• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Tempus Elhan Elhan

13 mayıs 22 cuma
Kahvaltı 08.45
1 h yumurta domates biber salatalık
2 zeytin 1 d peynir 1 d tambuğday

Öğle 14.30
1 tabak patatesli bezelye yemeği
1 tabak salata
1 d ekmek

Akşam 19.00
Yarımdan az simit
Domates biber beyazpeynir
1 top profiterol

Su 1,5 lt

Spor
Adım 9.557
Afiyet olsun bitanem ❤️

:KK14::kahve:dost kazigimi da aldım geldim neredesiniz kızlar🥺
:KK14::KK14::KK14:
Canım bizim kazık dedigimiz çok güzel bir öğretmen aslında. Dersimizi alıp üzülüyoruz ama faydasını sonra göreceksin. Kaybeden sen değilsin. Boşuna dertlenip kendini harap etme. Sil gitsin o densizi. Arkana bakma.:KK62:

@DombiliKus 💙
@busra ytez 💙
North River North River 💙
@fesang 💙
@sara_28 💙
@Aomine Daiki 💙
Elhan Elhan 💛

Mavi takım ile başladım bu yolculuğa 💙 94 kilo olarak gelmiştim Kasım ayında ve durdum, vazgeçtim , sonra pişman olup geri geldiğimde kendimi mavi takım kaptanı olarak buldum 🥰💙💙💙

Hepimiz çok değerliyiz 💙 ♥️ bu kilolar gider önemli olan inanalım 🔥 Hadi Mavi takımın kızları bu hafta ateş olup yanalım 🔥 kaybettiğimiz tek şey yağlarımız olsun 🤗🔥🔥🔥
( Balkon konuşmamı da yaptığıma göre 😀 bulaşık makinesini yerleştirmeye gidebilirim 😂)
Maviş kaptanım ışığın yolumuzu aydınlatsın. :dua: harika bir haftaya imza atacağız inşallah. Adım konusunda sonuna kadar desteğin olacağım gözün arkada kalmasın. :KK50:

@Tempus Kırmızı kaptan hayırlı olsun Elhan Elhan ile @_ASTRAL_ o kadar kapisiyordu ki ben seni hiç beklemiyordum tozu dumana katmışsın tebrikler:KK9: dolunaydagel dolunaydagel tebrikler canım hayırlı olsun
Açık ara fark attı bize :ıslık: :ıslık: bak sabah sabah yarama tuz bastın :KK14:

o neydi gı :skandal:

Ah tempus ah....iki çuval ekmek yememem lazımmış başıma geleceklerden habersiz :kızgın:

Daha o olaylar uzerine cok baska şeyler oldu. Çocuklarım için sabrediyorum.... Amin
Allah sabır versin , aile terapisti, aile danışmanı ile gorusseniz belediyelerin daha ücretsiz aile danışmanları var . Sorun kroniklesmeden üçüncü bir göz ile her şeyi daha net görüp degerlendirme yapabilirsiniz. Yoksa tamiri zor yerlere gidebilir .

İnşallah çok ilerletmeZ borç kredi olayını. Bizde de var hayalperest Birtane. Balık mı burcu?
Erkekler arasında zengin olma hayali çok çok fazla var biri parayı bulmuş ben de bulacağım diye diye ellerindekini harciyolar . Daha mantıklı hamleler nasip etsin erkeklere

Teşekkür ederim. Burasi yazilacak bir yer değil aslinda ama neden bu denli kendimi yemeye verdigim anlaşılmasi açısından da yazıyorum. Buna engel olabilmek için burda durmaya çalışıyorum. Burdan koparsam bugünkü menünün 2 3 katini bile yiyebilecek potansiyelim var. Sanki birşey yerken eşimi yiyorum tovbe yarabbim
Duygusal sıkıntılarda yemek bizi rahatlatıyor ve gerçekten çok çok zor bir surectesin. Kendine de öfkelenme ferahlık olacaktır , önce bı sakinleş sonra atmayı düşündüğün adımları yazabilirsin . Şu anda yapacağın hamleler çok önemli , eşin iddia olarak az mı oynuyor yoksa bağımlılık durumu var mı ? Bagimliliktan supheleniyorsan, YEDAM diye nette aratırsan yesilayin bağımlılık psikilojik destek hattı hem kişilere hem de çevresindekilere psikolojik destek, yönlendirme yapiyirlar .
Olduğun şehrin belediyesi vs ile de görüşerek ücretsiz ruh sağlığı desteğini arastiabilirsin. Aile terapisti/ danışmanı veya bireysel destek için. Tek başına belki daha karmaşık olacak

Dünün menüsü :skandal:

Sabah (10:00)
2 dilim börek
1 dilim tatlı
1 bardak kola

Aksam(15:00)
1 kase patates salatası
Avuç içi kadar çörek

Su: 2 (t adım : 8891 Screenshot_20220514-075944_Samsung Health.webp Zipzip- Zipzip- dolunaydagel dolunaydagel Cordelia Cordelia

Aynen öyle canım. İnşallah bi dur diyen olur. Her yıl daha zorlaşıyor. İnan geçen sene çıkan soruyu 3 inşaat mühendisi 20 dakikada çözdü. 13 yaşındaki çocuğun hem soruyu çözmesini hem zamanını yönetmesini hem stresini yönetmesini bekliyoruz.
Ya matematik hocamız bile denemeyi 40 dkda çözdü ee çocuklar nasıl yetiştirsin. Bilinçli olarak mattan çocukları soğutmak için yapıyorlar

Back
X