- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Ahh be kuzum ..bu tartı bile çok güzel ama sen bu nimetin kıymetini bilmeyeceksin diye korkuyorum işte...
Evet canım evet@Brzhuzur
@fantastikaaa
sardunya1038
Masterfit yarışmasına ve adım yarışmasına katılacakmısınız kızlar ?
Ahh be kuzum ..bu tartı bile çok güzel ama sen bu nimetin kıymetini bilmeyeceksin diye korkuyorum işte...neyse sporuna güveniyorum en azından boğazına gücümüz yetmiyor. İnşallah bebelerin sağlıklı olsun önümüzdeki hafta temizlersin ...
Teşekkür ederim bitanemEksin ćok guzel ablacim
Devam Elifcim...65' e gelinceye kadar uğraşacağım inşallah. Çok teşekkür ederim.Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Bu hafta katilacak misin yarislara
Cok kilo almamissin yine :))
Çok teşekkür ederim bitanemMaşallah ablagençlere taş çıkarırsın sen
Nasılda masumlaştırıyor.Hani su minikcik miniminicik yuvarlakcik kurabiye olan varya ondan
Kendini duvarlara vurmuş birini görüyorum
Teşekkür ederim bitanem
Devam Elifcim...65' e gelinceye kadar uğraşacağım inşallah. Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim bitanemestağfurullah gençler benim enerji kaynagim. İyi ki varsınız.
YemeeeEvet göz yaşımnapcaz bilmem bu döngü böyle gidecek bizim için
Ah abla yaktın ciğerimiEki Görüntüle 2929468
Geçen cuma 67.8
Bu cuma 66.3
Fark -1500 Gr.
Zipzip- E Elif_Eylul @Noisy Girl Cordelia
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
İyisin iyi
Yok kız öğrendin bu işi ne güzel koruyon işteEvet göz yaşımnapcaz bilmem bu döngü böyle gidecek bizim için
Önümüzdeki hafta iki kilo eksi gelecek benceabla yaaa tamam sizin için bir hafta tutayım bogazimi
Ah abla yaktın ciğerimi
Eksin harika abla maşallahtebrikler
İyisin iyi
Yok kız öğrendin bu işi ne güzel koruyon işte
Tamamdır o iş bendeÖnümüzdeki hafta iki kilo eksi gelecek bencecabuk gelen çabuk gidiyor çünkü
Dun menu paylasmadin fazla mi geldi yediklerin
Tamam ablacim ❤❤Devam Elifcim...65' e gelinceye kadar uğraşacağım inşallah. Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?