• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Öylemi😳ben reformeren faydalarını bilmiyodum hiç, meğerse hem pilates hem kas yapma hem egzeriz anlamında çok kapsamlı bişeymiş. Sen de böyle diyorsun, süper o zaman. Fakat bütün gün gözüm kapandı yürüyemedim😂akşam yatağa zor attım kendimi.
Normal diyetten daha çok zayıflıyorsun...harika şekil alıyorsun arkadaşım dört derste efsane oldu. Para sıkıntısı yüzünden erteledim. Az kaldı vizyona girecegim ben de :KK73: :KK73:

Haziran😍

Hiç bi fikrim yok, ama olmalı çünkü ikizler ve boğayı etkileyecekmiş 1 ay boyunca. Ben etkiye girdim . Bugün bi borcam kırarak başladım😂tam da okula gidecektim. O yüzden burdaki muhteşem sohbetten birden kopmak zorunda kaldım😂 Gerçi dün akşamdan beri hiç bişey iyi gitmiyo, yarın neler olacak bakalım🙈
Canım ben insanların gönderdiği enerjiye daha çok inanıyorum olumsuzlukları bazen çekiyoruz o yüzden böyle düşünmeyi bırakman gerekiyor bence. Şimdi derin nefes al... Elhoş un dediğini yap. Ve cok mutlu bir gün olacak deyip kendi etrafında 3 kez dön. 😊 (dönme kısmını gülümsemen için yazdım.) 🥰😘

Teşekkür ederim bitanem 💙 dünkü kabak bugün yüzümü güldürdü. Dünü unuttum gitti. Bu sabah bir de zumbaya gidip geldim. Harikayim :KK73::KK73::KK73:
Abla nasıl yaptın kabak? Bende ödem olduğuna emin olduğum artı var. Çünkü aşırı yemedim. Bende yapayım. Şiş şiş oldum 😢

Dün gece aşırı vucut kaşınti nedenyie başlayan aynı kurdeşen benzeri rahatsizlgii bugün doktorda son bulur inş
sürekli kaşınti ve kabarıklar çıkmaya başladi heryerim
Bi alerjik mi hiç bilmiyorum
Dün sabahtan beri kaşınıyprdum😩😩😩
Çok kötü oldum
Bide uyuyamadim gece 😔
Allah şifa versin canım

10 mayıs menü.
Sabah.
2 yumurta maydonoz çay,ekmek yok.

Ara
1 yeşil çay.

Akşam
16:00 2 tane z.yağlı dolma,1 salatalık,3 tane kandil simiti.

1 kayısı çayı.
Su ve detoks 2,5 lt.

Gelşyr gelmekte olan yeni rekorum
Adım.24.640. ayaklar pert gene

@zipzip Cordelia Cordelia
Amanın o ne kadar yürüdün 🧿🧿🧿

Çıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.

Ya ilaç tedavisi dedi ama çok faydalı olmazmış. Ya da eps ablasyon diye bir işlem yapılıyormuş o çok daha etkili ama kolay bir işlem değil siz düşünün taşının kararınızı verin dedi

Çıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.

Ya ilaç tedavisi dedi ama çok faydalı olmazmış. Ya da eps ablasyon diye bir işlem yapılıyormuş o çok daha etkili ama kolay bir işlem değil siz düşünün taşının kararınızı verin dedi
Geçmiş olsun canım🌸

Teşhis koyulmuş çözümler varmış. Buna da şükür canım. Bozma moralini. İyileseceksin inşallah. Çok geçmiş olsun. ❤️🤗

Cok gecmis olsun fesangim😔😔

Back
X