- 12 Nisan 2009
- 8.252
- 29.084
- 1.073
- 43
Evt canim motive etti beniGünaydın canim ❤
Yaa ne güzel 1 haftada bile değişim başlamış
Günaydın canim ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt canim motive etti beniGünaydın canim ❤
Yaa ne güzel 1 haftada bile değişim başlamış
Günaydın canim ❤
Günaydın canımGünaydın kızlaar, dün espriler havada uçuşmuş bakıyorum. Neşeniz daim olsun![]()
Maşallah canım bence hafif sporlar ile diyeti destekle çünkü vücut spor yapmadığında kendini salıyor böylelikle hem sıkı hemde güzelce zayıflamış olursun.Sizinle bir mutluluğumu ve şaşkınlığımi paylasmak istiyorum
Ben 84 kilo ile basladim baslayali 1 hafta oldu cumartesiden beride yaklasik 10 bin adim atiyorum karnimin iki yaninda sarkan bir yag kütlesi vardi bu sabah bi farkettim onlar yok olmus cok sevindim ve bukadar cabuk fark gormek beni cok mutlu etti kendinize gosterdiginiz çaba kesinlikle bos değil ve vucut size aninda karşılığını veriyor![]()
Gunaydin canim ❤Gunaydin kizlar
Sen miramisinHerkes dönmemi istedi. Umarım buna da alışırsın.![]()
Yok canim estağfurullah niye yanlis anliyim daha once 24 kilo verdim oldu bitti agir spor yapamam suan benim için yuruyus en iyisi topuk agrim var kilodan dolayi sanirim kendimi gozlemliyorum zorlamamaya calisiyorumMaşallah canım bence hafif sporlar ile diyeti destekle çünkü vücut spor yapmadığında kendini salıyor böylelikle hem sıkı hemde güzelce zayıflamış olursun.
Birde yanlış anlasilma olmasın ben 80/70 kilo arasındaki kişilerin bence kendini yormadan (ip atlama zıplama gibi) yapmadan sporla sıkılaşmasi daha da güzel.
Çünkü ileride kilolar ile hoplama yaptığımız da diz kapakları gidebiliyor zamanla.
Sizinle bir mutluluğumu ve şaşkınlığımi paylasmak istiyorum
Ben 84 kilo ile basladim baslayali 1 hafta oldu cumartesiden beride yaklasik 10 bin adim atiyorum karnimin iki yaninda sarkan bir yag kütlesi vardi bu sabah bi farkettim onlar yok olmus cok sevindim ve bukadar cabuk fark gormek beni cok mutlu etti kendinize gosterdiginiz çaba kesinlikle bos değil ve vucut size aninda karşılığını veriyor![]()
Herkes dönmemi istedi. Umarım buna da alışırsın.![]()
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar![]()
Eve ne zaman dönüyorsun dön artıkKızlar ben Cuma günü tartilamaya bilirim evde değilim çünkü başka tartı olabilir mi
Günaydın![]()
Günaydın![]()
Günaydın bu alemin en popüler en azmli en keyifli en en harika kızları
Cuma günü için silahları kusanma vaktigün mavi şirinleri üstün bir farkla yenmek için elinden gelenin en iyisi yapma günü
![]()
Günaydın çıtırlar![]()
Günaydın kızlar![]()
Günaydın kızlar![]()
Ne zaman başlıyorsun diyeteGünaydın kızlaar, dün espriler havada uçuşmuş bakıyorum. Neşeniz daim olsun![]()
Günaydın kızlarGunaydin kizlar![]()
Ay beynim durduGunaydin canim ❤
Diger sayfaya yazmissin orda sadece sporlar yaziyor![]()
Günaydın canim ❤Günaydın![]()
karnım daha iyi oldu canım benim tesekkur ederim dunku menumu yazmadim yazıcam okuldayim simdibak ya emanete hıyanet edicen demekki
Hala kazancaniza inaniyormusunuz
Nokta atışı yapmışın Dilek
ıslık çığır çıkar belki
Olsun canım karnın nasıl oldu
İkiside birbirine çalışıyor
dimi ya kırmızı pembeye çalıyor
Fıstık
Kim kimi yeniyor
Sende mi İstanbul dasin
Yarın son gün canım aman mümkün mertebe dikkat et bütün hafta emeklerin boşa gitmesin
Ciss olarak ne yedin![]()
Cok az yiyorsun zaten canim daha da azaltma yedikleriniBugün cok hafif beslenecegim. Adim sayimi mümkün oldugunca artirmaya calisacagim. Insallah yarin tarti yüzümü güldürür.
Hafif derken canim protein ye bence aksamlari protein ve salataBugün cok hafif beslenecegim. Adim sayimi mümkün oldugunca artirmaya calisacagim. Insallah yarin tarti yüzümü güldürür.
Gözünüz aydın canım@MiraPham su ara biraz telasliyim, eltim doğum yaptı, atlatinca sporda seninle aşık atmayı düşünüyorum![]()
Bugün önce kırmızı demek.![]()
Tüh eşine yasaklayalım o zaman ister istemez duyuyorsundurİnan evde TV açmıyorum. Eşim gelince açıyor. Korona ilk başladığında masterchef izledim. Survivor izliyordum önceden. Yasaklamak için geç kaldıniz.![]()
Ooo kalplere gel