En ucuzu buyduPahali almissin bizim burda persembe 3,5 liraydi
Geçmiş olsun canım, anksiyete için şeye bakar mısın ? Vagus siniri güçlendirme , biraz meditasyon ve nefes egzersiziHavadan sudan sebepsiz anksiyetem tavan yaptı canım.kizim hasta faranjit oldu.bugun doktora götürdüm ilaç verdi.geri yandan iyiyimsen nasılsın canım
Cok salataligi ne yapcam durdukca kotu oluyor canim carsamba ya da persembe alirim yineEn ucuzu buydu10 liralıklarda vardi senin yine iyi çok alaydin
Çok al bak zayıflarsnCok salataligi ne yapcam durdukca kotu oluyor canim carsamba ya da persembe alirim yine
Cok zor surec ama insaallah basaricazBen kendimi dizginlemekte cok zorlaniyorum. Ya birşeyler yemek istiyorum ya uyumak. İçimden başka hiç bir şey gelmiyor. Bu gidişe dur diyemezsem 80leri görmem cok zor degil
Gule gule kullan canımZipzip- saatim geldi kuşum:) ama adım atacak ayak lazım :)
İnşallah Antakya merkez olur.Kv üst katını bize verdi, ev sizin oturun diye. Ama çok masraf yapılması gerektiğini öne sürüp reddettik. Tamam dersek eltimle karşı komşu olacağız. İlçede oturuyorlar. Biz eşimle Antakya düşünüyoruz. Mesafe 40 dk. Ama işte eşimin 300 küsür, benim de 150 küsür puanımız var. Eşime olur da benim eş durumu olmama ihtimali yüksekonda da yakın ilçe yazıp gidip gelirim diye düşündük. Bu ayın 15 inden sonra il dışı-il içi açılmasını bekliyoruz . Hayırlısı bakalım abla, nasıl mutlu olacaksak öyle olsun
Evet kuzum yarın sabah :)Gule gule kullan canım
Doktora ne zaman gidecektin sali mi demistin
Hadi bakalim insallah guzel haberlerle gelirsinEvet kuzum yarın sabah :)
Tamam cnm şifa olsunSorun yok sukur. Biraz demir az. Hap verdi. Bi de az mglik pisk.ilac. arada atak gibi bi sey oluyo ya, insaallah piskyatriye gitmeme gerek kalmaz. Oyle bi seyler dedi
Zipzip- saatim geldi kuşum:) ama adım atacak ayak lazım :)
Tahtırı soracaktım ben deEvet kuzum yarın sabah :)
Kaptancm 181 bin mesaj senindi tebrikler :))Hadi bakalim insallah guzel haberlerle gelirsin
Sonuclari aciklayalim mi
Oo yeni nick hayırlı olsunBilsemSeçtiğim nicke baksana. Kendime hayrım yok Önerisi olan olursa liste yaparım yoksa iş başa düşecek.
Ortaaam bahar olmuşuz
Kabul ederseniz herkes yerli yerinde kalsın kaptanımElinize emeğinize sağlık. North River tebrikler
Eline sağlık kaptanım
Kuzum nasılsın hosgeldinTeşekkür ederim iyiyim sen nasılsın , hamilelik şükür diyelim idare ediyorum
Aynen patlayacak bomba gibiyimSagol cnm yok kendimi şiş hissediyorum ondandir reglimde yaklaşti
Tahtiri ne demek canım ?Tamam cnm şifa olsun
Tahtırı soracaktım ben de
Kaptancm 181 bin mesaj senindi tebrikler :))
Amin kuzum tenisi acayip ozledimHadi bakalim insallah guzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?