• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hallederiz Hallederiz 💙
Amine Busra Amine Busra 💙
North River North River 💙
fesang fesang 💙
sara_28 sara_28 💙
Aomine Daiki Aomine Daiki 💙
Elhan Elhan 💛

Mavi takım ile başladım bu yolculuğa 💙 94 kilo olarak gelmiştim Kasım ayında ve durdum, vazgeçtim , sonra pişman olup geri geldiğimde kendimi mavi takım kaptanı olarak buldum 🥰💙💙💙

Hepimiz çok değerliyiz 💙 ♥️ bu kilolar gider önemli olan inanalım 🔥 Hadi Mavi takımın kızları bu hafta ateş olup yanalım 🔥 kaybettiğimiz tek şey yağlarımız olsun 🤗🔥🔥🔥
( Balkon konuşmamı da yaptığıma göre 😀 bulaşık makinesini yerleştirmeye gidebilirim 😂)

Hallederiz Hallederiz 💙
fesang fesang 💙
sara_28 sara_28 💙
Elhan Elhan 💛

Mavi takım ile başladım bu yolculuğa 💙 94 kilo olarak gelmiştim Kasım ayında ve durdum, vazgeçtim , sonra pişman olup geri geldiğimde kendimi mavi takım kaptanı olarak buldum 🥰💙💙💙

Hepimiz çok değerliyiz 💙 ♥️ bu kilolar gider önemli olan inanalım 🔥 Hadi Mavi takımın kızları bu hafta ateş olup yanalım 🔥 kaybettiğimiz tek şey yağlarımız olsun 🤗🔥🔥🔥
( Balkon konuşmamı da yaptığıma göre 😀 bulaşık makinesini yerleştirmeye gidebilirim 😂)
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: cok yaşaaaaaaa
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Haftaya da Hallederiz Hallederiz olur😻😻 Gerçi daha benim kim olduğumu da bilmiyor. Merak edip mesajımın arkasına da düşmedi🤣🤣
Şu hayatta karşına çıkabilecek en meraksız insan olabilirim 😌 Çıldırtacak kadar meraksızımdır… Tahmin etmeye çalışayım. Hmm… yildiz4kc… olabilir misin? Kendimi kahin gibi hissediyorum şu an 🧐

Kesinlikle plan yapmak ve hedefe odaklanmak önemli canım ♥️ benim de planım akşam 6 dan sonra yemek faslını bitirip,akşam sadece süt ve küçük bir porsiyon meyve saati yapmak 😌 benim en büyük sıkıntım gece yemem 😑
Benimde benimde… gündüz çelik gibi iradem, ama gece oldumu uykudan kalkıp abur cubura saldırıyorum😡

Benimde benimde… gündüz çelik gibi iradem, ama gece oldumu uykudan kalkıp abur cubura saldırıyorum😡
O zaman birbirimize bir söz verelim cuma sabahına kadar asla gece kaçamak olmayacak söz mü 🤜🤛 ben sana söz veriyorum dün gece yaptığım kaçamak dışında cuma gününe kadar gece kaçamağı yok 👍

Hallederiz Hallederiz 💙
fesang fesang 💙
sara_28 sara_28 💙
Elhan Elhan 💛

Yürüüüü dolunaycımm :KK9:

Hallederiz Hallederiz 💙
fesang fesang 💙
sara_28 sara_28 💙
Elhan Elhan 💛

Allah utandırmasın, gazamız mübarek olsun 👏👏👏👏

Yok canim oyle değil 🙈🙈🙈
Simdi bugun adim attik diyelim
Adim fotoğrafı atip adim yazmiyoruz ya cordelia onlara bakarken asil mesaji bulmasi gerekiyor

Boyle foto atacagiz ama

Menu yazarken 13 mayis :8000 adim diye belirtelim diyoruz
Mesela burda adım gözüküyor. Ben spor sayfasına tasıyınca eki görüntüle diyorum. Hayda ekli resimde tarih yok menuye bakıyorum bugun diyor. Bugün hangi gun olaki diyorum yazdığı güne bakıyorum gece 3 se o aslında dünün menüsü. Beyniniz yandı di mi benim de yanıyor 🤣🤣🤣

O zaman birbirimize bir söz verelim cuma sabahına kadar asla gece kaçamak olmayacak söz mü 🤜🤛 ben sana söz veriyorum dün gece yaptığım kaçamak dışında cuma gününe kadar gece kaçamağı yok 👍
Söz veriyorum kaptanım. Akşam yemeğinden sonra kaçamak yok ❌

Back
X