Ekleriz canim senideYa ben yetişemedim mi off çok yoğundum
Kolay gelsin canımAz isim var geleceğim
Sanki verecek kilosu var daAmber , adı için evlenmiş yaşlı adamla. Bu kadar şey yapmış neden baştan ayrılmıyosun, şöhret için. Johnny ise hızlı gençlik günlerini özleyip ostropoza girmiş belli kiSeda , Oğulcan ile küsmüymüş Serdar da kafayı yedi onu geç. Oğuzhan ile Demet bana hiç samimi gelmiyo
Eline sağlık canım
Maviş kaptanım güzel bir hafta olacak
Hadi aşkitom verelim kiloları
Geçmiş olsun canım
Anlamam ama Demir’in düşük çıkmış dimi. İlaç verdi mi?
Sanki verecek kilosu var da
Yanında miss gibi kurabiye iyi giderYemek yapacağım ben. Beye sarma bana köfte salata. 17 de yer kapatırım bugün. Akşama çay&kahve
Gerçekten az daha var, üst vücut hala tam gitmedi , esnek olmayan 38’ler hala dar
Amber heard johnny deppi giysileri takip ediyor aynısnı giyip geliyor öle o kadar çok kafaya takmışAmber , adı için evlenmiş yaşlı adamla. Bu kadar şey yapmış neden baştan ayrılmıyosun, şöhret için. Johnny ise hızlı gençlik günlerini özleyip ostropoza girmiş belli kiSeda , Oğulcan ile küsmüymüş Serdar da kafayı yedi onu geç. Oğuzhan ile Demet bana hiç samimi gelmiyo
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun canım
4 hafta sonra dahiliye git canim eksik değerlerine de baksınlarBen tahlil kağıdını aldım aile hekimine gösterdim değerler düşük tabi. Ama tiroidim de düşükmüş bunu bilmiyordum. Kadına dedim ki hadi ilaç ver de hızlansın daha rahat kilo vereyim
Doktor da ikinci tahlilde verebiliyoruz 4 hafta sonra degerinizde düzelmezse o zaman ilaç yazarız dedi
Geç kaldım özür dilerimMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kızlar yarin bildirimlerinizi saat 13.00 kadar fotografli (tarih +nick ) olarak bekliyoruz
Bildirimlerinizle birlikte hangi takima dahil olmak istediğinizi belirtmeyi unutmayin
Cordelia
Elhan
North River
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
_ASTRAL_
Wilma11
Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
@Tempus
@Beklenen2
@_Citlembik_
Evet kaptanım tekrar tahlil yaptıracağım4 hafta sonra dahiliye git canim eksik değerlerine de baksınlar
Evet dün yazmistim katılacağim kaptanimMasterfit secmleri yapiyoruz katilacak misin canim
Tamam kaptanim mavi takimda olurum :)
Bugün mü ne yedin keyfini çıkar cumaya kadar ödül yokHiç utanmadan ödülümü yaptım
Hiç haberim yok gazetede okumadim bugün bi bakiyim ne olmuşAnkara karışmış içişleri malum ..
Kilo canim ya ne yüzdesiKaptanım pzt kaptan yarışında yüzde mi kilo mu dikkate alınıyor? Bir hesap kitap yapacağım. Avantajı almamız lazım
Ben teşekkür ederim ElhosumMaviş maviş salınırım
Teşekkür ederim bitanem
Aleyküm selam canimSelamün aleyküm
Bende seni tebrik ederim abla güzel bir yarış olsun
Aldım geldim hemenKoş al hemen
Güzel bir hafta olsun canım inşallah
Bende bendeHepimize başarılar diliyorum kaptanım.
Stokları eritmeye niyet ettim.
Sağol canimcim
Sağol canim pastelimAmber , adı için evlenmiş yaşlı adamla. Bu kadar şey yapmış neden baştan ayrılmıyosun, şöhret için. Johnny ise hızlı gençlik günlerini özleyip ostropoza girmiş belli kiSeda , Oğulcan ile küsmüymüş Serdar da kafayı yedi onu geç. Oğuzhan ile Demet bana hiç samimi gelmiyo
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun canım
Lesliede yaparımmmm
Evet dün yazmistim katılacağim kaptanim
Demire ilaç verdimi canim. Günde bir mi iki miEvet kaptanım tekrar tahlil yaptıracağım
Canim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKızın ciğerleri hasta bayramda üşüttü dün kötü oldu. Bronşite çevirmek üzereymiş. Hala daha hastanelerdeyiz. Sağolasın kaptanım. İnşallah geçer tez vakitte
İç içleri bakanıyla alakalıydı,sabah 11'de gösterdi tvde.Bugün mü ne yedin keyfini çıkar cumaya kadar ödül yok
Hiç haberim yok gazetede okumadim bugün bi bakiyim ne olmuş
Kilo canim ya ne yüzdesisen kaçsın göstergen neden yok taktik mi yapıyorsun
Ben teşekkür ederim Elhosum
Aleyküm selam canim
Bende seni tebrik ederim abla güzel bir yarış olsun
Aldım geldim hemen
Güzel bir hafta olsun canım inşallah
Bende bende
Sağol canimcim
Sağol canim pastelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?