Selam.Herkese Mutlu Haftalar dileriz.![]()
Bir kaç duyuru yapmak istiyoruz.
Salı ve Çarşamba Adım Kraliçesi ve Yükselen Yıldız yarışmamız var. Herkes adımlarını resimli atarak katılabilir. Başarılar dileriz. İyi olan kazansın.
Mavi ve Kırmızı Takımlarda Menü ve Spor bildirimi zorunludur. Sporda 8.000 adım alt sınırı vardır. (Perşembe Cuma tatil ) Zorunlu değildir. Fakat adım atamayınca takımınız spor avantajını kaybedebilir. Menü bildirmeyince Menü avantajını takımınız kaybediyor. Menü haftanın 7 günü bildirilmelidir.
Yeşil Takım da Menü zorunludur. Menü haftanın 7 günü bildirilmelidir. Menü bildirmeyince Menü avantajını takımınız kaybediyor.
Yeşil takım spor yapmayan diyet yapan arkadaşlarımıza yöneliktir.
Takımların motivasyonu ve birlikte kilo vermek dışında bir amacımız olmadığından, grup sorumluluklarını elimizden geldiğince yerine getirmemiz, menülerimizi ve sporlarımızı düzenli bildirmemiz işimizi çok kolaylaştıracak ve Çıtırlık yolunda hepimizi mutlu edecektir.
Diyet yapamayacak ve menü bildiremeyecek olanların izne ayrılmasını rica ederiz. İzne ayrılmak ve izinden dönmekle ilgili herhangi bir kural yoktur.
Diyete başlayıp elinde olmayan nedenlerle bildirim yapamayan ve diyet yapamayan arkadaşlarım üstüne alınmasın.
Onun dışında bahanelerin arkasına saklanmayalım. Biliyoruz çok zor stres, bağımlılık bizi çok zorluyor. Ama hedefimize kitlenelim ve hep çıtır hep muhteşem olalım.![]()
![]()
Ayrıca Mezun üyelerimiz için Mezunlar Takımımız oluşturulacaktır. Mezun olmanın kuralı hedef belirleyip bu hedefin gerçekleştirmektir. Listeye girip hedefine ulaşan herkes mezun olabilecektir.
Sayfamızda sadece spor yapmak ve spor motivasyonu için Sarı Takım da olacaktır. olacaktır. Ve MasterFit yarışmasında Mavi ve Kırmızı takıma destek olmaya devam edecektir.
Değerli zamanınızı ayırıp okudugunuz için teşekkür ederiz.
DuyuruZipzip- ve
Cordelia adına yapılmıştır.
MasterFit Yarışması 35. Hafta 20.05.2022 Cuma Kırmızı Takım @sara_28 Kırmızı Kaptan 90,90minerva1988
Kırmızı 57,10@sabahvesen Kırmızı 79,00@She-Raa Kırmızı 85,40@ugurbocuuu Kırmızı 57,40@gezegenfeza Kırmızı 73,80@dolunaydagel Kırmızı 79,80@19Temmuzda69um Kırmızı 74,70@fesang Kırmızı-Sarı 58,20Zipzip-
Kırmızı-Sarı Kırmızı Takım ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Spor avantaj ödülü % 2 Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım @pastelfit Mavi Kaptan 58,30@DombiliKus Mavi 82,10@sandriyon Mavi 68,30@_ASTRAL_ Mavi 67,40@Kinoalihatun Mavi 76,80@L u c i a Mavi 86,00Cherry Mom
Mavi 78,20@ummhnisa Mavi 76,80@erenmothers Mavi-Sarı 68,70Hedef60kgolmak
Mavi-Sarı 72,80Mavi Takım Ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Mavi Takım Ortalama Sonuç Yeşil Takım HanimKelesimiGetir
Yeşil Kaptan 52,75@Chedarice Yeşil 80,85@Tempus Yeşil 84,90@Mehfam Yeşil 70,10@Beklenen2 Yeşil 77,00@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 64,90@balpamuk Yeşil 67,10Amine Busra
Yeşil 72,00@Tutku44 Yeşil 84,50@karamelllim Yeşil 80,30@Bmsh Yeşil 64,80Yeşil Takım Ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Yeşil Takım Ortalama Sonuç Mezunlar Takımı @Elhan Mezunlar Takımı 60,70
Ben yeşil takıma girdim ama diyetle hic bir alakam kalmadi, toparlayamiyorum..