- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Masterfit ler selam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masterfit ler selam
Aynen genelde onu alırız almama dememe rahmen alıyorlar ikidir yemedim ikisinide önceden bir dondurma hastası iken halende öyleyim yememeye çalışıyorumAçık dondurma tercih et canım daha saglıklı az kalorili en azından ben bu sene yazın hiç paketli dondurma tüketmedim
Nasilsin canimMasterfit ler selam![]()
Selam fit hatunMasterfit ler selam![]()
Ben dondurma ve soğuk su içmeyi bırakalı 15 20 gun oluyor cunku boğazım cok hassas soğuk bişey yiyip içince hemen ağrıyorAynen genelde onu alırız almama dememe rahmen alıyorlar ikidir yemedim ikisinide önceden bir dondurma hastası iken halende öyleyim yememeye çalışıyorum
Bu sene diyete oldugum için dondurmaya bile doyamadım ya off offAynen genelde onu alırız almama dememe rahmen alıyorlar ikidir yemedim ikisinide önceden bir dondurma hastası iken halende öyleyim yememeye çalışıyorum
Canım artık havalar soğumaya başladı ya ondandır belki boğaz enfeksiyonu yoktur inşallahBen dondurma ve soğuk su içmeyi bırakalı 15 20 gun oluyor cunku boğazım cok hassas soğuk bişey yiyip içince hemen ağrıyor![]()
Canım ama aradaki farkı gördün bizde gördük baya fark etmiş hedefine ulaşınca abartmadan yersinBu sene diyete oldugum için dondurmaya bile doyamadım ya off off![]()
Kuzum Konya'da havalar Eylül girdiğinden beri soğuk eskiden de oyleydi hava soğuyunca soğuk su içsem bile hemen agrıyordu belkide bademcik problemim vardırCanım artık havalar soğumaya başladı ya ondandır belki boğaz enfeksiyonu yoktur inşallah
İyiyim kaptan sen nasılsınNasilsin canim![]()
Ara ogunlerde yiyebilirsin haftada 2 gun canimBu sene diyete oldugum için dondurmaya bile doyamadım ya off off![]()
Fitim demiiiiSelam fit hatun![]()
Iyiyim bende canimİyiyim kaptan sen nasılsın
Bana dua edin kafayı yemeyeyim oğlum 1.sınıf çıldıricim![]()
Fitsin tabiFitim demiiii
Ahhh nerde eee kilomdan haberim yok günlerdir
Sen nasılsın şekerim
Aynen canım hatta eşim ile bugun mevzu oldu 1 lt kola alıyor eşime 3 4 gun gidiyor ben içsem o gun bitiyordu eşime dedim seni masrafdan kurtardım demekki ben masraf ediyormuşum sana dedimCanım ama aradaki farkı gördün bizde gördük baya fark etmiş hedefine ulaşınca abartmadan yersin
Aynen canım konya artık baya soğuk bende üşüyorum az önce çamaşır sermeye çıktım baya soğuktu.. Bademcik problemi olabilirKuzum Konya'da havalar Eylül girdiğinden beri soğuk eskiden de oyleydi hava soğuyunca soğuk su içsem bile hemen agrıyordu belkide bademcik problemim vardır
Ay vallahi canım bizde de durumlar aynıAynen canım hatta eşim ile bugun mevzu oldu 1 lt kola alıyor eşime 3 4 gun gidiyor ben içsem o gun bitiyordu eşime dedim seni masrafdan kurtardım demekki ben masraf ediyormuşum sana dedim![]()
Bende cuma gunu yapıyorum kaçamak ama boğaz agırısı yapıyor bu soğuk havada o yüzden en iyisii hiç yememekAra ogunlerde yiyebilirsin haftada 2 gun canim
Biz genelde cuma gunleri kacamak yapiyoruz abartmadan
Bilmiyormuyum?C Chikolata_gozlum bak senin c ni yazinca bile hemen klavyede nick çıkıyor kiymetimi bilEki Görüntüle 2920837
Valla deli gibi kola içiyorduk yaa resmen bağımlı olmuştuk artık ben kahvaltıda bile içer olmuştumAy vallahi canım bizde de durumlar aynı![]()