• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar. Benim için pek aydın başlamadı maalesef günüm. Gece hiç uyuyamadım, sabah bir kalktım boğaz iptal, kulaklar pert. Şimdi hastanede sıramı bekliyorum. Bu arada;
kilom 82 ama bunu uykusuzluğa ve yataktan çıktığım an gözüm kapalı tartıya çıkmaya bağlıyorum😒
Geçmiş olsun canısı.

Cuma gününe daha çok ------- insallah😘
İnşallah canım 🙏
Cordelia Cordelia Rihanna doğum yapmış
Çok şükür, en uzun hamilelik onunki oldu galiba😂
Kız kıyafeti baktı hep ama oğlu olmuş😄
Oglanmis 13 Mayıs'ta doğurmuş
Evet baya oldu
Günaydın kızlar🌸

Cuma günü 84.900
Bugün : 86.300
Fark : +1.400 gr

Hafta sonu hiç dikkat etmedim, bu hafta da regl yaklaşıyor. Kaçınılmaz sondu tabi🙈
Olsun regl ile birlikte verirsin🥰
Etler için dedim kuşum et iyidir oh mis
😍😍😍

Baya artidayim 80.3 den 1.3 artı 🙄 ne kadar çok farketmis bide sabah bakacağım yarın benim genelde sabah erken tartilarim böyle oluyor tabi dikkat edemedim hafta sonu evden çıkmadan tartindim
Dun yediklerinden de olabilir canim cumaya eksiye düşersin
Sağol cnm. Ateşli hala 5 gün oldu. Kbbye götürdüm. 2 antibiyotik kullanıyoruz. Yarın kontrolu var. Daha iyi bence şuan
Gecmis olsun tekrardan daha iyi olmasina sevindim canim♥️
Guzel eksi tebrik ederim canim ♥️

Günaydın kızlar. Benim için pek aydın başlamadı maalesef günüm. Gece hiç uyuyamadım, sabah bir kalktım boğaz iptal, kulaklar pert. Şimdi hastanede sıramı bekliyorum. Bu arada;
kilom 82 ama bunu uykusuzluğa ve yataktan çıktığım an gözüm kapalı tartıya çıkmaya bağlıyorum😒
Geçmiş olsun canım😔yorma kendini, dinlen🙏

Günaydın kızlar🌸

Cuma günü 84.900
Bugün : 86.300
Fark : +1.400 gr

Hafta sonu hiç dikkat etmedim, bu hafta da regl yaklaşıyor. Kaçınılmaz sondu tabi🙈
Günaydın canim cumaya eksiye düşersin 🥰
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın fesangim♥️
Günaydın canim gecmis olsun😔😔
Yinede eksidesin cumaya daha cok eksi olur 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20220523-091517_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220523-091517_Samsung Health.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 32
Back
X