Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

cidden aşırı yorulup derslerini etkiliyorsa gün için de derste uyuklayacaksa sıkıntı yüzme gerçekten çok efor sarf ettirip yorar , kickboks da ağır bir spor ve çocuk gitmek istemiyorum diyor , eğer kendini savunsun bilsin istiyorsanız ki dedesi diyormuş ya çocuğu istemediği bir dönem de savunma-saldırı sporlarına gönderip soğutmayın , belki 9-10 yaş kickboks için daha uygun olur o da isterse tabii
herkesin evladı değerli senin ki de değerli gülüm ,kuzeni hatta kardeşi için bile olsa istemediği , çok fazla yorulduğu , derslerini etkileyen bir yere gitmesi bence doğru değil

Harika bir seçim

Bugunden itibaren yarista olan arkadaslar,menulerde kaçamak gordüğüm an 5000adim cezasi sıkıyorsa yiyin
Bunlara yaģlı, kizartma,kek kurabiye de dahil

Sari takim yiyebilir mi

1000 ip atlama cezası verseydin millet kaçardi 5000 adım iyi yine ama düşüyor sayıdan:)
Sen ip atlama bence

Ablalara bak sen mefrukemle elhan abla show yapmis apla dedik menepozlu dedik
Yarın öbür gün bebek müjdesi verirsem sakın şaşırmayın...bu ay regl oldum... bu hafta da elimden geldiğince altlarda devam edebilirim inşallah. Derslerden spor yapamayabilirim diye yarışmadan çekildim. Ablalar taş bilemedin meteor

Yok canım akşam büyük oğlum ekmek aldı onlardan sabahta görümcem işe giderken ekmeksiz kalmış bendede az bı bayat vardı bende asagi indim verdim ikisinin de surati beş karış. Eve cikiyodum arkamdan başladılar konuşmaya oda torunları annesine diyoki yukarı daha yemeğe cikmayalim bunu diyen 46 yaşında bı hala. Sanki bu sabahta bayat ekmek yesen nolacak bilmiyorum bana ilginç geldi.
Buna ilave diğer gorumcemin torunu oldu aksam hepsi oradaydı bizde eşimle kursa kayıt yaptrdik donduk bana dediki busralarda kim var eşim bebeği bı kere gördü aradım ablasinj kim var biz varız dedi iyi gelicez biraz dedim gittik yemek yiyorlardı biz oturmadik masaya.
Bu sabahta herşeyden girdiler açıkçası her zmanki halleri ben niye sasiriyosam gerçi.
Sabahta sordum yok dedi bişey ama var belli canım sıkıldı yani

Eklentiler

• IMG_20211008_140319.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 47
Bebekmiii

Allah yardimcin olsun canim

Canım neyi dert ediyorsun. Bırak kendi hallerine.

Boşver canım ya sorun varsa da kendileri gelsin sorunumuz var desin kaldırma bı taraflarını altı üstü bir ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…