- Emoji Skoru
- 214.717
- Puanlar
- 1.423
Altta video var 7 gün diyor.Evet hurma ve yoğurt, kahve de sınırlıydı sanırım Du yine bi bakıym
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altta video var 7 gün diyor.Evet hurma ve yoğurt, kahve de sınırlıydı sanırım Du yine bi bakıym
Hurmalar geceden suda bekletiyorsun canım. Fazla şekerli olmuyor7 hurma baya çokmuş, şeker komasına gireriz![]()
Olmuyormuş işte bende öyle düşündümde değilmiş.7 hurma baya çokmuş, şeker komasına gireriz![]()
Ben 3 gün denemiştimAltta video var 7 gün diyor.
Ayağına sağlık canım
Kolay gelsin canım, kahvesiz olmaaaaz
Bal0ncuk nerelerde??
Biraz önce buradaydı.
Evet çok ilginç gerçekten, ama bana göre değil maalesefOlmuyormuş işte bende öyle düşündümde değilmiş.
Günaydın bebek, teşekkür ederim düşerim elbetGünaydın canim cumaya eksiye düşersin![]()
Arada açıkıncada sarı leblebi veriyor,1 haftada uzun aslında.Hurmalar geceden suda bekletiyorsun canım. Fazla şekerli olmuyor![]()
Hımmm ondaaan şekeri azalıyo demek, mantıklı.Hurmalar geceden suda bekletiyorsun canım. Fazla şekerli olmuyor![]()
Bende yapamam bunu 1 hafta sadece bunu yiyorsun.Evet çok ilginç gerçekten, ama bana göre değil maalesef![]()
Şekerini bırakıyor suda bekleyince.Hımmm ondaaan şekeri azalıyo demek, mantıklı.
Salı, çarşamba, perşembe yapar cuma günü eksiyi görürüm inşArada açıkıncada sarı leblebi veriyor,1 haftada uzun aslında.
Evet çok zor, ben 1 gün yapamam mutlaka bozarımBende yapamam bunu 1 hafta sadece bunu yiyorsun.
3 günde fark ettmi bari,1 hafta uzun bir süre çünkü.Ben 3 gün denemiştim![]()
Sırf posa kalınca , yoğurtla birlikte hem ödem atar hem bağırsakları temizlerŞekerini bırakıyor suda bekleyince.
İnstagramda günlük tutuyordum bir ara , şuan baktım -1900 gitmiş 3 günde3 günde fark ettmi bari,1 hafta uzun bir süre çünkü.
Huuuuuuburdayım hocaaammmmmmmmmmmmmmmm
yok yazmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
3 gün olur yapılır yaniSalı, çarşamba, perşembe yapar cuma günü eksiyi görürüm inş![]()
Evet çok zor, ben 1 gün yapamam mutlaka bozarım![]()
1 gün bile denesek olur belkiSırf posa kalınca , yoğurtla birlikte hem ödem atar hem bağırsakları temizler![]()
Rahat eksi görürsün canım, ama yine de zorlama kendiniSalı, çarşamba, perşembe yapar cuma günü eksiyi görürüm inş![]()