Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ablalara bak sen mefrukemle elhan abla show yapmis apla dedik menepozlu dedik

Canım bizim haftada bir değil haftada 5 ders her gün bir saat falan diğerleri gidiyor o kalsın istemedim gönderdim. Şimdilik dersler de iyi gidiyor bakalım.

Canım bizim haftada bir değil haftada 5 ders her gün bir saat falan diğerleri gidiyor o kalsın istemedim gönderdim. Şimdilik dersler de iyi gidiyor bakalım.
Cidden 5 ders mi öyleyse tabi ki gitsin canım bizim sadece 1 ders 1 saat bile değil 40 dk o yüzden çokta gerek görmedim

Geldim kaptanim dunde gelmistim 140 bildirim vardi okurken uyumusum
Eki Görüntüle 2929591
Kiz arti misin eksi mi ne deyim bilemesim
Hoşgeldin canım başlangıcın hayırlı olsun

Wuhuuu harikasın abla

İstemiyorsa zorlama bence canım ya

Teşekkürler
Yok canim zorlamiyorumda
Kardesim ogluyla gitsin diye benim oglanida götürüyordu biraz alinacaklar ama konusacam gondermiyecem
Gitmek istemiyorsa zorlama lütfen . Çocuğundan değerli değil ya . Senin çocuğunu senden başka kimse düşünmez.
Tabiki tatlim Cocugumun isteyip istememesi daha onemli yuzme icin gitsin ogrensin derim ama kickboksta biseyde ogretmiyorlar bide haftada iki gun 1 er saat cok yorucu kosturuyorlar cocuklari canim ileriki zamanda isterse ona gitsin ama suan 3 gun spor okul zor geliyor suan göndermeyecem sadece haftada 1 gun yuzme yeterli

Benim net cok yavaş geçmişe bakamadim simdilik buna cevap vereyim

Öncelikle iki takimida cok tebrik ederim
Cok cekismeli bi yaristi

Ama amaaaa maviler bütün yuzdeleri alip kazanmayi bildiler

Basta kaptanimiz Gurbettt42 olmak üzere bütün takim arkadalarimi ayrica tebrik ediyorum

Veeeeee
Karsima grubun benim gibi ağır toplarınından
fantastikaaa yi secmek istiyorum
Kabul edersen sevinirim cnm

Akıllıca hamle kilolar aynı yüzdeleri de aynı olacak . Tebrik ederim

Birden sasirdim. Ne diyecegimi bilemedim. Tsk ederim abla. Yani benim kiloma yakin birinin aramiza katilmasi beni cok mutlu etti acikcasi. Kendimi yalniz hissediyordum kilo anlaminda. Ayni takimda olmak cok güzel olurdu ama rakip kaptan olmak nasipmis

Vaovvv erken açıkladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…