• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese günaydın :KK68::KK68:
Günaydın canim ♥️
Günaydın hepimize 🌸
Günaydın canim ♥️
🎈🎈🎈Günaydın canlarım🎈🎈🎈
Günaydın canim ♥️
Dünün menüsü :skandal:

Sabah (10:00)
2 dilim börek
1 dilim tatlı
1 bardak kola

Aksam(15:00)
1 kase patates salatası
Avuç içi kadar çörek

Su: 2 (t adım : 8891 Eki Görüntüle 3065599 Zipzip- Zipzip- dolunaydagel dolunaydagel @Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️

Cnm şöyle düşün sen öfkeni yiyorsun ama çevren aynı , eşinle başbaşa vakit geçirmek önemliymiş evlilikte , fırsat varsa eğer iletişimi arttırmaya çalış canım 💙mesafe girdikçe daha kötü olur
Oyle bir firsat yok işte işleri oyle yogun ve karismis ki adamlar arefe günü bile yuzde 400 teklif edip çalış demişler. Ellerinde olsa isyerinde yat dicekler

Allah sabır versin , aile terapisti, aile danışmanı ile gorusseniz belediyelerin daha ücretsiz aile danışmanları var . Sorun kroniklesmeden üçüncü bir göz ile her şeyi daha net görüp degerlendirme yapabilirsiniz. Yoksa tamiri zor yerlere gidebilir .
Ben gidiyodum zaten aile danisma merkezine kendim icin. Hani bir soz var ya gercek hastalar gitmez diye bizde de o durum. Eşim gitmez, ben kendi kendime cabalayacagim iste

Duygusal sıkıntılarda yemek bizi rahatlatıyor ve gerçekten çok çok zor bir surectesin. Kendine de öfkelenme ferahlık olacaktır , önce bı sakinleş sonra atmayı düşündüğün adımları yazabilirsin . Şu anda yapacağın hamleler çok önemli , eşin iddia olarak az mı oynuyor yoksa bağımlılık durumu var mı ? Bagimliliktan supheleniyorsan, YEDAM diye nette aratırsan yesilayin bağımlılık psikilojik destek hattı hem kişilere hem de çevresindekilere psikolojik destek, yönlendirme yapiyirlar .
Olduğun şehrin belediyesi vs ile de görüşerek ücretsiz ruh sağlığı desteğini arastiabilirsin. Aile terapisti/ danışmanı veya bireysel destek için. Tek başına belki daha karmaşık olacak
İddia eylulde oynamisti sonra duymadim. Bu seferki daha farkli birseydi. Bagimlilik değil onun ki hırsa kapılmış

Hallederiz Hallederiz 💙
Amine Busra Amine Busra 💙
North River North River 💙
fesang fesang 💙
sara_28 sara_28 💙
Aomine Daiki Aomine Daiki 💙
Elhan Elhan 💛

💛💙Benim güzeller güzeli takımım 💙💛
Dün ne yaşamış olursak olalım , sağlıklı beslenmeden , diyetten ne kadar uzaklaşmış olursak olalım bugün yeni bir gün ♥️ve mutluluğumuz için hedeflerimize yaklaşmalı düşsek bile kalkmaliyiz 🥰 çok uzun düşünmeyelim haftasonunu 8000 bin adım ve temiz beslenme ile geçirme hedefimiz olsun 🤗 bunun için sizlere ve içinizdeki güce inanıyorum 🤜🤛🔥 haydi canlarım vazgeçmeyin ,pes etmeyin 💛💙💛💙💛💙💛

Ben gidiyodum zaten aile danisma merkezine kendim icin. Hani bir soz var ya gercek hastalar gitmez diye bizde de o durum. Eşim gitmez, ben kendi kendime cabalayacagim iste
Anladım canım en azından nasıl davranman gerektiği konusunda yol gösterici olur, tepkilerin daha sağlıklı olur . Şu süreçte düşünerek hareket et , çok zor farkındayım önce kendini yatistir, bekle sonra harekte geç yorum yap .

İddia eylulde oynamisti sonra duymadim. Bu seferki daha farkli birseydi. Bagimlilik değil onun ki hırsa kapılmış
Keşke gitse bu hırsın kaynağını bulup ona göre davranır. Ülke çok sıkıntılı oldu ve erkeklerde bu hırs çok arttı . Bı taraftan onlari da alıyorum . Rahat bir yaşam istiyorlar ve kısa yoldan para maalesef o paralar herkese denk gelmiyor . Belki ona her tülü mutlu olduğunuzu bu hırsın daha mutsuz ettiğini anlatabilirsin. Eğer konuşma şeklinde zor oluyorsa , hissettiklerini yazıp ver.

Keşke gitse bu hırsın kaynağını bulup ona göre davranır. Ülke çok sıkıntılı oldu ve erkeklerde bu hırs çok arttı . Bı taraftan onlari da alıyorum . Rahat bir yaşam istiyorlar ve kısa yoldan para maalesef o paralar herkese denk gelmiyor . Belki ona her tülü mutlu olduğunuzu bu hırsın daha mutsuz ettiğini anlatabilirsin. Eğer konuşma şeklinde zor oluyorsa , hissettiklerini yazıp ver.
Ben her seferinde anlatiyorum. Öyle çok şey isteyen biriside degilim ama yok o kendi hirsini doldurmuş iyice. Cevresinden etkileniyor farkındayım ama ikna olmuyor

20220514_092630.webp
gunaydin bayanlar spora basladigimdan beri aldigim olcumlerim cok yavas gidiyorum sanirim sizce nasil😒

Back
X