• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım 🥰
Canının çekeceği bitter gibi şeyleri gündüzden halletmeye çalış. Bir de bitter bile haftada ikiden fazla yiyince maalesef olmuyo, kendimden biliyorum🙈
Almiyorum artik eve otur seyler
Cisssss eee pis onlar

İnşallah bulursun canim. Kendi birakmasi daha iyi olmuş. Bizim birakacak umudu yoktu artik o yüzden bende biraktim. 26 ay emmiş oldu. Ben normal inek sütü veriyorum ama hergun bile değil. Benim cocuklarda kabizlik yapiyor. Yogurt vs her gun gibi yiyor zaten inşallah bir duzen kurmus olacagiz
Insallah canim
Inek sutu tavsiye edilmiyo burada
Yani kucuk cocuklarda
3 yasa kadar devam sutu var onu tavsiye ediyolar
Nedenini arastirmadim ama hazimsizlik yapiyo olabilir diye tahmin ediyorum

Kizlar bugun biraz kosusturmacali gunde benim minnak kizim 2 kez kustu saat 6da evde bi kustu
Buyugu okula goturdum tam arabayi park ettim arabadan inip ufakligi alicam koltugundan baktim kusuyo
Eve cikardim guzel bi banyo sonra uyku simdi daha iyi sukur birae istahsizlik var sanirim midesini üşüttü
Bizde durumlar bu oyuzden gelemedim

Kizlar bugun biraz kosusturmacali gunde benim minnak kizim 2 kez kustu saat 6da evde bi kustu
Buyugu okula goturdum tam arabayi park ettim arabadan inip ufakligi alicam koltugundan baktim kusuyo
Eve cikardim guzel bi banyo sonra uyku simdi daha iyi sukur birae istahsizlik var sanirim midesini üşüttü
Gecmis olsun canim😔😔

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun,üşüttümü acaba yada yediği bişeyde midesini bozabilir.

Ana yüreği işte çocuklar dünden tavuk dünyası makarnası siparişi verdiler bende hurma detoksuna talimmmm:KK14:
Nasıl gidiyır hurma diyeti,biraz önce video izledimde bu diyeti 1 gün yapmış,yaklaşık 1 kilodan fazlasını vermiş.
Kekiklim siparişi demi mugteşem ypıyorlar onu.

Nasıl gidiyır hurma diyeti,biraz önce video izledimde bu diyeti 1 gün yapmış,yaklaşık 1 kilodan fazlasını vermiş.
Kekiklim siparişi demi mugteşem ypıyorlar onu.
Şimdilik güzel gidiyor bir sıkıntı yok, acaba 1 günde neler yapmış spor olarak. Çok ağır spor da yapılmaz ki. Zaten gözlerim kararmaya yer arıyor 🤭

Back
X