- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Cok gecmis olsun canim eskiden ekg yoktu ki nerden bilecekler , koronadan sonra yeni doganlara ekg cekiyorlar kalp cerrahisi kontrol ediyor bakalim yeni nesilde neler cikacakTeşekkür ederim kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun canim eskiden ekg yoktu ki nerden bilecekler , koronadan sonra yeni doganlara ekg cekiyorlar kalp cerrahisi kontrol ediyor bakalim yeni nesilde neler cikacakTeşekkür ederim kızlar![]()
Hamsiyi temizleyeceksin birbirine kapatacaksin ,misir ununa batirip kizartacaksin hamsi bunu severMisir unlu falansa diye sordum
Diyet sevmez amaHamsiyi temizleyeceksin birbirine kapatacaksin ,misir ununa batirip kizartacaksin hamsi bunu sever![]()
Sen hamsiyi öyle sevmezsin ama dimiHamsiyi temizleyeceksin birbirine kapatacaksin ,misir ununa batirip kizartacaksin hamsi bunu sever![]()
Evet canım diğer kardeşleri de uyardı doktor genetik olabilir herkes baktırsın kalbine dediCok gecmis olsun canim eskiden ekg yoktu ki nerden bilecekler , koronadan sonra yeni doganlara ekg cekiyorlar kalp cerrahisi kontrol ediyor bakalim yeni nesilde neler cikacak![]()
İnşallah birşey çıkmaz canım geçmiş olsunEvet canım diğer kardeşleri de uyardı doktor genetik olabilir herkes baktırsın kalbine dedi![]()
Onun icin cumalari yapacaksinDiyet sevmez ama![]()
Ya ben cevaplamışım o mesajları O yüzden yokmuş. kafam nerde acabaYa kızların tartılarını alıntılamışdım hepsi gitmiş neden ki![]()
Evet heryil kontrol oneriyorlar ailede kalp sorunu varsaEvet canım diğer kardeşleri de uyardı doktor genetik olabilir herkes baktırsın kalbine dedi![]()
Sağol canımBenden alintila hepsine alıntıların gecmisten anca çıktım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Harikasin tatlım.
Tebrik etmişim haberim yokHee bende 1 gelecek diyorum hep 400 geliyor E Elif_Eylul da bana dil.cikariyor döv onu aplaaa
Amin canom insallah
Hic bos durma diyor kk
Guncelden devam et kilo veren herkesi tebrik et gitsin :)
At agzina hemen
Dolunay bize batti dogamadi bizde
Haftayada sana dogaralnimiza reglim yazip gezelim :)o kisiye ilismeyelim bence artik
Havadan sudan
Ruhumuz fakirrr
Huplettim bile :)
Guzel eksi canim tebrikler haftaya 2li rakamlar geliyor demektir
Haftaya 49 olursun senBaşlangıç kilo = 51.1 (-22/09/2021- Çarşamba)
Hedef kilo = 48
Şuan ki kilo = 50.1
Fark = -1 kg
Tebrikler canım
Tebrikler canım74. 8
74.2
-600
0.802![]()
Tebrikler canım