• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar bugun biraz kosusturmacali gunde benim minnak kizim 2 kez kustu saat 6da evde bi kustu
Buyugu okula goturdum tam arabayi park ettim arabadan inip ufakligi alicam koltugundan baktim kusuyo
Eve cikardim guzel bi banyo sonra uyku simdi daha iyi sukur birae istahsizlik var sanirim midesini üşüttü
Bizde durumlar bu oyuzden gelemedim
Geçmiş olsun Allah şifa versin

Kizlar bugun biraz kosusturmacali gunde benim minnak kizim 2 kez kustu saat 6da evde bi kustu
Buyugu okula goturdum tam arabayi park ettim arabadan inip ufakligi alicam koltugundan baktim kusuyo
Eve cikardim guzel bi banyo sonra uyku simdi daha iyi sukur birae istahsizlik var sanirim midesini üşüttü
Bizde durumlar bu oyuzden gelemedim
Yaaa kıyamam çok geçmiş olsun çikom

Bugünü bitirdim canım zaten. Şimdi yedim son kaseyi. Aç mısın diye soracak olursan açım 😬😬

Birazdan 1000 ipsiz atlama yapıp sonrasında yeşil çay ve suyun dibine dibine vurcam🤭

Eğer yarın sabah harika bir eksi gelirse 1 günde bitirebilirim😍
1000 miiii😱😱😱

Bugün 4 tüp kan alınca kendime gelemedim sinirim tavan demir düşüklüğü olan kişi borderline olabilir mi
Psikiyatrya gideyim dedim ama eşimin akrabalarindan psikiyatrya gitmiş ama hamile kalamiyormus çocuk engelli doğar demiş doktor 15 yıl oldu evlendikleri bebekleri yok . ☹️ Eşim olmaz gitme diyor ikinci bebek dusunuyoruz biz 🙄🙄😬

Kaptanim teşekkür ederim , kötü denk geldi arkadaşlar pasta vs alıyor :KK43: dün işte çok az yemiş bulundum
Olsun canım canın sağolsun doğum gününde diyet olmaz ama bugünden itibaren dikkat et ki cuma günü yüzümüz gülsün 😉😘❤️

Bugün 4 tüp kan alınca kendime gelemedim sinirim tavan demir düşüklüğü olan kişi borderline olabilir mi
Psikiyatrya gideyim dedim ama eşimin akrabalarindan psikiyatrya gitmiş ama hamile kalamiyormus çocuk engelli doğar demiş doktor 15 yıl oldu evlendikleri bebekleri yok . ☹️ Eşim olmaz gitme diyor ikinci bebek dusunuyoruz biz 🙄🙄😬
Psikiyatriyle bebek olayının alakasını anlayamadım bebeğin engelli olup olmayacağını psikiyatrist ne bilsin 🤔

Menüm
Sabah: 1 dilim Peynir, 1 dilim ekmek, sahanda 1 yumurta, 5 zeytin, Domates Salatalık yarım yarım
Öğlen: Durum et döner, fuse tea, biraz patates kızartma
Ara : 1 elma
Aksam: 4 kuru dolma, 3 kaşık yoğurt, 2 kepce tarhana çorbası, salata
Zipzip- Zipzip-

Canım hamile kalmasını engellememistir ilaçlar ama ilaç kullanımı sonrası bırakınca en az 6 ay geçmesi gerekiyor gebelik için ama benim bir arkadaşım psikiyatri ilacı kullanırken ki baya ağır depresifti hamile kaldı ve çocuk ta hicbirsey olmadı şükür Allah ne derse o olur ben çok inanıyorum nasip neyse onu bir şekilde yaşıyoruz yaşamayacaksak ta yaşayamıyoruz kendi gönlün nasıl ferah olacaksa öyle davran 😘

Psikiyatriyle bebek olayının alakasını anlayamadım bebeğin engelli olup olmayacağını psikiyatrist ne bilsin 🤔
Öyle demiş ben inanmadim herkes içiyor dedim onun aldığı ilaçlar başka bence 🙄 psikiyatri ile alakası yok demi eşimi ikna edemedim ünv okurken de psikolojik hapı kullandım ama bişi olmadı 🤔

Canım hamile kalmasını engellememistir ilaçlar ama ilaç kullanımı sonrası bırakınca en az 6 ay geçmesi gerekiyor gebelik için ama benim bir arkadaşım psikiyatri ilacı kullanırken ki baya ağır depresifti hamile kaldı ve çocuk ta hicbirsey olmadı şükür Allah ne derse o olur ben çok inanıyorum nasip neyse onu bir şekilde yaşıyoruz yaşamayacaksak ta yaşayamıyoruz kendi gönlün nasıl ferah olacaksa öyle davran 😘
Bisi olmaz bence ama eşim çok temkinli herşeyi çok dikkat ediyor ikna etmem zor

Bisi olmaz bence ama eşim çok temkinli herşeyi çok dikkat ediyor ikna etmem zor
Peki ilaç kullanmak zorundamisin yani durumun ortasından girdim yazdırmış bilmiyorum ama terapiye konuşmak paylaşmak kaygılarını kurtulmak daha doğru.davranis şekillerine ulaşmak için de kullananlar var ben de çocuğum yeni başladı ilkokula bu sene son 2 aya kadar terapiye gittim iyi geldi daha rahat kafaya ulaştım mi tam değil bende de kaygı bozukluğu yeme isteğimi artırıyor mesela yani sebebini tabiki bilemiyorum ama ilaçsız da var onların yöntemleri hipnoz bile yapıp bosaltiyorlar.kafandakileri ben yaptırmadı ama bahsetmislerdi bana

Back
X