• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor yapiyor musun canim
Boyunda fena degildi sanki ayda 4 kilo ve sıkılasma ile istedigin gelinligi giyebilirsin 🥰🥰
30 dk leslie yapıyorum
yediklerime de dikkat ediyorum 3lt ye yakın su içmeye çalışıyorum her gün değil ama arada yürüyüş yapıyorum 7.000 falan oluyor bunlara başlayali 2 hafta oldu 71 kilo ile başladım pes etmek yok dahada üstüne katmak lazım

30 dk leslie yapıyorum
yediklerime de dikkat ediyorum 3lt ye yakın su içmeye çalışıyorum her gün değil ama arada yürüyüş yapıyorum 7.000 falan oluyor bunlara başlayali 2 hafta oldu 71 kilo ile başladım pes etmek yok dahada üstüne katmak lazım
Cok iyi masallah devam et canim karsiligini alacaksin eminim 🤩🤩🤩

Yulafseverler bakabilir 😍😍😍

Eklentiler

• Screenshot_20220524-140200~2.webp
    Screenshot_20220524-140200~2.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 35
Domates de var 😁😁 salatalık da başka saksıya ekeyim hele tarlaya bı sürü patates ektik biz 😍😍 karpuz kavun biber fasulye nohut 😍😍😍
Maşallah canım organik tarim candır afiyet olsun şimdiden
düğün Ağustos da ama 13 temmuza kadar kilo vermem gerekiyor son gelinlik provam var 🙈
İnşallah halledersin canım sıkı takiple faydalı oluyor grup bence
Merhabalarr 🥰 ben kilolar firardan dım teee geçen eylül zamanında ozamanlarr bebe olur belki diye diyet yapmaya başlamıştım hergün 10bin adım atardım belki yumurtalarım hareketlenir diye deneme yapmıştım hiç spor etmedim hergün hep yürüyüş ettim sonra şok bi sonuca ulaştımki hamile olduğumu öğrendimm 3 sene içinde uğraşlar içinde olmazken kafamı bosalttığım bi zamandı olmasada artık tüp demiştim 🥲 5 kilo vermiştim 5 kilo ile hamileyken aldım sadece buayda suyun ağirlığı bebegin agırlı derken 5 kilo daha fazla oldum 🙈 @iceteavecheesecakelutfen bilirc beni ♥️ bikaç kisi daha vardı nickleri bitürlü hatırlayamadımm herkese kolay gelsinn umarımm kolayca verebilirsinizz 😍
Çok sevindim sağlıkla kavus inşallah bende istiyordum nasip olmadı tüp düşünüyordum ondanda vazgeçtim tabi yas 38 oluyor benim artık keske kendiliğinden olsa isterdim yine de o ayrı

Back
X