Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy canı sıkıldı da şaka yapayım demiş dicem6. Takımda canım.
hahaha yooo unutulmazzzz ama minikti onlaaarrrrŞimdı benim 30 baklava unutuldu mu![]()
afiyet olsun kaptanZipzip-
Cordelia
sara_28 @Elhan
23 mayıs Pazartesi
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta 4 zeytin
1 d beyaz peynir 1 tk lutenitsa
1 tabak roka dereotu maydanoz
1 d tam buğday
11.30
5 fındık 5 kuru dut
Öğle 13.00
Haşlanmış hindi göğüs,
Yeşillik ve sarımsaklı yoğurt ile salata
Akşam 19.00
1 kaseden az cacık
1 d tambuğday
1 kase suluköfte(yulaflı), az patates havuç ve bezelye de vardı.
2 lt su
Adım 8.083
iyi gecelerrrİyi geceler hanımlar![]()
Demek Mert'e kavuşacak.
Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin, gönlüne ferahlık versin canımCanlar ben devam edemeyeceğim bazı ailevi sıkıntılar var şükür halledilmeyecek şeyler değil ama fazlasıyla aklımı meşgul ediyor diyetimi yapıyorum ama bu kafa karışıklığında buraya girip menü vs yazamıyorum mesela dün hiç iyi değildim gün boyu bir şey yiyemedim akşam yalnızca süt içip yattım çok yorgun mutsuz ve endişeli bir gündü. Çok özür dilerim kaptanlarımdan. Ilerleyen haftalarda müsait olursam burdan da kabul edilirsem yine gelmek isterim.
Afiyet olsun canim23 mayıs menüm
Sabah
İki yumurta
Çeyrek ekmek
Bir dilim peynir
Öğlen
Bir kase yoğurt
Küçük bi parça tavuk
Ara
Nescafe yarım karamgurme
Akşam
İki dilim börek
Su 1.5 2 olmuştur saymadım
Zipzip- @19Temmuzda69um
HanimKelesimiGetir
Cordelia
Cok sevindim sorunsuz atlattigina canimBendim canim. 2 hafta önce ani bir kararla biraktik çok şükür. Sürekli erteledigimi farkettim ve zaten epey azaltmiştikta. Uyku öncesi biraz sorun yapti 1 hafta kadar sonra alıştı cok şükür

Sagliksiz olmus bugun. Gec kalkinca dedigin gibi. Afiyet olsun
Tebrikler gitmis 1 kgcuma menusu
7.30 2 has yumurta ,4 zeytin ,3 dilim peynir ,3 dilim ekmek
10.30 latte
15.30 1 kase cacık ,1 kase eriste ,1 kase salata
18.30 1 tane sutlu kahve
su 1.5 litre
cumartesi menusu
10.30 4 yk kiymali yumurta,4 zeytin,3 dilim oeynir,maydonoz ,salatalik,domates3 dilim ekmek
12.00 1 muz
15.00 2 dilim biskuvi
18.30 1 kase yayla corbasi,1 tane biber dolmasi
su 1.75.lt
pazar menusu
11.00 4 yk menemen , 4 dilim domates,maydonoz nane zeytin
15.00 1 kahve
18.00 balık salata 1 dilim ekmek, 1 bardak meyve suyu
su 2 lt
pazartesi menusu
7.30 tereyagda yumurta,4 zeytin,3 dilim oeynir ,domates.2 dilim ekmek
10.30 latte
15.30 1 kase tarhana corbasi
18.30 2 yk bulgur,4 yk patates oturma ,havuc salatasi
23.30 1 bardak sut
su 2 lt
menulerimi yazmistim ama gonderememistim biraz gec oldu kusuruma bakmayın
cuma 84.5
bugun tartim 83.5
Zipzip-
Cordelia
HanimKelesimiGetir
İnsaallah en yakin zamanda dertlerin cozulur. Allah ferahlik versin icine. Kendine iyi bakCanlar ben devam edemeyeceğim bazı ailevi sıkıntılar var şükür halledilmeyecek şeyler değil ama fazlasıyla aklımı meşgul ediyor diyetimi yapıyorum ama bu kafa karışıklığında buraya girip menü vs yazamıyorum mesela dün hiç iyi değildim gün boyu bir şey yiyemedim akşam yalnızca süt içip yattım çok yorgun mutsuz ve endişeli bir gündü. Çok özür dilerim kaptanlarımdan. Ilerleyen haftalarda müsait olursam burdan da kabul edilirsem yine gelmek isterim.
Afiyet olsun canim.23 mayis menü ve spor
Kahvalti
2 yumurta ile omlet
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Ara
Kahve
2 hurma
5 badem
Ara
3 kasik yogurt
1 avuc leblebi
1 avuc kara uzum
Aksam
2 kepce maras tarhana corbasi
Firinda tavuk budu
Salata
Yapmamam gereken seyi yaptim, çikolata yerim. Bitter
Hersey akşama kadar super gidiyo aksam olunca kurda donusuyorum ya... Nedenki acaba
Adim 4601
Zipzip-
Cordelia
pastelfit
Alakası yok zaten bu vardır bende
Ama hemen hemen aynı belrtiler yaşıyorum kendi kendimi doldurma sürekli düşünme kimseyle konuşmama ne bilim bı takim şeyler aynı her zaman yalnızdım. Kendimle başa çıkarma evet ben kendimle savaştım zorladım sürekli olarak eşime kızıma bağırıyordum öfkeyi kontrol edemiyordum ne bilim kendimle çok yalnız olduğumu anladım. Ama bunları geçsek ben iyi olumlu tarafa bakmaya çalışıyorum şöyle dusunuyorum isim var ailem var evim var ışıltı bir hayatım var Allah'a bin şükür diyorum böle düşünerek atlamaya çalışıyorum bdvyi okuyorum şükrediyorum kaynana terörü yaşayan var çok şükür biz alt ustluyuz geçinip gidiyoruz sıkıntımız yok.ama asıl sorunun kendimle başa çıkma sorunum bunu aşmak için uğraşıyorumCanım borderline tanı kriteri bu kadar basit değil ve kendine teşhis koyma , psikiyatristler korkutucu değil . Bir git ona göre yol haritası çizersiniz