- Emoji Skoru
- 40.940
- Puanlar
- 598
Kaptanim teşekkür ederim , kötü denk geldi arkadaşlar pasta vs alıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanim teşekkür ederim , kötü denk geldi arkadaşlar pasta vs alıyor
Çok çok teşekkür ederim kuzum amin bol sağlıklı
Günde 3 öğün demi,spor olarak bişi yaptımı bilmiyorumda şok diyet gibi uygulamış 1 günde.Şimdilik güzel gidiyor bir sıkıntı yok, acaba 1 günde neler yapmış spor olarak. Çok ağır spor da yapılmaz ki. Zaten gözlerim kararmaya yer arıyor![]()
Kısss ben naaptığımı biliyomuyumAşkolsun kaptanımburdayım ya ben
dün bi bana hoşçakal deyip kırmızıya yollamak istemiştin ama gidemedim bak kaldım yanında
![]()
Öyle demiyeydin lazım olurAlmiyorum artik eve otur seyler
Cisssss eee pis onlar
Bakın son kez söylüyorum 200.000 benim
Afiyet olsun canım24 Mayıs
Saat 12.00
4 kaşık makarna
1 porsiyon patatesli köfte
( Okulda yedim)
Saat 16.00
Yarım paker form
3 salatalık
Saat 17.30
1 tane peynirli omlet
Zeytin
2 kuru kayisi
Okuldan gelince yemek yoktu en sağlıklı kahvaltılıkti kızlar , inşallah günü kapattım çok amin . Karnım aç
Zipzip-
Cordelia
sara_28
Afiyet olsun canim24 Mayıs
Saat 12.00
4 kaşık makarna
( Okulda yedim)
Saat 16.00
Yarım paker form
3 salatalık
Saat 17.30
1 tane peynirli omlet
Zeytin
2 kuru kayisi
Okuldan gelince yemek yoktu en sağlıklı kahvaltılıkti kızlar , inşallah günü kapattım çok amin . Karnım aç
Zipzip-
Cordelia
sara_28
Aynen kuzum :)Afiyet olsun canim
Ara ogun ekle olmazsa meyve ve sut olabilir
Benim 6200
Bugünü bitirdim canım zaten. Şimdi yedim son kaseyi. Aç mısın diye soracak olursan açımGünde 3 öğün demi,spor olarak bişi yaptımı bilmiyorumda şok diyet gibi uygulamış 1 günde.
Bol su içmek lazımmış bunda
Bence bırak istersen bünyeni zorlama sakın.
6256
Valla iyi olmaya çalışıyorum diyelim. Ramazan ve sonrasi istedigim gibi gitmiyorBüşraa tanıyamadım ismi mi değiştirdinn nasılsınnn bıraktın mı diyeti![]()
Cok sagol abla inan gozlerim doldu. O kadar zor ki adapte olup başlayabilmek. Halbuki başlayınca hiç zor gelmiyor. Gecen yil ki resimlerimi gosteriyor telefonum anı diye, kendime bir suru yiyecek hazırlıyormuşum...Tam bingo yaptın bugün![]()
Buşracım ben inanıyorum ki sen bunuda başaracaksın,pes etmeyeceksin mücadeleye devam edeceksin.
Kaç kilodan bu kadar kiloya kadar geldin büyük başarı aslında,kendinle gurur duy canısı.
Yakışmış kırmızılar hayırlı olsun
Bendende çok selamlar hocama
Evet inek sütü bende o sebeple çok verme taraftari değildim. Buyuk kızım mamayla buyudugu icin 15 aydan 23 aya kadar devam sütü vermiştim. Bu emdiği için vermiyorum. Bundan sonra ara ara normal süt icerse yeterli olur. Birde inek sütü fazla icilince hem kabizlik hem demir eksikligine sebep oluyor bizdeInsallah canim
Inek sutu tavsiye edilmiyo burada
Yani kucuk cocuklarda
3 yasa kadar devam sutu var onu tavsiye ediyolar
Nedenini arastirmadim ama hazimsizlik yapiyo olabilir diye tahmin ediyorum
Kısss ben naaptığımı biliyomuyumiyice uçtum. Neyse idare edin beni
Öyle demiyeydin lazım olur![]()
Olabilir ablacımm ya da hepsine farklı başlıklar olabilir başka alanlarda daSen onu 2022 fit yılı diye değiştir![]()
Canııım bütün güzellikler senin olsun ömrün neşeyle huzurla sevgiyle dolsun çok güzel arkadaşlıkların ve boyfriend in olsun 1 dilim pasta da senin olsun24 Mayıs
Saat 12.00
4 kaşık makarna
( Okulda yedim)
Saat 16.00
Yarım paker form
3 salatalık
Saat 17.30
1 tane peynirli omlet
Zeytin
2 kuru kayisi
Zipzip-
Cordelia
sara_28
12 binBenim 6200
Ay cnm güçsüz düşersen et tavuk salata ekle benceBugünü bitirdim canım zaten. Şimdi yedim son kaseyi. Aç mısın diye soracak olursan açım
Birazdan 1000 ipsiz atlama yapıp sonrasında yeşil çay ve suyun dibine dibine vurcam
Eğer yarın sabah harika bir eksi gelirse 1 günde bitirebilirim![]()
Bileklik aktivite sayabilirdi cnm var mı6256
Temizlik yaparken telefonu tasiyamadim bugun![]()