- Emoji Skoru
- 214.713
- Puanlar
- 1.423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah ablacimBen kişisel olarak aslında demiştim,bende temmuz başı diyim o zaman hedefim 49 olsun,zaten yavaştan gidiyorum,fazla verirsenm bile süper olur benim için![]()
Napysun çiçeğumGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Yapma abla kuru kemik kalma yapmaHedefimi belirledim temmuza kadar 49 diyorum,fazlasıda gitse süper olur.
Verirsin cumaya kadar.
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Cumaya eksiye dusersin canim![]()
Cumaya eksiye dusersin canim![]()
Gayret edeceğim ve daha da fazlasını vereceğim inşallah. Geçici artı bu eminimCuma’ya gider canım
Abla 49 çok az değil mi? Yani boyuna göre düşünmüş olabilirsin tabi. Ama az gibi geldiHedefimi belirledim temmuza kadar 49 diyorum,fazlasıda gitse süper olur.
Umarım olur kuzum eski halimi özledim artıkHadi inşallah ablacim![]()
45 idim teeeee mazideYapma abla kuru kemik kalma yapma![]()
Bana normal o kilo hep daha düşüğünü yaşadım yılalrca,alışkınım zaten ters teperse alırım azcık .Abla 49 çok az değil mi? Yani boyuna göre düşünmüş olabilirsin tabi. Ama az gibi geldi
Bende 55 istiyorum ama tabi onu başarırsam da 50![]()
OkSarı Takım spor takımı oldu artık. Mezun olan olmayan herkes girebiliyor. Mezunlar takımına mezun olmadıkça kimse giremeyecek.![]()
9 bin okula yürüyerek geldim
Pes yaniiiiSupersin
8583 teyim bende![]()
Çok geçmiş olsun önemli birşeyi yoktur umarım,habwrsiz bırakma bizleri olurmu.Babam yoğun bakımda canım koşturmaca halindeyim gelemiyorum buraya
Senin gibi olacağım canımHedef 60 mi offf tam taş
Dikkat et canim islanmayin
Biz de dışarı çıkıyoruz yağmır çık yığmız inş![]()
Ben de Ağustos başı 49 diyorum ablacimBen kişisel olarak aslında demiştim,bende temmuz başı diyim o zaman hedefim 49 olsun,zaten yavaştan gidiyorum,fazla verirsenm bile süper olur benim için![]()
920010.000![]()