O zaman bugün sahalara dönüyormusunİki gündür iyiyiz canim 10 gun oldu bu sekilde bitecek galiba
Sen nedersen deO kadar dedim kimse not yazmiyor kafama gore mi yarismaya alacağız
Ben adım ve masterfit yarışmasına varımO kadar dedim kimse not yazmiyor kafama gore mi yarismaya alacağız
yürü be fellüzümmmmmmmBal0ncuk canim kim dediyse bok yemis git benim dedigimi söyle onlara olurmu ben verdiysem kilo sen hayli hayli verirsin
O kadar etiket yaptim belirttim ama mesaja bakan olmamis galibaSen nedersen de
Takma öyle insanlari kafana moral cok önemli sen bak kendineyürü be fellüzümmmmmmm
Allahına gurban
Biliyosun herkes benim gibi kıçindan anlıyolarO kadar etiket yaptim belirttim ama mesaja bakan olmamis galiba
Sadece 1 kisi dedi
Gunaydin canim hayirli cumalarGünaydın canlarHayirli cumalar
Gecikmiş bir cevapla güncelleme yapayım günümüzeÇocuklar eşin nasıl? Kendimi oturmaya gelmiş konu bulamayan teyzeler gibi hissettim. Eee daha daha nasılsınız iyisiniz inşallah.
Halt yemiş onlar, kas yapmak kolay olsaydı adamlar tonlarca protein tozu içmezlerdi. Kiloların da gayet güzel gider ne örnekler var burda bakınız cordeliaabişey sormak istiyırum az önce moralimi bozdu iş yerindeki arkadaşlarım...
kasımda spora başlayacağımı ve yemeklerime dikkat etmeye bugün itibariyle başladığımı söyledim
fakat bana artık bu kalan kilolarımın kasa dönüşeceğini.. çokta veremeyeceğimi söylediler
sinirim bozuldu
Tartilmadim haftaya cuma tarti bildiririm canimO zaman bugün sahalara dönüyormusuntartıldın mı
Ben Bir kilocuk artiyim bu hafta hep yedimAz sonra tartilacagim canim sen ne yaptin kac kilosun
Biz zaten fasulyeyizO kadar dedim kimse not yazmiyor kafama gore mi yarismaya alacağız
Aslında bu sözleri söylerken farkında olmadan sana iyilik yapıyorlar. Avantaja çevirebilirsin. Kilo vererek onları bu söylediklerine pişman et tatlım...söylediklerinin gerçekle alakası yok...çok bilmişler.bişey sormak istiyırum az önce moralimi bozdu iş yerindeki arkadaşlarım...
kasımda spora başlayacağımı ve yemeklerime dikkat etmeye bugün itibariyle başladığımı söyledim
fakat bana artık bu kalan kilolarımın kasa dönüşeceğini.. çokta veremeyeceğimi söylediler
sinirim bozuldu
Yazik değil mi o fiziğine ...Ben Bir kilocuk artiyim bu hafta hep yedimakşam pilav üstü nohut üstüne kavurma götürdüm
Aslında bu sözleri söylerken farkında olmadan sana iyilik yapıyorlar. Avantaja çevirebilirsin. Kilo vererek onları bu söylediklerine pişman et tatlım...söylediklerinin gerçekle alakası yok...çok bilmişler.burada doğum yapan kaç kadın var sen goruyorsun onlar görmüyor. Sinirin niye bozuldu ki...kızarım bak...önüne bak tabi ki vereceksin...
Eksin çok güzel canım
Evet abla çok yazık ettim bu hafta yürüdüm bebe de durmadı haftaya başlangıç güzel olur inşallahYazik değil mi o fiziğine ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?