• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allahıma bin şükür çok uzaklaşmadan aşağı mahalleden bir teyze tutmuş kolundan bırakmamış kızımı allahım kmseye yaşatmasın yarım saat içinde eşimle deli gibi olduk oğlumun çantasını hazırlıyordum kapıdan çıkıp gitmiş evimiz müstakil park var evimizin bayağı aşağısında parka gidiyorum diye çıkmış teyze tek başına görünce bırakmamış komşumun oğlu bisikletle arayım derken bulmuş getirmiş kızım 3 yaşına yeni girdi
Yaa cok sukur bulunmus ama size zor anlar yasatmis😔😔😔

Allahıma bin şükür çok uzaklaşmadan aşağı mahalleden bir teyze tutmuş kolundan bırakmamış kızımı allahım kmseye yaşatmasın yarım saat içinde eşimle deli gibi olduk oğlumun çantasını hazırlıyordum kapıdan çıkıp gitmiş evimiz müstakil park var evimizin bayağı aşağısında parka gidiyorum diye çıkmış teyze tek başına görünce bırakmamış komşumun oğlu bisikletle arayım derken bulmuş getirmiş kızım 3 yaşına yeni girdi
Yaşadığın bu korku yeter zaten,neyseki iyi niyetli bir insana denk gelmiş,verilmiş sadakanız varmış çok çok büyük geçmişle rolsun.

1652362065407.webp

Zipzip- Zipzip-

Demek artık üstüme kuma getiriyosun:cry:kilo verdikten sonra sen çok değiştin, artık seni tanıyamıyorum Elhan:skandal:Oysa o tombul günlerimizde ne kadar mesuttuk senlen kuzum😁

Ben kilo vermedim üstüne kilo aldım :KK57:
Ey cemaati şiskolar siz diyiverin kim degisti :KK43: ağzından çıkacak bir aşkitom sözcüğüyle yetiniyorum. :işsiz:
Fulyacima kaptanlık yarıyor. İdare et yapacak bir şey yok. :KK14:
Tombul günlerimizde mutlu muyduk :confused:
Hahahahaha best couple🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Back
X