- Emoji Skoru
- 210.944
- Puanlar
- 798
Kaç yıl oldu. Sanırım bir süredir bebek tedavisi ile uğraşıyordu.Evlendi mi onlar hic haberim yok eskiden cok takip ederdim magazini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yıl oldu. Sanırım bir süredir bebek tedavisi ile uğraşıyordu.Evlendi mi onlar hic haberim yok eskiden cok takip ederdim magazini![]()
Baris arducla yillardir beraberde evlendi mi o kısmı bilmiyorumAynı flimde oynadığı çocukla evli herhalde.
Herhalde onunla evlendi diye biliyorum bende.Baris arducla yillardir beraberde evlendi mi o kısmı bilmiyorum![]()
Hey maşallahBişey olmaz, ramazanda 4 kilo yedim
Hımm çok güzeeeelHerkese Mutlu Haftalar dileriz.![]()
Bir kaç duyuru yapmak istiyoruz.
Salı ve Çarşamba Adım Kraliçesi ve Yükselen Yıldız yarışmamız var. Herkes adımlarını resimli atarak katılabilir. Başarılar dileriz. İyi olan kazansın.
Mavi ve Kırmızı Takımlarda Menü ve Spor bildirimi zorunludur. Sporda 8.000 adım alt sınırı vardır. (Perşembe Cuma tatil ) Zorunlu değildir. Fakat adım atamayınca takımınız spor avantajını kaybedebilir. Menü bildirmeyince Menü avantajını takımınız kaybediyor. Menü haftanın 7 günü bildirilmelidir.
Yeşil Takım da Menü zorunludur. Menü haftanın 7 günü bildirilmelidir. Menü bildirmeyince Menü avantajını takımınız kaybediyor.
Yeşil takım spor yapmayan diyet yapan arkadaşlarımıza yöneliktir.
Takımların motivasyonu ve birlikte kilo vermek dışında bir amacımız olmadığından, grup sorumluluklarını elimizden geldiğince yerine getirmemiz, menülerimizi ve sporlarımızı düzenli bildirmemiz işimizi çok kolaylaştıracak ve Çıtırlık yolunda hepimizi mutlu edecektir.
Diyet yapamayacak ve menü bildiremeyecek olanların izne ayrılmasını rica ederiz. İzne ayrılmak ve izinden dönmekle ilgili herhangi bir kural yoktur.
Diyete başlayıp elinde olmayan nedenlerle bildirim yapamayan ve diyet yapamayan arkadaşlarım üstüne alınmasın.
Onun dışında bahanelerin arkasına saklanmayalım. Biliyoruz çok zor stres, bağımlılık bizi çok zorluyor. Ama hedefimize kitlenelim ve hep çıtır hep muhteşem olalım.![]()
![]()
Ayrıca Mezun üyelerimiz için Mezunlar Takımımız oluşturulacaktır. Mezun olmanın kuralı hedef belirleyip bu hedefin gerçekleştirmektir. Listeye girip hedefine ulaşan herkes mezun olabilecektir.
Sayfamızda sadece spor yapmak ve spor motivasyonu için Sarı Takım da olacaktır. olacaktır. Ve MasterFit yarışmasında Mavi ve Kırmızı takıma destek olmaya devam edecektir.
Değerli zamanınızı ayırıp okudugunuz için teşekkür ederiz.
DuyuruZipzip- ve
Cordelia adına yapılmıştır.
