• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

:KK60: :süslü:@Elhan abla nasılsın
Zeynoşum iyiyim kuzum. Okuldayken yazdığın mesajlara cevap yazamadım. Yavrucuguna geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim. Ailecek hepinize geçmiş olsun. :KK60: ben de kilo vermekle meşgulüm işler güçler geçiyor günler. :KK60:

Ağzıma bir lokma atsam astral kaptanımın :ukala: şu hali geliyor gözüme vazgeçiyorum. :63:
Aç kalma hocam salata filan yeseydin bari.
Sabah yumurta diyetine girdim öğlende salata yedim akşamda gene yumurta yiyecem.
Yarın sabahta kesin gıdaklar yumurtlarım :KK53: :KK53: :KK53:

Geldim kaptanım. Yarın kilo bildirimiyle aranıza geri dönmek istiyorum müsade olursa. Ama azıcık şey oldu :olamaz: Baya abarttım yemeyi, doğal olarak fazla şiştim azıcık :oops:
Bayram haftasinda bir hafta ara vermistik bizde cuma gunu basladik yeniden canim
Bizlerde biraz kilo aldik merak etme 🙈🙈

Güzel bir tatil geçirdim, pandemi nedeniyle senelerdir göremediğim akrabalarımı, arkadaşlarımı gördüm. Derken bayram arifesinde ailecek sırayla acilde aldık soluğu... En sona ben kalmıştım, malum ilaç kullanmayı da hiç sevmiyorum. Ankaraya döndüğümden bu yana yerden çöp kaldıramadım, 3 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum. Buna da şükür :dondurma: Sizler nasılsınız?
Hay Allah geçmiş olsun canım 💙 Bayram sonu hastalıkla uğraşmışsın. Canım tedavini aksatma çabuk toparlarsin.

Güzel bir tatil geçirdim, pandemi nedeniyle senelerdir göremediğim akrabalarımı, arkadaşlarımı gördüm. Derken bayram arifesinde ailecek sırayla acilde aldık soluğu... En sona ben kalmıştım, malum ilaç kullanmayı da hiç sevmiyorum. Ankaraya döndüğümden bu yana yerden çöp kaldıramadım, 3 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum. Buna da şükür :dondurma: Sizler nasılsınız?
Çok geçmişler olsun,tatilde genelde bu hastalık oluyor maalesef.
Dikkat et kendine boşver ev, flan dinlen azıcık.
Bende iyiyim ne lsun diyete tam gaz devam,yarın kara cuma malum tartıda görecez :olamaz::olamaz:

Aç kalma hocam salata filan yeseydin bari.
Sabah yumurta diyetine girdim öğlende salata yedim akşamda gene yumurta yiyecem.
Yarın sabahta kesin gıdaklar yumurtlarım :KK53: :KK53: :KK53:
Kabak köfte yiyeceğim inşallah aç kalmam :KK60:
Yumurta diyetinden sonra bir süre gözün yumurta görmek istemeyecek :confused:

Back
X