özel bir şey yapmadım vallaha gülüm şiştim birden işteNe yaptin abla
Sopamı istiyorsunuz cok hosunuzami gidiyor peki öyle olsun3 ayda çok şey değişmis canım anlamaya çalışıyorum♀
Mesela senin sopanda yok artık herkese afiyet olsun diyorsun naptın kırıldı mi yoksaalışık değilim seni böyle sakin görmeye ben böyle kilo veremem bak
Sopamı istiyorsunuz cok hosunuzami gidiyor peki öyle olsunbu hafta görsün herkez ozaman
ben de aynıyım bir kere yalanı anlayayım soğuyorum o insandan güvenim gidiyorEvet abla yalana tahammülüm yok bana söylenirse nefret ederim o kişiden noktayı da koyarım
hahahaha ay sen çok yaşa ne güzel özetledinEkim abla sende benim gibi kendi kalene gol atmisin bu hafta
Sari takim yiyebilir miBugunden itibaren yarista olan arkadaslar,menulerde kaçamak gordüğüm an 5000adim cezasi sıkıyorsa yiyin
Bunlara yaģlı, kizartma,kek kurabiye de dahil
Özet için teşekkür ederimMavi takim kazandi
Mefkurem kirmizi takim kaptani oldu
Karsisina @fantastikaaa yi seçti
Diger secmeler aksam 9 da olacak
5000 adım abooowwwwBugunden itibaren yarista olan arkadaslar,menulerde kaçamak gordüğüm an 5000adim cezasi sıkıyorsa yiyin
Bunlara yaģlı, kizartma,kek kurabiye de dahil
YAzmadigin sürece evetSari takim yiyebilir mi
Benim mali gören bitkisel hayata girer.
Kaptanlar canımPeki sari takımdakiler yardımci olacagi takimi kendimi seciyor yoksa yine kaptanlarmi seciyor
Eklersiniz iste adimlariniza5000 adım abooowwww
pazartesi demiştim ya bu ekim iyi ki bizim takıma katılmamış diye kızlar 2 rekat şükür namazı kılacak:))100 gr eksiymişsin canım. Fazlaca uğraştın zaten artıları atmak için
Teşekkürler
Takımlara katılmaman çok isabetli bir karar
Yerse sonu kırmızı yada mavi takım olurSari takim yiyebilir mi
Ekim gene mi arti
ben yarışmıyorum yaaaa hem mefkuşum benim evvelimi topal kaplumbağa gibi olduğumu biliyor ki:))Haklısın canım . Çocuklarda var küçük herkes ayrı ilgi bekliyor haliyle .
Allah rahmet eylesin anneanneciğine canım
Mefkurem Ekim ablayı seçsin kankiler ya rakip olsunlar . Ay ne heyecanlı olur
Bence barbunya yiyebilirsin ekmek 1dilim salata yogurtDaha bişi yemedim kaptanım E Elif_Eylulöğlen kıymalı çorba vardi tek omu yedim gene barbunya dedim yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?