Reklaminda degilimde alistim chrome da uyuz etti begeni bile yaptirmiyo ekran bile kaymiyorduBen hep operadan giriyorum ne reklam ne bisey
Ne yapalim topuklu ile 1.70 oluruzAma 170de çokzel
Anlarsin canim cok bir fark yok da eglenceli hale getirdik birazSüpersin kaptanım daha tam anlayamadım çünkü bu hafta kavrarım ama
Ya bende canım telefonuma bjsey oldu sandım asiri kasiyordu okuyamıyordumReklaminda degilimde alistim chrome da uyuz etti begeni bile yaptirmiyo ekran bile kaymiyordu
Ne yapalim topuklu ile 1.70 oluruz
Minyon olmak guzel
Tamam bugün bunu bütün gün düşüneceğimArtısı olup nerde nasil hata yaptim diye düsünsün bugun
Tebrik ederim kaptanimiki gündür bende de wc olmadi. Sali carsamba ishaldim sonra probiyotik kökten kesti
Pazartesi eksisini korumussun en azindan canim tebrik ederim
Pazartesi de bu kadar eksideydim zaten canım o yüzdenEksi ile gelmişsin daha ne olsun kiz
Teşekkürler kızlarTebrikler kizlar
Bende bir korkmadim degil telefon bozulursa ne yaparım diye düşündümYa bende canım telefonuma bjsey oldu sandım asiri kasiyordu okuyamıyordum
Olsun bir dahaki haftaya sakla kalanıPazartesi de bu kadar eksideydim zaten canım o yüzden
Teşekkürler kızlar
Yarin basliyor canimAdım yarışı bugünmü başlıyor
Fazla düşünmene gerek yok benceTamam bugün bunu bütün gün düşüneceğim
Kim demiş sen otur adım falan atma sakınAdım yarışı bugünmü başlıyor
Günaydın tatlım.Günaydın
Süpersün.
Günaydın tatlım.Günaydın kizlar bol eksili bir cuma olsun
Günaydın tatlım.Günaydın
Hayırlı sabahlar ❤
Hayırlı Cumalar
Günaydın tatkım.Günaydın Hayırlı Cumalar Bol Eksiler Kızlar
Günaydın bebekim.Günaydın bebeklerimakşam erken yattım bugün uykumu aldım
Günaydın tatlım.Gunaydin kizlar ❤❤
Günaydın hatun hanım.Gunaydin hanimlar,hatunlar.
Günaydın tatlım.Günaydın kızlar
Harikaaaaa.Kilo bildirimi
Geçen hafta 70.9
Pazartesi 71
Bu hafta 70.0
Yarışmaların 2sine de katılıyorum
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Noisy Girl
Eki Görüntüle 2929436
Muhteşemmmm.
Harikasınnnn.
İşte benim azimli arkadaşım.
İş yerini bilmediğim için arkadaşlarının mesleğini de bilmiyorum. Ama yine de dicem bi pok bilmiyolar.bişey sormak istiyırum az önce moralimi bozdu iş yerindeki arkadaşlarım...
kasımda spora başlayacağımı ve yemeklerime dikkat etmeye bugün itibariyle başladığımı söyledim
fakat bana artık bu kalan kilolarımın kasa dönüşeceğini.. çokta veremeyeceğimi söylediler
sinirim bozuldu
Çocuğu bırakıyorsun diye konuşuyor di mi? Eskiden cevabım asla bırakmam olurdu. Şimdiyse totomda bile olmaz. Bak keyfine.Kızlar bişey sorucam sizlere kayınvalidenizin hakkınızda konuştuğunu bile bile öğlen çocuğu onun evinde uyutup yinede yürüyüşe cikarmiydinjz. Çocuğum ben gelene kadar uyanmiyo bu arada.
Muhteşemmm.
Çok geçmiş olsun hepinize.Gecikmiş bir cevapla güncelleme yapayım günümüze
Büyüğün ateşi 39, ishali var. Bugün okula gitmeyecek, gece rahat uyudu.
Küçüğü uyuturken nerden dedim bilmiyorum ama memede süt bitmiş dedim. Emmedi ve bütün gece ağladı. 1-5 arası uyuduk 4 saat. Gün nasıl gecicek öğlen nasıl uyuyacak ben neden böle bişi dedim hiç derdim yokmuş gibi bilmiyorum.
Bana gelince yorgun, uykusuz, baş ağrılı ve geniz akıntılıyım.
Kocama gelirsek 11-7 arası horul horul uyudu, çocuk apartmanı yıkarkenburaya bıçaklı bir emolji koyalım lütfen.
Halt yemiş onlar, kas yapmak kolay olsaydı adamlar tonlarca protein tozu içmezlerdi. Kiloların da gayet güzel gider ne örnekler var burda bakınız cordeliaa
Bu ne böyle. Harikaaa. Bi faydamız olduysa ne mutlu.Eki Görüntüle 2929468
Geçen cuma 67.8
Bu cuma 66.3
Fark -1500 Gr.
Zipzip- E Elif_Eylul @Noisy Girl Cordelia
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Harikasın bebek.
Öyle oldu artık haftaya yine kırmızı kaptanlığımı zorlasam kiOlsun bir dahaki haftaya sakla kalanı
Senlik bir durum değil canim hesapta olmayan şeyler de eklendi sonuçta hayırlısı diyelim.Öyle oldu artık haftaya yine kırmızı kaptanlığımı zorlasam kibu hafta pek başarılı olmadı bu bana hiç yakışmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?