Müthişşşşşş
Tatlışım tam devamke hep devamke
Güzel günler göreceğiz
Hayali bile güzel sizleri ve kendimi çıtır görmek heyecan veriyor. Aha da böyle yerimde duramıyorum
İnsaallah, cok tesekkurler, Allah razi olsunBu güzel cümleleri hep okumak nasip olsun bitanemolumlu düşünmek sana çok iyi gelecek. Sağlıklı olman tabi ki en büyük dileğim.
Kafa yemek yasak onun dışında diyet dahilinde her şeyi yiyebilirsin devamkeeeee
Afiyet olsun ElhoşummEki Görüntüle 3061819
Eşimin bardağı kendiliğinden bu hale dönüştü
Aşk kadınıyım ya sevgi dolup taşıyor her yerimden
Afiyet olsun bozişim.
Ooo tesekkur ederim. Afiyet olsun. Ben sana demistim ya ask kadinisin diye tahmin etmistim. Cok belli kiEki Görüntüle 3061819
Afiyet olsun bozişim.
Fazlasıyla tatlım aşk kadınıyım benOoo tesekkur ederim. Afiyet olsun. Ben sana demistim ya ask kadinisin diye tahmin etmistim. Cok belli ki
Evet canım sezeryan oldum +300 le güne başladım çok acı verdi yapabilirsem leslie yapayım bariAfiyet olsun canim
Aksam mantar ve tavuğu biraz daha fazla yiyebilirmissin ekmekte yememissin
Ip atlamak zarar verebilir belki canim sezeryan dogum yaptiysan
Bugunde itibaren saglikli beslenirsin ödeşiriz
O zaman zorlama hiç canimEvet canım sezeryan oldum +300 le güne başladım çok acı verdi yapabilirsem leslie yapayım bari
İpi bosver , zipzipin da dedigi gibiEvet canım sezeryan oldum +300 le güne başladım çok acı verdi yapabilirsem leslie yapayım bari
Afiyet olsun canımKizlar kahvaltimi atayim unutmadan
Kahvaltida arti, murdum erik kurusu, arada da 1 cig badem ve 1 bebe bisk yedim. Oglen davete gidicez kirk yilin basi, cesitli olabilir, aklimda tutmak icin yazdim. Aksami hafif geciricem yine. Ama nutlaka 3 ogun yapicam.Planim oyle11:11 saat ve yediklerimi yazdim. Aksam toplu yazicam tabiki
Günaydın canimGünaydın güzel anneler ,ruhu kalbi anne olanlar bütün kızçelerimmm anneler gününüz kutlu mutlu olsun
Afiyet olsun canimKizlar kahvaltimi atayim unutmadan
Kahvaltida arti, murdum erik kurusu, arada da 1 cig badem ve 1 bebe bisk yedim. Oglen davete gidicez kirk yilin basi, cesitli olabilir, aklimda tutmak icin yazdim. Aksami hafif geciricem yine. Ama nutlaka 3 ogun yapicam.Planim oyle11:11 saat ve yediklerimi yazdim. Aksam toplu yazicam tabiki
Neden bebe bisk yiyorsun merak ettim tadından dolayı mi yoksa başka bı amacı mi var ?Kizlar kahvaltimi atayim unutmadan
AyyyyEki Görüntüle 3061819
Afiyet olsun bozişim.
Afiyet olsun canımKizlar kahvaltimi atayim unutmadan
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar gelemedim totom yeni yer gördü 5den beri ayaktayızHepinizin anneler gününü kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?