Geçmiş olsun canımOglana covit aşısini yaptirdim canim simdi eve dönüyorum
cidden aşırı yorulup derslerini etkiliyorsa gün için de derste uyuklayacaksa sıkıntı yüzme gerçekten çok efor sarf ettirip yorar , kickboks da ağır bir spor ve çocuk gitmek istemiyorum diyor , eğer kendini savunsun bilsin istiyorsanız ki dedesi diyormuş ya çocuğu istemediği bir dönem de savunma-saldırı sporlarına gönderip soğutmayın , belki 9-10 yaş kickboks için daha uygun olur o da isterse tabiiKizlar icime sıkıntı girdi sizle paylasmak istiyorum
Oglum ve kizimi pazartesi okuldan sonra yuzme dersine goturuyorum haftanin diger iki gunu kardesim kendi ogluyla benim oglumu kickboksa götürüyor 1 saat
Onceleri diyordum spor olur iyi olur benim oglan icin
Ama dersleride biraz agir kaldiramiyor yoruluyor galiba
Yigenim orda yanliz kalmasin ooglumla baraber yapsinlar diye oglumuda gideken aliyor kardesim
Dunde gitmislerdi 5 bucuk 6 bucuk arasi
Sabah zor uyandi
Okula giderken yorgunum anne ben kickboksa gitmek istemiyorum cok kosuyorum yoruluyorum ben sadece yüzmeye gitmek istiyorum dedi
Sabah babam aradi babama dedim oglan cok yoruluyor gitmek istemiyor
Babam gitsin ogrensin kendini savunmayi ogrenir dedi bende gecen senede gitti bisey ogretmiyorlar dedim
Babamda sirf yigenim icin o yanliz olmasin diye israr ediyor dedim cocugun sagligi daha onemli
Babam dedi bir kac gun gecsin tekrar sor gitmek istiyormu bende bakiyim bir dedim
Gitmezse babasiyla gitsin dedim
Oglum 7 bucuk yasinda Bilmiyorum gonderiyim mi şaşırdım
Sadece yuzme dersi yeterli bence
Benim net cok yavaş geçmişe bakamadimsimdilik buna cevap vereyim
Öncelikle iki takimida cok tebrik ederim
Cok cekismeli bi yaristi
Ama amaaaa maviler bütün yuzdeleri alip kazanmayi bildiler
Basta kaptanimiz @Noisy Girl olmak üzere bütün takim arkadalarimi ayrica tebrik ediyorum
Veeeeee
Karsima grubun benim gibi ağır toplarınından
@fantastikaaa yi secmek istiyorum
Kabul edersen sevinirim cnm
3 ayda çok şey değişmis canım anlamaya çalışıyorum♀
Mesela senin sopanda yok artık herkese afiyet olsun diyorsun naptın kırıldı mi yoksaalışık değilim seni böyle sakin görmeye ben böyle kilo veremem bak
Bugunden itibaren yarista olan arkadaslar,menulerde kaçamak gordüğüm an 5000adim cezasi sıkıyorsa yiyin
Bunlara yaģlı, kizartma,kek kurabiye de dahil
Sari takim yiyebilir mi
Sen ip atlama bence1000 ip atlama cezası verseydin millet kaçardi5000 adım iyi yine ama düşüyor sayıdan:)
rabbim sağlıkla sonunu getirmeyi nasip etsin gülüm hayırlı olsunEvet canım başladım dün akşam niyet ettimbugün harfi harfine uyuyorum
Haberi var ablam hatta bugün insaAllah blue da niyet edecekbluegreeneyes bak gülüm @Tostombalakanne bu gün başlamış yitik şifaya beraber yapacak birileri var mı diyordun ya :)
Amin daim olsun insaAllah ablamrabbim sağlıkla sonunu getirmeyi nasip etsin gülüm hayırlı olsun
sana eşlik edecek biri daha var bluegreeneyes :)
ohh çok güzel birbirinizi takip edip destekleyince daha iyi olacak inşallahHaberi var ablam hatta bugün insaAllah blue da niyet edecek
Sagol ablacimGeçmiş olsun canımsağlıkla yaşasın inşallah.
