• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Migim ben bütün psikolojik rahatsızlıkları gösteriyorum ne yapayim sence. Şurada bdv ye giriyorum eşim abisine 200 lira vermiş konusu açmış herkes vay efendim nasıl yapar kıyamet. Biri eşim eve geç geliyor 10 dan önce gelmiyor yazmış benim için 10 erken oluyor. Bir diğeri 26 yaşındayım 3 yıldır çocuğum olmuyor psikolojim bozuldu vs. yazmış. Neyse uzatmayayım.
Yani demem o ki herkesin derdi kendine büyük. Bence biraz hayatı akışına bırak . Kimseye bağırma. Kalp kırma. Öylede böylede ömür geçiyor. 😔
Bak ben bunu düşünüyorum bdvde bazı konuya girince hayatı sorguluyorsun alla alla diyorsun sinirleniyorsun sonra olumsuz düşünuyorsun bence olumlu yazılan yerlere girmek gerek mesela kişisel gelişim bölümünde pozitif tarafı okuyunca yüzüne tebessüm 😌 bence olumlu iyi yerlere okumak lazım cordelia bdv pek girmiyorum o yüzden 😬 yolu bulmaya çalışıyorum son zamanlarda artık olumsuz yazmıyorum buraya neden yazdım hiç bilmiyorum 😟

Sagliksiz olmus bugun. Gec kalkinca dedigin gibi. Afiyet olsun😇
Sağol kuzum, normalim o aslında, yalnız olunca yemek yemeye uğraşmam, temizlik yaparım. Demir ilacı almaya başlayalı içim kıyılıyor, canım istemesede bişeyler yemek zorunda kalıyorum.🥰

Ama hemen hemen aynı belrtiler yaşıyorum kendi kendimi doldurma sürekli düşünme kimseyle konuşmama ne bilim bı takim şeyler aynı her zaman yalnızdım. Kendimle başa çıkarma evet ben kendimle savaştım zorladım sürekli olarak eşime kızıma bağırıyordum öfkeyi kontrol edemiyordum ne bilim kendimle çok yalnız olduğumu anladım. Ama bunları geçsek ben iyi olumlu tarafa bakmaya çalışıyorum şöyle dusunuyorum isim var ailem var evim var ışıltı bir hayatım var Allah'a bin şükür diyorum böle düşünerek atlamaya çalışıyorum bdvyi okuyorum şükrediyorum kaynana terörü yaşayan var çok şükür biz alt ustluyuz geçinip gidiyoruz sıkıntımız yok.ama asıl sorunun kendimle başa çıkma sorunum bunu aşmak için uğraşıyorum 😟 @busra ytez
Canım borderline senin dediğin gibi bir şey değil burdan yorum yapmam çok uygun değil . Mesela başka şeyleri açsan onlar da tutanlar olacak . tanı koyma yetkisi sadece psikiyatristlerin. Ve çok şükür demekle geçmez kişilik bozukluğuna girer tedavisi uzun sürer vs vs lütfen bunu yapma kendine. Basım ağrıyor diyip tümörüm var demeye benziyor

Atlamışım kuzum çok pardon
Evet maalesef hadi eskiden sınıflarda da maske takılıyordu biraz teğet geçiyordu hastalıklar şimdi asıl dolaşım başladı :/

Vakalar azalınca faaln sen gelebildin mi hiç türkiyeye canım

Günaydın canım.

Evet maskeler koruyordu bence de. Çıkarınca biz yetişkinler bile hastalandık hızlıca. Çocuklar bir de terliyor üstünde kuruyor. Daha da hızlı hastalanıyorlar.

2020 de gelememiştim corona nedeniyle. geçen yaz geldim. Çok tuhaf geçti ama ya hiç kimsenin keyfi yoktu hiç bir şey yapmak istemedik falan. Bu sene de haziranda 2 hafta gelecektim ama şimdi tarihler biraz karıştı bu hafta belli olur sanırım ne zaman geleceğim.

Eklentiler

• Screenshot_20220524-074310_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220524-074310_Samsung Health.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 31

23.mayıs Menüm

Sabah 2 yumurta maydanozlu omlet 5 zeytin 1 dilim ekmek

Öğlen dünden kalan fırın brokoli yemeği 1 tbk

Akşam tarhana çorbası,kıymalı karnıbahar yemeği

Ve maalesef 22 de çok acıktım yarım kase kete tohumlu yoğurt

Spor : 10 dk cardio + 12.411 adım = 1341 puan

Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
@pastelfit
Afiyet olsun canim ❤
Sabah
2 yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim peynir
Akşam
5 mücver yagsız tavada kızarttım
Yarım domates
1 kase erik
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
40 dk egzersiz
Afiyet olsun canim ❤

İnşallah ablam. İçim sıkıldı çıktım balkonda oturuyorum. Göstermiyorlar çok özledim babamı
Yoğun bakım maalesef öyle canısı,normalde 2-3 dakka bile olsa ziyaret olabiliyor aslında.
Geçecek bu günlerde hiç merak etme,babacığın iyileşecek atlatacak bunuda.

23.05.2022

Kahvaltı
Domates
Salatalık
5-6 yeşil zeytin
2 küçük dilim peynir
1 Közlenmiş biber

Akşam
5 yk keşkek (aşür)
1 sarma

Aralarda sade kahve, sade soda, 1 portakal, 1 salatalık

Su 3 lt olmak üzere
1000 ipsiz atlama

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canim❤
23 mayıs

Kahvaltı
Çilek muz yulaf smootie

Öğle
Çıtır tavuklu küçük bir dürüm
Ayran

Akşam üstü
1 küçük dilim pasta
4 mercimek köftesi

Akşam
Salata

Spor: 11.332 adım olmuş
Afiyet olsun canim ❤
Canlar ben devam edemeyeceğim bazı ailevi sıkıntılar var şükür halledilmeyecek şeyler değil ama fazlasıyla aklımı meşgul ediyor diyetimi yapıyorum ama bu kafa karışıklığında buraya girip menü vs yazamıyorum mesela dün hiç iyi değildim gün boyu bir şey yiyemedim akşam yalnızca süt içip yattım çok yorgun mutsuz ve endişeli bir gündü. Çok özür dilerim kaptanlarımdan. Ilerleyen haftalarda müsait olursam burdan da kabul edilirsem yine gelmek isterim.
Tamam canim ne zaman gelmek istersen bekleriz insallah sıkıntılarin neyse gecer🤲🤲

23 Mayıs menü
Saat 13.00
1 kase çorba

Saat 15.00
3 salatalık

Saat 17.00
1 tane sebzeli mücver

Saat 18.30
Kuru fasulye
Bulgur pilavı
2 salatalık

Saat 20.30
Küçük bir dilim çilekli turta :KK43:(

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28
Afiyet olsun canim ❤
Kaç adımdasin bakım ahaha
Bugune gectigimize gore 52 adimdayim😅😅
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28 @Elhan
23 mayıs Pazartesi
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta 4 zeytin
1 d beyaz peynir 1 tk lutenitsa
1 tabak roka dereotu maydanoz
1 d tam buğday

11.30
5 fındık 5 kuru dut

Öğle 13.00
Haşlanmış hindi göğüs,
Yeşillik ve sarımsaklı yoğurt ile salata

Akşam 19.00
1 kaseden az cacık
1 d tambuğday
1 kase suluköfte(yulaflı), az patates havuç ve bezelye de vardı.

2 lt su

Adım 8.083
Afiyet olsun kaptanim 💙

Back
X