• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

12 Mayıs 2022 Perşembe menüm

10.30 kahvaltı: Küçük bir parça kaşarlı yulaf tost, 1 yumurtalı 1 tabak menemen, 1 kk peynir, salatalık, çay

14.30 ara: 2 fındık, 7 badem, 2 hurma

17.00 akşam yemeği: yarım tabak tavuk ciğer sote, 2 dilim ekmek, salata, ayran

21.30 ara menengiç kahvesi

Su: 3 litre

Zipzip- Zipzip- _ASTRAL_ _ASTRAL_ Tempus Tempus
Afiyet olsun canım 🤗🤗

Öyle desene. Merak etme ben kaptan olursam 60kiloyum 60kiloyum u mavi kaptan yaparım🥰🥰

Pek tontişliğim kalmadı😻😻

Sen nasıl oldun, düzeldi mi miden?☘️

Bak hele. Ne vakit yaptım ben öyle şey😻 Hem ben senin kaptanın değilim. North River North River ‘dan kork🤣

Ortaaam işte ya. Güzel hatırlattın😻
O boşuna stres yapmışım o zaman :confused: fulyayi kaptan yapalım tamamdır.
Yarın görüşecegiz bakalım. Sürprizlere açık ol. :rolleyes:kaptanim bana gülmez ki sadece kızar. :cool: yalnız kabak, sütlü kahve ikilisini çok sevdim. Bu hafta kabızlık yaşamadım. Ödem de olmadı. :KK72:

Hiç sormayın kaptanım bugün neler çektiğimi bir ben bir allah bilir kayıp çok zor bişeymiş allahım düşmanıma bile göstermesin

Sağol ablacığım çok şükür ki kadıncağız tutmuş kolundan bırakmamış allah razı olsun o kadın bulmasaydı benim kız giderdi bulamazdık allahım düşündükçe😶‍🌫️🤧

Evet ablam o can havliyle eşimi nasıl ağlayarak aradığımı bilmiyorum eşim bir yandan ağlayarak eve geldi kayınbabam ağlamaktan konuşamadı adam bile bnm kız bugün çok üzdü bizi

Bulundu ablam çok şükür sağolasın ömürümden ömür gitti

Birde benim kız çok aşırı cana yakın aşırı şekilde sıcakkanlı kanı şirin biri gel dese hemen gider kimseden çekinmez
Allahım korumuş çok şükür 🙏 geçmiş olsun canım

Back
X