Gozun aydin canimkızlar gece reglim geldihalay çekip kutlayalımmm
Kim ki o duymadim hicKızlar mükremin gezgin anne oldu mu adam hamileydi ama doğuramamiş sonra hesaplari kapatıp ortadan kayboldu
ayy hiç sorma aydın ki ne aydınGozun aydin canim
Anavatan k... ağlıyor biz halay çekiyoruzkızlar gece reglim geldihalay çekip kutlayalımmm
uzaylı migi, ne yazdığını anlamadımKızlar mükremin gezgin anne oldu mu adam hamileydi ama doğuramamiş sonra hesaplari kapatıp ortadan kayboldu
Mayısta martı yaşayınca benim bünye kabul etmiyor hep hasta . Sabahtan adımları bitirdim ki kalan zamanı yatarak geçireyim;Dvalla ben havalardan pek memnunumben ilkbahar, sonbaharcıyım ara mevsimler iyi geliyor bana. ruhen yenilendiğimi hissediyorum
Darısı bana karnim davul gibikızlar gece reglim geldihalay çekip kutlayalımmm
Tiktok fenomen varya mükremin o çocuk doğuramadi gittiuzaylı migi, ne yazdığını anlamadım
Hamd olsun canim daha iyiyim azaldi sancım, sökülmede başladı, şişkinlik de geçerse daha iyi olucam inşallah sizler nasılsınızBugün nasılsın, ağrın geçti mi?
4645 adım26178 binde bitircen bugünhalim yok
SagolAfiyet olsun canım
SagolAfiyet olsun canim
Tadından dolayı,Neden bebe bisk yiyorsun merak ettim tadından dolayı mi yoksa başka bı amacı mi var ?
SagolAyyyy
Afiyet olsun canım
Oo
Afiyet olsun.
Canım26178 binde bitircen bugünhalim yok
Keske benimki de mevsimsel olsa, gram hâlim yok,bildim bileli kendimiCanım hava isinmasa da bahar yorgunluğu
zayiflayacaksin. İcimden geciyorsabah tartısı felaketti85.2 gerçi cuma 84.9 muşum. çok da kötü sayılmaz. ben 84 tüm gibi düşündüm bir an moralim bozuldu.
2 gun sonra diyete baslayali dolu dolu 60 gun olacak. Ve ben bir gun bile bozmadim. Azimli boza
Allah hepimize dayanma gücü, kolayliklar versin. Saglikla, yavas yavas ve kalici verelim kilolarimizi
Devamkeeeeee
300 g çok değil reglde olmuşsun iner o yarınasabah tartısı felaketti85.2 gerçi cuma 84.9 muşum. çok da kötü sayılmaz. ben 84 tüm gibi düşündüm bir an moralim bozuldu.
Sen ne yaptın300 g çok değil reglde olmuşsun iner o yarına
çok büyük fark yok dine göre regl gelecek sanırsam ondanSen ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?