MasterFit Yarışması 35. Hafta 20.05.2022 Cuma Kırmızı Takım sara_28
Kırmızı Kaptan 90,90@minerva1988 Kırmızı 57,10@sabahvesen Kırmızı 79,00@She-Raa Kırmızı 85,40@ugurbocuuu Kırmızı 57,40@gezegenfeza Kırmızı 73,80@dolunaydagel Kırmızı 79,80@19Temmuzda69um Kırmızı 74,70@fesang Kırmızı-Sarı 58,20Zipzip-
Kırmızı-Sarı Kırmızı Takım ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Spor avantaj ödülü % 2 Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım pastelfit
Mavi Kaptan 58,30@DombiliKus Mavi 82,10@sandriyon Mavi 68,30@_ASTRAL_ Mavi 67,40@Kinoalihatun Mavi 76,80@L u c i a Mavi 86,00@Emnis Mavi 78,20@ummhnisa Mavi 76,80@erenmothers Mavi-Sarı 68,70@iceteavecheesecakelutfen Mavi-Sarı 72,80Mavi Takım Ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Mavi Takım Ortalama Sonuç Yeşil Takım HanimKelesimiGetir
Yeşil Kaptan 52,75@Chedarice Yeşil 80,85@Tempus Yeşil 84,90@Mehfam Yeşil 70,10@Beklenen2 Yeşil 77,00@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 64,90@balpamuk Yeşil 67,10Amine Busra
Yeşil 72,00@Tutku44 Yeşil 84,50@karamelllim Yeşil 80,30@Bmsh Yeşil 64,80Yeşil Takım Ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Yeşil Takım Ortalama Sonuç Mezunlar Takımı @Elhan Mezunlar Takımı 60,70
Olsun biley olmaz, benim reformerım da Salı-PerşembeYaaaa
Ben hafta sonu 2 gun spora gittim bugun dinlenme gunum
Yarin tekrar donucem
Persembede cumada gidicem hafta sonu doluyum oyuzden gidemem diye 2 gun ust uste giderim diye planladim
Bizim yarışma noldu, kazandım mıCum duyuru yapacagim zorunlu diye![]()
OhooooEvlendi mi onlar hic haberim yok eskiden cok takip ederdim magazini![]()
2 yıl oldu toplamda 8 yıldır beraberler 2014 ten bu yanaKaç yıl oldu. Sanırım bir süredir bebek tedavisi ile uğraşıyordu.![]()
O zaman sevindimKaç yıl oldu. Sanırım bir süredir bebek tedavisi ile uğraşıyordu.![]()
Baris arducla yillardir beraberde evlendi mi o kısmı bilmiyorum![]()
Evlendiler geçen yaz galibaHerhalde onunla evlendi diye biliyorum bende.
Ben mi değişiklik yapayimTakımda cok ciddi artılar olduğu halde değişiklik yapmamak takımın diğer üyelerine haksızlık oluyor bence. P.tesi challenge i değiştiriyorumZipzip- Kaptanım artık değişiklik yetkisi sende. Evet bu hafta ki değişiklik kararını bekliyoruz.
Bunu tamamen Acun olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak yapıyorum. Hayırlı olsun.
Heh Migim biliyo2 yıl oldu toplamda 8 yıldır beraberler 2014 ten bu yana![]()
Dogrudur sanki hatırlıyor gibiyim ama emin olamadimEvlendikler geçen yaz galiba
favori çiftlerim onlarHeh Migim biliyo![]()
Canım eğer Kaptanlar bu yetkiyi kullanmak istemezlerse bu yetkiyi sana veriyorum. Öncelik onlarda tabii ki isterlerse kullanabilirler. Ama senin verdiğin karara itiraz hakları yokBen mi değişiklik yapayim![]()
Yardimci olan yok ablaİş bitmiyor ki hiç bitermi,yardımcı olabilecek kimse yokmu hiç yakınında filan.
O zamanCanım eğer Kaptanlar bu yetkiyi kullanmak istemezlerse bu yetkiyi sana veriyorum. Öncelik onlarda tabii ki isterlerse kullanabilirler. Ama senin verdiğin karara itiraz hakları yok
2020 temmuz da canım.Dogrudur sanki hatırlıyor gibiyim ama emin olamadim![]()
kocası alparslanda oynuyor bide sormuşlar oda evde yazip çiziyor demiş sir da ser de vermed tarkan gibi i babaaaa oluyorum babaaaa demedi hiçDogrudur sanki hatırlıyor gibiyim ama emin olamadim![]()
Aslında bu değiştirme psikolojisi insanın kendini frenlemesini sağlıyor Çünkü kimse diğer takıma gönderilmek istemiyor. Ayrıca çok kilo verdiğinde diğer takım tarafından talep edilmek de motivasyon sağlıyor. Yani Kaptanlar değişiklik yapmayarak Aslında çok yanlış yapıyorlar Tabii tamamen acunca kendi görüşüm.
kaynanana yakınmışsın ama cocuğu birakabilirdin bebegi sevmesini biliyorlar ama dinlenirsin en azindan öle durum yok muYardimci olan yok abla
Hatırlıyorum bu fotoğrafi2020 temmuz da canım.