- Emoji Skoru
- 25.941
- Puanlar
- 798
Sagol canimAfiyet olsun canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimAfiyet olsun canim.
Almiyorum artik eve otur seylerAfiyet olsun canım
Canının çekeceği bitter gibi şeyleri gündüzden halletmeye çalış. Bir de bitter bile haftada ikiden fazla yiyince maalesef olmuyo, kendimden biliyorum![]()
HosgeldinizOoooama düzenli birşey bekleme benden işte düzen oluşturmaya çalışıyorum
![]()
Insallah canimİnşallah bulursun canim. Kendi birakmasi daha iyi olmuş. Bizim birakacak umudu yoktu artik o yüzden bende biraktim. 26 ay emmiş oldu. Ben normal inek sütü veriyorum ama hergun bile değil. Benim cocuklarda kabizlik yapiyor. Yogurt vs her gun gibi yiyor zaten inşallah bir duzen kurmus olacagiz
Gecmis olsun canimKizlar bugun biraz kosusturmacali gunde benim minnak kizim 2 kez kustu saat 6da evde bi kustu
Buyugu okula goturdum tam arabayi park ettim arabadan inip ufakligi alicam koltugundan baktim kusuyo
Eve cikardim guzel bi banyo sonra uyku simdi daha iyi sukur birae istahsizlik var sanirim midesini üşüttü
Bizde durumlar bu oyuzden gelemedim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKizlar bugun biraz kosusturmacali gunde benim minnak kizim 2 kez kustu saat 6da evde bi kustu
Buyugu okula goturdum tam arabayi park ettim arabadan inip ufakligi alicam koltugundan baktim kusuyo
Eve cikardim guzel bi banyo sonra uyku simdi daha iyi sukur birae istahsizlik var sanirim midesini üşüttü
Ayy evet cnm hala 2021 e fit girelim duruyorÇok iyi oluyor o öyle,konu başlığını düzenleyebiliyorsun bide.
Çok geçmiş olsun,üşüttümü acaba yada yediği bişeyde midesini bozabilir.Kizlar bugun biraz kosusturmacali gunde benim minnak kizim 2 kez kustu saat 6da evde bi kustu
Sen onu 2022 fit yılı diye değiştirAyy evet cnm hala 2021 e fit girelim duruyor![]()
Nasıl gidiyır hurma diyeti,biraz önce video izledimde bu diyeti 1 gün yapmış,yaklaşık 1 kilodan fazlasını vermiş.Ana yüreği işte çocuklar dünden tavuk dünyası makarnası siparişi verdiler bende hurma detoksuna talimmmm![]()
Tabii ki biz kapatanim kaçar mı :)minerva1988
@sabahvesen
@She-Raa
@ugurbocuuu
@19Temmuzda69um
@gezegenfeza
fesang
Zipzip-
@L u c i a
gülgüzeli bacılarım bu hafta şampiyon kim biz tabiki biz tabiki![]()
Sagol canimGecmis olsun canim![]()
Sagol amiinGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Sagol ablaÇok geçmiş olsun,üşüttümü acaba yada yediği bişeyde midesini bozabilir.
Şimdilik güzel gidiyor bir sıkıntı yok, acaba 1 günde neler yapmış spor olarak. Çok ağır spor da yapılmaz ki. Zaten gözlerim kararmaya yer arıyorNasıl gidiyır hurma diyeti,biraz önce video izledimde bu diyeti 1 gün yapmış,yaklaşık 1 kilodan fazlasını vermiş.
Kekiklim siparişi demi mugteşem ypıyorlar onu.