Günaydın canimGünaydın anneler gününüz kutlu olsun canlarım
Görüşürüz fesangimÇocuğu kursa getirdim internet felaket eve geçince yazarım hepinizi öpüyorum
Sabah haricinde doyurucu birsey yememiş gibisin. Bu sıcak tabağı tarzı şeyler hem kalorili hemde çabuk acıktırim ben senin kilonla bir değilim tabi 58din dimi
Bu hafta rekor kırmayı planlıyorum innnnsallah kaptanımüç yüz beş yüz Allah ne verdiyse benim rekorum anca bu kadar
Sahalardan inmicem tatlım.
Afiyet olsun kaptanım7 Mayis cumartesi
Kahvalti 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Aksam 18.30
6 kasik tavuk sote
4 kasik bulgur pilavi
Su :1,5 lt
Adim: 8.002
North River
Cordelia
Eki Görüntüle 3061785
Valla çocukların sevgilisi bambaşka ama ben evlenmezdim ikinci bir şans verselerAllah bahtını açık etsin tatlım.
Hayatı nasıl güzel yaşıyorsan önemli olan o...evlenince daha mutlu olmuyoruz veya çocuğumuz olunca da başımız göğe ermiyor. Annelik güzel ama dediğin gibi zor, ömür boyu kaygılı yaşayacaksın. Sen evdesin ve daha çok özgürsünasıl evde kalanlar bence evlenip koca çocuk derdiyle cebelleşenler
Senin çiçek bakışlarının yansıması
Ciceklerin icinde cok guzel çıkmışsin Elhosum
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar gelemedim totom yeni yer gördü 5den beri ayaktayızHepinizin anneler gününü kutluyorum
O ikinci şansa kesinlikle ben de katılıyorum.Sabah haricinde doyurucu birsey yememiş gibisin. Bu sıcak tabağı tarzı şeyler hem kalorili hemde çabuk acıktırim ben senin kilonla bir değilim tabi 58din dimi
tabi bilmez miyim. 300_500
Afiyet olsun kaptanım
Valla çocukların sevgilisi bambaşka ama ben evlenmezdim ikinci bir şans verseler
Aynen kuzum hiç faydalı bir şey değildi arkadaşım ondan yemek istedi , o şekilde geliştiSabah haricinde doyurucu birsey yememiş gibisin. Bu sıcak tabağı tarzı şeyler hem kalorili hemde çabuk acıktırim ben senin kilonla bir değilim tabi 58din dimi
tabi bilmez miyim. 300_500
Afiyet olsun kaptanım
Valla çocukların sevgilisi bambaşka ama ben evlenmezdim ikinci bir şans verseler
Sahile çok niyetlendim ama buzz burası, çok güzelsin :)
Bu ara cok az yurumeye basladim 8 bini zor tamamladim dunSenin çiçek bakışlarının yansıması
Hedef bugün 10.000 bakalım
Bu ne kız?Sabah 10
Taze sarımsaklı yumurta ( 2 tane )
Peynir
Lor peyniri
Zeytin
3 ÇeviZ
1 dilim ekmek
Saat 14.30
Sütlü filtre kahve
Saat 16.00
Gorseldeki şeyin yarisindan biraz fazla
Türk kahvesi
Saat 20.00
5 erik
Saat 22.00
Sütlü filtre kahve
Eki Görüntüle 3061746
7250 adım
Cordelia Zipzip-
İnşallah canım.yaaa ben şu 80 i birkaç haftada görsem artık
Günaydın canlar
Dün sabahtan internet gitti hala gelmedi. Şimdi de eşimin telefon internetine bağlandım. Benim kendi internetim de bitti
Günaydın mutlu pazarlar
180.000.ci mesaj tebrikler kaptanim
Günaydın güzel anneler ,ruhu kalbi anne olanlar bütün kızçelerimmm anneler gününüz kutlu mutlu olsun
Günaydın kızlar gelemedim totom yeni yer gördü 5den beri ayaktayızHepinizin anneler gününü kutluyorum
Günaydın anneler gününüz kutlu olsun canlarım
Öğlen 12 den gece 12 ye kadar dışarda sürtme menüsü :)Bu ne kız?
İnşallah canım.
Günaydın canlarım
Dışarıda mis gibi salatalar ızgaralar da varÖğlen 12 den gece 12 ye kadar dışarda sürtme menüsü :)
Kuzum foto cikmamis mi? Bira tabagimsi her şeyden vardı, tavuk , peynir nachos patates kızartması vs. Çok mantıklı bir öneri :) arkadaş kurbanı oldum ahahhaDışarıda mis gibi salatalar uzgaralar da varşaka bir yana ben içerisinde ne var onu merak ettim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?