliz
@Elhan
@Aomine Daiki
@60kiloyum
Zipzip-
fesang
@pastelfit
8000 adım ve doğru beslenme ile bu hafta inancımız, motivasyonumuz tam. Bomba gibi geliyoruz
Ahaha ay çok tatlısınEki Görüntüle 3061023 Ben hepsi benim olsun istediğim için aç gözlüyüm
Tamam ben kalktım koltuktan o zamanKırmızı güllerim
Beni biliyorsunuz artık. Haftaya Cumaya kadar her gün 10 bin adım istiyorum. Bol sıvı alın, gitsin ödemler
Öğretmenisi bizim milli takım seçmeleri vardı daCocugu okulda unutacağım gidip alayim
En fazla deme gözünü seveyim isyan çıkıyor sonra. En az deO zaman azicik aydinlatayim
Kirmizi takimdasin bu hafta kaptanin_ASTRAL_
Menulerinde ve adimlarinda yildiz veCordelia kaptanlari etiketliyorsun
cumartesi pazar pazartesi sali Çarşamba 5 gun boyunca en fazla 8 bin adim atiyoruz
8 bin adim üstü spor puanina ekleniyor
Aklina takilan olursa sorabilirsin
Sabit kalmanda guzel canimSabit kalmışım kuzum, reglim geliyor biraz sisim belki daha da aşağı olabilir hadi yarış başlasın
Kolay gelsin kaptanim ❤Yemek yapacağım ben. Beye sarma bana köfte salata. 17 de yer kapatırım bugün. Akşama çay&kahve
Cumayı kastetti bence yani inşallah68 mi
3.3 kilo nasil verecek 3 gunde
Tamam değiştireyim senin icin ben 10 bin adim atacağım zaten en azEn fazla deme gözünü seveyim isyan çıkıyor sonra. En az de
Cuma’ya 65 olursan oldu bitti işteCumayı kastetti bence yani inşallah
Cuma icin bile cok yaa 2 kilo verilirde 3.3 zorCumayı kastetti bence yani inşallah
Geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inşallahKızımın ciğerleri hasta canım. Geceden beri hava alıyor
Açlık kan şekerin neden düşük? Hipoglisemi mi vat sende?Anlayan var mı? Ya doktor neden B12 ve d vitaminine bakmamış ki sinir oldum
Alıntıda yeni gördüm canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahKızımın ciğerleri hasta canım. Geceden beri hava alıyor
Akşam menüsünde yazarımBugün mü ne yedin keyfini çıkar cumaya kadar ödül yok
Hiç haberim yok gazetede okumadim bugün bi bakiyim ne olmuş
Kilo canim ya ne yüzdesisen kaçsın göstergen neden yok taktik mi yapıyorsun
Ben teşekkür ederim Elhosum
Aleyküm selam canim
Bende seni tebrik ederim abla güzel bir yarış olsun
Aldım geldim hemen
Güzel bir hafta olsun canım inşallah
Bende bende
Sağol canimcim
Sağol canim pastelim
Sagol pastelfitim❤Kolay gelsin canım
Tamam canim ❤Geç kaldım özür dilerimben bu hafta izinli olmak istiyorum
Gecmis olsun fesangim❤Evet kaptanım tekrar tahlil yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?