Canım madamim kırmızılar sayesinde ilk 700 gr gitmişti ...çok teşekkür ederim. Sıcak mesajların çok iyi gelmişti bana. Bana güvenmen çok önemliydi benim için çok öperim güzel yüreğindenAh abla yaktın ciğerimi
Eksin harika abla maşallahtebrikler
İyisin iyi
Yok kız öğrendin bu işi ne güzel koruyon işte
Bakalım bu hafta hangi takım kazanacak bütün yüzdeleri karşı taraf aldıson yuzdeyi de alacak mı yoksa madamhd feleğe çelme mi takacak
Sağol canım teşekkür ederimGunaydin canim
Az olsun ama gitsin yeter ki canim bir bakmissin 8 li rakamlar ,7 li rakamlar gelmis
Ben gitmezdim canim evde sporunu yapabilirsina hadi hayirli olsun canim ❤
İnşallah daha çok veren olur
Günaydın canımGünaydın hayırlı cumalar
Bi daha kaptan olacam bi daha alacam seni vuracam kırbacı vuracam kırbacıCanım madamim kırmızılar sayesinde ilk 700 gr gitmişti ...çok teşekkür ederim. Sıcak mesajların çok iyi gelmişti bana. Bana güvenmen çok önemliydi benim için çok öperim güzel yüreğinden
Günaydın
Günaydınnnnnnnn,
Günaydın kizlar bol eksili bir cuma olsun
Günaydın
Hayırlı sabahlar ❤
Hayırlı Cumalar
Günaydın Hayırlı Cumalar Bol Eksiler Kızlar
Günaydın bebeklerimakşam erken yattım bugün uykumu aldım
Günaydınnnn
Gunaydin kizlar ❤❤
Gunaydin hanimlar,hatunlar.
Günaydın kızlar
Bu akşam yemekten sonra niyet et başlayalım kuzumOlabilir tamm ben de başlıyorum o zman
Tammdır abla beni de ekleyin siz yaparken beraber yaparız
Gunaydin kizlar
Güpgüpgüpgünaydın sevgili takım arkadaşlarım güzel bol eksili başlamış günümüz hepinizi teprik ediyorumGünaydın
Bence de kaldığımız yerden devam ederiz inşallah.Bi daha kaptan olacam bi daha alacam seni vuracam kırbacı vuracam kırbacı
Şaka şakaama bi daha seninle takım olmak çok isterim abla
Günaydın canim ❤Günaydın hayırlı cumalar
Aslinda dogru niye şaşırdım ki 1,5 ay da 10 kilo almış biri olarak
Kız sen hafta da bir kilo almama mi şaşırdın o kilo benim için çerezAslinda dogru niye şaşırdım ki 1,5 ay da 10 kilo almış biri olarakhaftada bir kilo devede kulak yani
Afiyet olsun canımAkşamki incirleri demeyi unutmusum 6 tane yedim saat ondateşekkür ederiz canım
Abooooo naptin sen
1,65 bizim için iyi olurdu topuklu ile 1,70 yapardık biz onuYani cok bisi istemiyordum 2-3 cm daha uzun olabilirdik
Sen 1.70 sin mesela onda gözüm yok
Abla tebrikler eksin çok güzelBence de kaldığımız yerden devam ederiz inşallah.
Kurali bozmuyoruz canim bu hafta olmazsin ama ilerde cok kilo verirsen olursun
Ekside olman guzel tebrik ederim canim ❤
Di mi ama 1.70 de guzel duruyor1,65 bizim için iyi olurdu topuklu ile 1,70 yapardık biz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?