• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Ben çok hasta ve çok sinirliyim 🤬 hayatımda bu kadar uzun süre, böyle pislik bir hastalığa yakalanmamıştım. Hadi kendimi geçtim, çocuğumda da gram düzelme yok. Dün başladım ilaçlarıma. Çocuk için de bitkisel takviyelerle oyalanıp daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum artık. Ne yapalım, gerekiyorsa o da başlasın antibiyotik tedavisine… adımlarımı fotoğraflıyorum, toplu olarak yazacağım. Bugünde hastanelerde geçecek, mazur görün emi.

23 mayis spor
Adım: 18000
Tenis : 62 dk
Puan 620
Toplam : 2420 puan

Eki Görüntüle 3071440 Eki Görüntüle 3071441

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @sara_28
🧿🧿🧿
23 mayıs menüm
Sabah
İki yumurta
Çeyrek ekmek
Bir dilim peynir
Öğlen
Bir kase yoğurt
Küçük bi parça tavuk
Ara
Nescafe yarım karamgurme
Akşam
İki dilim börek
Su 1.5 2 olmuştur saymadım
Zipzip- Zipzip- @19Temmuzda69um HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ❤
🌿cuma menusu
7.30 2 has yumurta ,4 zeytin ,3 dilim peynir ,3 dilim ekmek
10.30 latte
15.30 1 kase cacık ,1 kase eriste ,1 kase salata
18.30 1 tane sutlu kahve
su 1.5 litre
🌿cumartesi menusu
10.30 4 yk kiymali yumurta,4 zeytin,3 dilim oeynir,maydonoz ,salatalik,domates3 dilim ekmek
12.00 1 muz
15.00 2 dilim biskuvi
18.30 1 kase yayla corbasi,1 tane biber dolmasi
su 1.75.lt

🌿pazar menusu
11.00 4 yk menemen , 4 dilim domates,maydonoz nane zeytin
15.00 1 kahve
18.00 balık salata 1 dilim ekmek, 1 bardak meyve suyu
su 2 lt

🌿pazartesi menusu
7.30 tereyagda yumurta,4 zeytin,3 dilim oeynir ,domates.2 dilim ekmek
10.30 latte
15.30 1 kase tarhana corbasi
18.30 2 yk bulgur,4 yk patates oturma ,havuc salatasi
23.30 1 bardak sut
su 2 lt

menulerimi yazmistim ama gonderememistim biraz gec oldu kusuruma bakmayın

cuma 84.5
💚bugun tartim 83.5💚

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canim guzel eksi tebrik ederim🤩🤩
Hayırlı geceler kızlar

23 mayıs

Menüm
Geç kalkınca kahvaltı yapamadım
Öğleden sonra 14: 30

1 kase ayran çorbası

Akşam
1 dilim su böreği
2 lokma şekerli ekmek
6 yaprak sarma ( z. Yağlı)
1 Avuç çekirdek
1 avuç leblebi

1 lt su
2 kupa kahve
2 kupa çay

Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
@sara_28
Afiyet olsun gezegegim❤
23 mayis menü ve spor

Kahvalti
2 yumurta ile omlet
Domates salatalık
2 dilim ekmek

Ara
Kahve
2 hurma
5 badem

Ara
3 kasik yogurt
1 avuc leblebi
1 avuc kara uzum

Aksam
2 kepce maras tarhana corbasi
Firinda tavuk budu
Salata

Yapmamam gereken seyi yaptim, çikolata yerim. Bitter:olamaz:

Hersey akşama kadar super gidiyo aksam olunca kurda donusuyorum ya... Nedenki acaba

Adim 4601

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @pastelfit
Afiyet olsun canim ❤

Günaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Ben çok hasta ve çok sinirliyim 🤬 hayatımda bu kadar uzun süre, böyle pislik bir hastalığa yakalanmamıştım. Hadi kendimi geçtim, çocuğumda da gram düzelme yok. Dün başladım ilaçlarıma. Çocuk için de bitkisel takviyelerle oyalanıp daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum artık. Ne yapalım, gerekiyorsa o da başlasın antibiyotik tedavisine… adımlarımı fotoğraflıyorum, toplu olarak yazacağım. Bugünde hastanelerde geçecek, mazur görün emi.
Çok geçmiş olsun
.Allah şifa versin ikinize de. :dua::dua::dua: :KK200: :KK200: :KK200:

Günaydın kızlar :KK57:
Günaydın canim ♥️
Ama hemen hemen aynı belrtiler yaşıyorum kendi kendimi doldurma sürekli düşünme kimseyle konuşmama ne bilim bı takim şeyler aynı her zaman yalnızdım. Kendimle başa çıkarma evet ben kendimle savaştım zorladım sürekli olarak eşime kızıma bağırıyordum öfkeyi kontrol edemiyordum ne bilim kendimle çok yalnız olduğumu anladım. Ama bunları geçsek ben iyi olumlu tarafa bakmaya çalışıyorum şöyle dusunuyorum isim var ailem var evim var ışıltı bir hayatım var Allah'a bin şükür diyorum böle düşünerek atlamaya çalışıyorum bdvyi okuyorum şükrediyorum kaynana terörü yaşayan var çok şükür biz alt ustluyuz geçinip gidiyoruz sıkıntımız yok.ama asıl sorunun kendimle başa çıkma sorunum bunu aşmak için uğraşıyorum 😟 @busra ytez
Bdv den vazgecmeni oneririm canim orasi insanin psikolojisini bozuyor 🙈🙈
Hayırlı sabahlar 🌦🌦
Hayırli sabahlar ablacim♥️
Günaydın kizlarr
Günaydın canim♥️
Günaydın herkese;
Güzel ve sağlıklı bir gün olsun. Attığımız her adım harcadığımız her enerji yağ yaksın 😂
Günaydın canim ♥️

Günaydınlar canlarım :KK200::KK200:
Günaydın ablacim♥️
23 Mayıs.
Tarçınlı kahve.
Sabah.
10:00 1 yumurta,1 elma.
Ara.
2 kayısı,10 kiraz,2 ceviz.
Akşam.
20:00 3 yk ciğer,1 mücver,1yk pilav,salata.
Su 2lt.
Adım 7200.

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun ablacim♥️
Günaydın kaptanim ♥️
Günaydın canim cok gecmis olsun ikinizede 😔😔

Çok grçmişler olsun ikinizede,umarım atlatırsınız bu günleride.
Günaydın ablacim♥️

Afiyet olsun ablacim♥️

Günaydın kaptanim ♥️

Günaydın canim cok gecmis olsun ikinizede 😔😔
Günaydınlar kuzum,sağol :KK200:

İşyerinde saksıda biber 😍😍😍
IMG-20220524-WA0007.webp

Back
X