Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Verirsin canım her söylenilene kulak asma boşver

Gunaydin canim
Tsk ederim kaptanim. Kilom fazla oldugu icin suan hizli gidiyor. Ama bi süre sonra bu sonuclari alamam sanirim
Az olsun ama gitsin yeter ki canim bir bakmissin 8 li rakamlar ,7 li rakamlar gelmis
Kızlar bişey sorucam sizlere kayınvalidenizin hakkınızda konuştuğunu bile bile öğlen çocuğu onun evinde uyutup yinede yürüyüşe cikarmiydinjz. Çocuğum ben gelene kadar uyanmiyo bu arada.
Ben gitmezdim canim evde sporunu yapabilirsin

Kızlar bişey sorucam sizlere kayınvalidenizin hakkınızda konuştuğunu bile bile öğlen çocuğu onun evinde uyutup yinede yürüyüşe cikarmiydinjz. Çocuğum ben gelene kadar uyanmiyo bu arada.
Ben cikardim cnm. Benim cocugum oldugu kdr onun da torunu cünkü. Kendim gitmeyebilirim, sofrasina oturmayabilirim ama cocuk icin kisitlama yapmazdim sanirim.

Aa hadi hayirli olsun canim ❤

Migi kaç ile başladın buraya kaç kilo geldin
Geçen cumartesi 79,0 du yarın kaç çıkacak bilmiyorum çarşamba 78,8 ydi
İki günde bakliyat yiyorum
Önceki gün Barbunya yedim dün nohut yedim şişkinlik yaptı aslında ben eylül sonunda 80,9 ile başladım

Aranızdaki durumu bilemem ben öyle şeyler yaşamadım ama ben duysaydim ve kırılacak birşey ise duyduğum birakmazdim ya da bırakırdım ya benim çocuğumsa onunda torunu sonuçta çocuk bakma ile ilgili birşey mi konuştuğu.

Moralini bozma canim cok bilmis gibi konuşmuşlar zaten cok fazla kilon yok ki
kilo varda veririm ya

yaaa cok güzel açıklamışsın cnm tşkler
bende hırs yaptım

oyy senin moralini cok bozmuşlar
ben bırakmazdım... zaten sevmiorum görüşmüorum

Perşembe günleri sebze ye bakliyat yerine yada tavuk köfte balık et gibi yağlı olmadığı sürece sıkıntı yok.

Hangi kayınvalide konuşmuyordi
Bence minnet etme evde yap yada bebek arabası ile yürü tavrını anlasin

ben kas felan istemiorum sadece doğum öncesi kiloma dönüp elbiselerimi giymek istiorum

Verirsin canım her söylenilene kulak asma boşver
inşallah cnmmm tşk ederimmmmmmm

kilo varda veririm ya

yaaa cok güzel açıklamışsın cnm tşkler
bende hırs yaptım

oyy senin moralini cok bozmuşlar
ben bırakmazdım... zaten sevmiorum görüşmüorum
Aynen cevredeki olumsuz yorumlar seni düsürmesin aksine hirslandirsin. Kiskandiklari icin yapiyolardir bence onlar

Tamamen bağlarını koparmadıktan sonra ben olsam bırakırım çocuğu torunu sonuçta. Kendine zaman ayırıyorsun çocuğu bırakmazsan ona bişey olmayacak ki kendine ayırdığın zamanı kısıtlamış olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…