Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çocuklar eşin nasıl? Kendimi oturmaya gelmiş konu bulamayan teyzeler gibi hissettim. Eee daha daha nasılsınız iyisiniz inşallah.
Gecikmiş bir cevapla güncelleme yapayım günümüze
Büyüğün ateşi 39, ishali var. Bugün okula gitmeyecek, gece rahat uyudu.
Küçüğü uyuturken nerden dedim bilmiyorum ama memede süt bitmiş dedim. Emmedi ve bütün gece ağladı. 1-5 arası uyuduk 4 saat. Gün nasıl gecicek öğlen nasıl uyuyacak ben neden böle bişi dedim hiç derdim yokmuş gibi bilmiyorum.
Bana gelince yorgun, uykusuz, baş ağrılı ve geniz akıntılıyım.
Kocama gelirsek 11-7 arası horul horul uyudu, çocuk apartmanı yıkarken buraya bıçaklı bir emolji koyalım lütfen.
Halt yemiş onlar, kas yapmak kolay olsaydı adamlar tonlarca protein tozu içmezlerdi. Kiloların da gayet güzel gider ne örnekler var burda bakınız cordeliaa

Aslında bu sözleri söylerken farkında olmadan sana iyilik yapıyorlar. Avantaja çevirebilirsin. Kilo vererek onları bu söylediklerine pişman et tatlım...söylediklerinin gerçekle alakası yok...çok bilmişler. burada doğum yapan kaç kadın var sen goruyorsun onlar görmüyor. Sinirin niye bozuldu ki...kızarım bak...önüne bak tabi ki vereceksin...

canm ablam cok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…