Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah haricinde doyurucu birsey yememiş gibisin. Bu sıcak tabağı tarzı şeyler hem kalorili hemde çabuk acıktırim ben senin kilonla bir değilim tabi 58din dimi
Bu hafta rekor kırmayı planlıyorum innnnsallah kaptanım üç yüz beş yüz Allah ne verdiyse benim rekorum anca bu kadar
Sahalardan inmicem tatlım.
tabi bilmez miyim. 300_500
7 Mayis cumartesi
Kahvalti 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

Aksam 18.30
6 kasik tavuk sote
4 kasik bulgur pilavi

Su :1,5 lt

Adim: 8.002

North River
Cordelia

Eki Görüntüle 3061785
Afiyet olsun kaptanım
Valla çocukların sevgilisi bambaşka ama ben evlenmezdim ikinci bir şans verseler

O ikinci şansa kesinlikle ben de katılıyorum.

Aynen kuzum hiç faydalı bir şey değildi arkadaşım ondan yemek istedi , o şekilde gelişti evet 58.6 yedim dün :)) teşekkür ederim yorumun için

Bu ne kız?
yaaa ben şu 80 i birkaç haftada görsem artık
İnşallah canım.
Günaydın canlar
Dün sabahtan internet gitti hala gelmedi. Şimdi de eşimin telefon internetine bağlandım. Benim kendi internetim de bitti

Günaydın mutlu pazarlar

180.000.ci mesaj tebrikler kaptanim

Günaydın güzel anneler ,ruhu kalbi anne olanlar bütün kızçelerimmm anneler gününüz kutlu mutlu olsun

Günaydın kızlar gelemedim totom yeni yer gördü 5den beri ayaktayız Hepinizin anneler gününü kutluyorum

Günaydın anneler gününüz kutlu olsun canlarım

Günaydın canlarım

Dışarıda mis gibi salatalar uzgaralar da var şaka bir yana ben içerisinde ne var onu merak ettim canim
Kuzum foto cikmamis mi? Bira tabagimsi her şeyden vardı, tavuk , peynir nachos patates kızartması vs. Çok mantıklı bir öneri :) arkadaş kurbanı oldum ahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…