• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçen baktım 40*50 arasıydı fiatları,sen saati al hengi rengi seviyorsan onu kullanırsın,kordon nasılsa alınır canısı çok rahat edersin saatle telefonla olmuyor çünkü. :KK200: :KK200:
Evet abla, cebi olmayan pijamamla yürümek işkence gibi, telefon hep elimde olmak zorunda. Dışarı çıktığımda bazen çantada adım saymıyor. Kotun cebine koyuyorum mecbur . Eşim alacak bakalım, ben 5 i beğendim. Ne zaman alırsa o zaman takacağım

Xiaomi band 5 kullanan var mı? Memnun musunuz?
North River North River ve Wilma11 Wilma11 de var sanirim canim migimde 4 ude olabilir emin değilim
Günaydın canlarım ♥️
Sanırım burdan ayrı kalınca kilo almak diye bir gerçek var 😕 yani bu hafta izin istedim menü paylaşmayınca hunharca yedim 😑 yarın hemencecik dönüyorum 🔥 daha gidecek 10 kilom var neyin havasindayim acep 😀
Günaydın canim💜
Yarin bildirimini bekliyoruz o zaman izin yok artık sana🙈🙈🙈

Evet abla, cebi olmayan pijamamla yürümek işkence gibi, telefon hep elimde olmak zorunda. Dışarı çıktığımda bazen çantada adım saymıyor. Kotun cebine koyuyorum mecbur . Eşim alacak bakalım, ben 5 i beğendim. Ne zaman alırsa o zaman takacağım
Telefonla cidden zor oluyor cebe atsan oda sıkıntı dediğin gibi,fiatı ne kadar peki onların .

North River North River ve Wilma11 Wilma11 de var sanirim canim migimde 4 ude olabilir emin değilim

Günaydın canim💜
Yarin bildirimini bekliyoruz o zaman izin yok artık sana🙈🙈🙈
Band 6 son modeli sanırım. 5 olsun yeter bana, herkes memnun görünüyor kaptanım, telefonumla da uyumlu. Sorun yaşamam inşallah

benm ufaklığın ayağına salı günü kahve dökülmüş ben iş yerindeyken ya :KK43:
eve geldim şok...
o kadar içime atmışım ki sonuçta kaza.. kmseye bişi diemiosun..
içime atınca dünde ben fena oldum
inşallah iz kalmaz :KK43:
Geçmişler olsun görünmez kaza olmuş şimdi nasıl peki sıcakmı dökülmüş öyle kıyamam ona

Az daha sabır canım, geçecek
İnşallah🙏
Nasıl oldun kuzu kaşıntılar ne durumda
Kaşınmamak için zor tutuyom şu an iyiyim
Eşim araştırdı kaşınınca yara olur dedi Bide kilo verdin ondan oldu gibi çok kızdı evet verdim ama bunun kilo vermeyle alakasi yok dedim
Dün akşam beni sinir etti zorla yediriyo 😠

Afiyet olsun canim ♥️

Hayirli sabahlar ablacim♥️

Günaydın Elhoşumm ♥️

Günaydın migim♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın pastelfitim ♥️
Günaydin Elifim ❤️

İnşallah🙏

Kaşınmamak için zor tutuyom şu an iyiyim
Eşim araştırdı kaşınınca yara olur dedi Bide kilo verdin ondan oldu gibi çok kızdı evet verdim ama bunun kilo vermeyle alakasi yok dedim
Dün akşam beni sinir etti zorla yediriyo 😠

Günaydin Elifim ❤️
Sakın kaşıma dahada dağılır ve kanar,kızımdada vardı oda öyle kaşırdı kanardı hep.
Bunun nedeni tam belli değilmiş,herşey tetikler demiş doktor.
Test yaptırman lazım kuzu,belki bişeye karşı alerjin vardır mutlaka yaptır onu.

Günaydın canim 💚
Bebeğim uyudu, ben de uyuyayım biraz. Görüşürüz güzel ve fit hanımlar 🤗
Iyi uykular canim💚
eve geldim şok...
Cook gecmis olsun canim gorunmez kaza 😔😔
Band 6 son modeli sanırım. 5 olsun yeter bana, herkes memnun görünüyor kaptanım, telefonumla da uyumlu. Sorun yaşamam inşallah
İnşallah canim 🥰

eve geldim şok...
Yaaaa çok geçmiş olsun canım. Hafif bir şeydir inşallah. Doktora götürdün mü, krem falan verirdi. Benim oğlan da göz beyazındaki kılcal damarı kanatmış. Gözünde mercimekten ufak bir kırmızılık var. İşi gücü bıraktım , bebeğimi gözümün önünden hiç ayırmıyorum ama olan oluyor işte. Sen ne kadar dikkat etsen de olacak olan oluyor. Sıkma canını . Geçer inşallah

eve geldim şok...
Kıyamam kuzucuga
:(
Hemen kudretyagi sür o ii geliyor benimde elim çok fena yanmişti kaynanam hemen sürdü kudret yagi ama şimdi iz miz kalmadi çok ii bir yağ
Çok geçmiş olsun 🙏🙏

Back
X