- 20 Mart 2008
- 142.094
- 214.263
- 1.423
- 61
Zeynepcim nasılsın iyisin demi bir sorun yoktur umarımİki güne yakındır gelemedimnasılsın canım
Çok geçmişler olsun kızınada,sende dikkat et kendine lütfenHavadan sudan sebepsiz anksiyetem tavan yaptı canım.kizim hasta faranjit oldu.bugun doktora götürdüm ilaç verdi.geri yandan iyiyimsen nasılsın canım
Rica ederim ne demekSagol
Sagol
Tesekkurler
Sagol
Sagol diilmis
Sagol
Sagol
Oyle şeyler kullanma taraftari degilim abla. Bakalim bu geceyi atlatirsak sonra kolay alisir belkiEmziktede memedede bir arkadaş söylemişti sirkeye batırıp vermişti meme için anında bıraktı hatta tabi ağladı birazda.
Süper oldu yeni nickin
Bunların olması gayet normal aslında memeden hemen koparma amaçlı zaten.Oyle şeyler kullanma taraftari degilim abla. Bakalim bu geceyi atlatirsak sonra kolay alisir belki
Kolay gelsin canimAy gelemedim buralara da nasıl yoğun bir gün kızlar
Öyle valla, sayenizdeSüper oldu yeni nickin
Bunların olması gayet normal aslında memeden hemen koparma amaçlı zaten.
Hosbuldum tatlim
Hoşgeldin kuzum iyiyim sağolasınİki güne yakındır gelemedimnasılsın canım
Oyy geçmiş olsun yaHavadan sudan sebepsiz anksiyetem tavan yaptı canım.kizim hasta faranjit oldu.bugun doktora götürdüm ilaç verdi.geri yandan iyiyimsen nasılsın canım
Ne dedi cnmSagol
Sagol
Tesekkurler
Sagol
Sagol diilmis
Sagol
Sagol
Hayırlı olsun cnm kaptancm
Cnm burcun neyÖyle valla, sayenizde
Şekillide yapınca daha güzel oldu bence.Öyle valla, sayenizde
AmanıınSevdiğin bi çiçek olabilir cnm
Belki tek başına 50 sf yazıcek
Saol canımKolay gelsin canim
Sigara cok icmiyormussun zaten canim bir kac gun almazsınSigaram bitti banka kartımda süresi doldu alamiyom bişi lanet bişi
Arada bi can sıkıntıdan içiyom ama yinede alcamSigara cok icmiyormussun zaten canim bir kac gun almazsın
Sağol canım sanada geçmiş olsun.cok pis bir hastalık yaşamayalar kesinlikle anlamazGecmis olsun. Bende de bir seyler tavan yapiyo ama neyse sindilik bosver
Sağol prensesÇok geçmiş olsun canım
Amin canım inşallahGecmis olsun kizina canim
Bende iyyim canim aynı bildigin gibi
Sende daha iyi olursun insallah
Çok teşekkür ederim abla havadan sudan diyip önümüze bakacağızZeynepcim nasılsın iyisin demi bir sorun yoktur umarım
Çok geçmişler olsun kızınada,sende dikkat et kendine lütfen
Rica ederim ne demek
Sağolasın canımHoşgeldin kuzum iyiyim sağolasın
Oyy geçmiş olsun ya
Ne dedi cnm
Hayırlı olsun cnm kaptancm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?