Verirsin canım her söylenilene kulak asma boşverbişey sormak istiyırum az önce moralimi bozdu iş yerindeki arkadaşlarım...
kasımda spora başlayacağımı ve yemeklerime dikkat etmeye bugün itibariyle başladığımı söyledim
fakat bana artık bu kalan kilolarımın kasa dönüşeceğini.. çokta veremeyeceğimi söylediler
sinirim bozuldu
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Az olsun ama gitsin yeter ki canim bir bakmissin 8 li rakamlar ,7 li rakamlar gelmisTsk ederim kaptanim. Kilom fazla oldugu icin suan hizli gidiyor. Ama bi süre sonra bu sonuclari alamam sanirim
Ben gitmezdim canim evde sporunu yapabilirsinKızlar bişey sorucam sizlere kayınvalidenizin hakkınızda konuştuğunu bile bile öğlen çocuğu onun evinde uyutup yinede yürüyüşe cikarmiydinjz. Çocuğum ben gelene kadar uyanmiyo bu arada.
Ben cikardim cnm. Benim cocugum oldugu kdr onun da torunu cünkü. Kendim gitmeyebilirim, sofrasina oturmayabilirim ama cocuk icin kisitlama yapmazdim sanirim.Kızlar bişey sorucam sizlere kayınvalidenizin hakkınızda konuştuğunu bile bile öğlen çocuğu onun evinde uyutup yinede yürüyüşe cikarmiydinjz. Çocuğum ben gelene kadar uyanmiyo bu arada.
Aa hadi hayirli olsun canim ❤Dün akşam ehliyt kursuna yazıldım kizlar 09.40 da sağlık ocağında randevum var gidip saglik raporunu alicam ordan çocukla kursa gecicem.
Şimdi kahvaltı yapiyodum ama yarım bıraktım demin soru sordum cevaplarsanız sevinirim. Müsait oldukça donucem bakicam.
Geçen cumartesi 79,0 du yarın kaç çıkacak bilmiyorum çarşamba 78,8 ydiMigi kaç ile başladın buraya kaç kilo geldin
BilemedimAcaba nedenki guncelleme gelmisti gecen ondan mi oldu ki yaa
Aranızdaki durumu bilemem ben öyle şeyler yaşamadım ama ben duysaydim ve kırılacak birşey ise duyduğum birakmazdim ya da bırakırdım ya benim çocuğumsa onunda torunu sonuçtaKızlar bişey sorucam sizlere kayınvalidenizin hakkınızda konuştuğunu bile bile öğlen çocuğu onun evinde uyutup yinede yürüyüşe cikarmiydinjz. Çocuğum ben gelene kadar uyanmiyo bu arada.
Oyy agzindan bal damliyoryaa. Insallah görürük o rakamlaridaGunaydin canim
Az olsun ama gitsin yeter ki canim bir bakmissin 8 li rakamlar ,7 li rakamlar gelmis
Ben gitmezdim canim evde sporunu yapabilirsin
kilo varda veririm yaMoralini bozma canim cok bilmis gibi konuşmuşlar zaten cok fazla kilon yok ki
yaaa cok güzel açıklamışsın cnm tşklerAgzi olan konusur cnm. Bu kaniya nasil vardilarki? Bölgesel olarak yaglar yanmadan zaten kaslar olusamaz. Mesela yagli bi karinda kas görüntüsü elde edilmez. Önce yaglarin yanmasi gerekir. Kas yapmak öyle düsundükleri kdr kolay bisey deil. Canini sikma buna bosuna
oyy senin moralini cok bozmuşlarKızlar bişey sorucam sizlere kayınvalidenizin hakkınızda konuştuğunu bile bile öğlen çocuğu onun evinde uyutup yinede yürüyüşe cikarmiydinjz. Çocuğum ben gelene kadar uyanmiyo bu arada.
Perşembe günleri sebze ye bakliyat yerine yada tavuk köfte balık et gibi yağlı olmadığı sürece sıkıntı yok.Geçen cumartesi 79,0 du yarın kaç çıkacak bilmiyorum çarşamba 78,8 ydi
İki günde bakliyat yiyorum
Önceki gün Barbunya yedim dün nohut yedim şişkinlik yaptıaslında ben eylül sonunda 80,9 ile başladım
Hangi kayınvalide konuşmuyordiDün akşam ehliyt kursuna yazıldım kizlar 09.40 da sağlık ocağında randevum var gidip saglik raporunu alicam ordan çocukla kursa gecicem.
Şimdi kahvaltı yapiyodum ama yarım bıraktım demin soru sordum cevaplarsanız sevinirim. Müsait oldukça donucem bakicam.
ben kas felan istemiorumKilo verdikçe vücudundaki yağ oranı düştükçe kaslar yavaş yavaş kendini belli ediyor zaten. Ekstra kas yapmak içinde ayrı çalışmalı ve beslenmelisin keşke bu kadar kolay olsaydı kas oluşması o insan azıcık okusun denesin görsün bakalım.
inşallah cnmmm tşk ederimmmmmmmVerirsin canım her söylenilene kulak asma boşver
Aynen cevredeki olumsuz yorumlar seni düsürmesin aksine hirslandirsin. Kiskandiklari icin yapiyolardir bence onlarkilo varda veririm ya
yaaa cok güzel açıklamışsın cnm tşkler
bende hırs yaptım
oyy senin moralini cok bozmuşlar
ben bırakmazdım... zaten sevmiorum görüşmüorum
Ama bende gorumceyimay kv görümce ikilileri zaten cok sıkıcılar
Tamamen bağlarını koparmadıktan sonra ben olsam bırakırım çocuğu torunu sonuçta. Kendine zaman ayırıyorsun çocuğu bırakmazsan ona bişey olmayacak ki kendine ayırdığın zamanı kısıtlamış olacaksınKızlar bişey sorucam sizlere kayınvalidenizin hakkınızda konuştuğunu bile bile öğlen çocuğu onun evinde uyutup yinede yürüyüşe cikarmiydinjz. Çocuğum ben gelene kadar uyanmiyo bu arada.
Kabak detoks günü oluyo perşembe denincePerşembe günleri sebze ye bakliyat yerine yada tavuk köfte balık et gibi yağlı olmadığı sürece sıkıntı yok.
Iyi uykular1 saat kadar uyuyup geliyorum
bende ilerde görümce olacam ama biz onlar gibi olmayız görümce demez kardeş abla der benceAma bende gorumceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?