Harikasın canım güzel sonuçlar al inşallahEvet canım başladım dün akşam niyet ettimbugün harfi harfine uyuyorum
Yarın öbür gün bebek müjdesi verirsem sakın şaşırmayın...Ablalara bak sen mefrukemle elhan abla show yapmisapla dedik menepozlu dedik
Yok canım akşam büyük oğlum ekmek aldı onlardan sabahta görümcem işe giderken ekmeksiz kalmış bendede az bı bayat vardı bende asagi indim verdim ikisinin de surati beş karış. Eve cikiyodum arkamdan başladılar konuşmaya oda torunları annesine diyoki yukarı daha yemeğe cikmayalim bunu diyen 46 yaşında bı hala. Sanki bu sabahta bayat ekmek yesen nolacak bilmiyorum bana ilginç geldi.Aranızdaki durumu bilemem ben öyle şeyler yaşamadım ama ben duysaydim ve kırılacak birşey ise duyduğum birakmazdim ya da bırakırdım ya benim çocuğumsa onunda torunu sonuçtaçocuk bakma ile ilgili birşey mi konuştuğu.
BebekmiiiYarın öbür gün bebek müjdesi verirsem sakın şaşırmayın...bu ay regl oldum... bu hafta da elimden geldiğince altlarda devam edebilirim inşallah. Derslerden spor yapamayabilirim diye yarışmadan çekildim. Ablalar taş bilemedin meteor
Allah yardimcin olsun canimCnm aralık doğumlu bnmki. Ben de kışı çıkarırım diyordım ama muhtemelen aralıkta işe başlayacağım, bir de artık geceleri hep ağzında tutmak istiyordu, uyuyamıyordum, gerçi şimdi de uyutmuyor
Ben zaten tek meme emziriyordum, süt bitti dedim. Diğerini verdim. Şimdi asla emmek istemiyor. Ama nasıl uyuuacağını da bilmiyor
Allah'ın işi tatlım benim ne suçum günahım varBebekmiii
Canım neyi dert ediyorsun. Bırak kendi hallerine.Yok canım akşam büyük oğlum ekmek aldı onlardan sabahta görümcem işe giderken ekmeksiz kalmış bendede az bı bayat vardı bende asagi indim verdim ikisinin de surati beş karış. Eve cikiyodum arkamdan başladılar konuşmaya oda torunları annesine diyoki yukarı daha yemeğe cikmayalim bunu diyen 46 yaşında bı hala. Sanki bu sabahta bayat ekmek yesen nolacak bilmiyorum bana ilginç geldi.
Buna ilave diğer gorumcemin torunu oldu aksam hepsi oradaydı bizde eşimle kursa kayıt yaptrdik donduk bana dediki busralarda kim var eşim bebeği bı kere gördü aradım ablasinj kim var biz varız dedi iyi gelicez biraz dedim gittik yemek yiyorlardı biz oturmadik masaya.
Bu sabahta herşeyden girdiler açıkçası her zmanki halleri ben niye sasiriyosam gerçi.
Sabahta sordum yok dedi bişey ama var belli canım sıkıldı yani
Boşver canım ya sorun varsa da kendileri gelsin sorunumuz var desin kaldırma bı taraflarını altı üstü bir ekmekYok canım akşam büyük oğlum ekmek aldı onlardan sabahta görümcem işe giderken ekmeksiz kalmış bendede az bı bayat vardı bende asagi indim verdim ikisinin de surati beş karış. Eve cikiyodum arkamdan başladılar konuşmaya oda torunları annesine diyoki yukarı daha yemeğe cikmayalim bunu diyen 46 yaşında bı hala. Sanki bu sabahta bayat ekmek yesen nolacak bilmiyorum bana ilginç geldi.
Buna ilave diğer gorumcemin torunu oldu aksam hepsi oradaydı bizde eşimle kursa kayıt yaptrdik donduk bana dediki busralarda kim var eşim bebeği bı kere gördü aradım ablasinj kim var biz varız dedi iyi gelicez biraz dedim gittik yemek yiyorlardı biz oturmadik masaya.
Bu sabahta herşeyden girdiler açıkçası her zmanki halleri ben niye sasiriyosam gerçi.
Sabahta sordum yok dedi bişey ama var belli canım sıkıldı yani
Budur.Boşver canım ya sorun varsa da kendileri gelsin sorunumuz var desin kaldırma bı taraflarını altı üstü bir ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?