Dün acıktım gerçekten. Akşam öğününde et yesem öyle olmazdıçok büyük fark yok dine göre regl gelecek sanırsam ondanSen ne yaptın rakibe baya baya aç yatiyorsun
Tek öğün muDün acıktım gerçekten. Akşam öğününde et yesem öyle olmazdıBugün öğünümü yaptım 1 gibi. Karnım tok elhamdülillah
Yemek olarak evet tek öğün ama 5 öğüne bedel. 1 kilo et yedim herhaldeTek öğün mu
Afiyet olsun o zaman başka tok tutar etYemek olarak evet tek öğün ama 5 öğüne bedel. 1 kilo et yedim herhalde
Afiyet olsun. YakışııırYemek olarak evet tek öğün ama 5 öğüne bedel. 1 kilo et yedim herhalde
Belgesellerde var ya aslanlar yeyip içip agaç altı devriliyor. O hesap. Yarına kadar ancak sindiririmAfiyet olsun o zaman başka tok tutar et
Eksin ne durumda ağaç altına devrildigine göre baya garantiledin mi işiniBelgesellerde var ya aslanlar yeyip içip agaç altı devriliyor. O hesap. Yarına kadar ancak sindiririm
Ben de bugun yedim, 10 kasik kadarBelgesellerde var ya aslanlar yeyip içip agaç altı devriliyor. O hesap. Yarına kadar ancak sindiririm
Emin değilim. Sabah ancak su/kahve içtikten sonra wc gidebildim. Hafiflemiş hissediyorum ama ne kadar eksim var bilmiyorum. Devrilmek derken 10 bin adımım cepte. Olursa fazlası menüyle paylaşırımEksin ne durumda ağaç altına devrildigine göre baya garantiledin mi işini
Afiyet olsunBen de bugun yedim, 10 kasik kadarkavurma tipi.
Hayat sana güzel
Cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?