- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
hep filizle -senazeynep yazdı gülümYuhunuz 20 sayfamı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep filizle -senazeynep yazdı gülümYuhunuz 20 sayfamı![]()
Yalan vallahi yalan ben yataktayim uyuyomhep filizle -senazeynep yazdı gülüm![]()
Bugün tatil. İsteyen spor yapabilir tabi. ben liste tutmayacağım.Alıntılamışım ama ne için sorduğunu unuttum.
Ellerine sağlık birtanem
Mavi takım tebrik ederim hepimizi
Teşekkürler kaptanım . Seni de tebrik ederim
Bebeğim
Elhamdüllah . Ayrı takımda olsakta kalplerimiz birdi...
Cordelia bugün adımlarımızı sayılmayacak mı canım ? Ona göre adım atacağım . Yoksa çok yorgunum ancak eve geldim. Bütün gün yollardaydım
Hazırız kaptanimKİRMİZİ TAKİM
Ben sizleri cok seviyor ve sizlere cok inaniyorum biz birlikte cok güçlüyüz
Gücümüzü azmimizi gösterme zamani
HAZİRMİYİZ
zeyneppk KİRMİZİ TAKİM KAPTANİ
Cordelia
@askrhpozitif
@Tutku44
ekim2009
F Frozen01
@madamhd
@sandriyon
@Brzhuzur![]()
Ay evet tatil olsun menude verecekmiyizBugün tatil. İsteyen spor yapabilir tabi. ben liste tutmayacağım.
2 yumurta yerine 1 yumurta,5. Gün menüsü veriyorm
Sabah
2 yumurta
Domates
Salatalik
5 zeytin
1 ev pogacasi
Ögle
1 kare bitter
Nescafe
Aksam
2 tavuk butu haslama
Salata
2 kasik pilav
Fitt_anne @Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Oh oh iyi etmişim okuduklarima saysinlarhep filizle -senazeynep yazdı gülüm![]()
Menü her zaman yazacağız canım.Ay evet tatil olsun menude verecekmiyiz
Ya düğün konuştunuz ben zaten takip edemiyom.Acımadınız bana. Allahtan bit konusu açılmadı.Oh oh iyi etmişim okuduklarima saysinlar![]()
TamamYeni uyesin canim haftaya dahil olabilirsin listeye
90kilo olan birisi senin dedigin gibi beslenemez ki2 yumurta yerine 1 yumurta,
Poğaça yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek
Nescafe, çay ödem yapan içecekler uzak durulmalı onun yerine bitki çayı içebilirsin
Çikolata yerine kuru meyve
2 but haşlama yerine 1 but haşlama olmalıydı menü çok fazla olmuş..Gelsin kilolar...![]()
Hep senin kirmizi takimda olmani istedim canim sonunda ayni takimdayizYine Alevler içindeyiz beraber güzel Elisam.![]()
Kilosuna göre menüsü az canım sadece yanlışı poğaça yemek nescafeyi süt ile yaptıysa sorun olmaz 2 but ona hiç birşey yapmaz.2 yumurta yerine 1 yumurta,
Nescafe, çay ödem yapan içecekler uzak durulmalı onun yerine bitki çayı içebilirsin
2 but haşlama yerine 1 but haşlama olmalıydı menü çok fazla olmuş..Gelsin kilolar...![]()
Ben sizi tutuyorumFitt_anne canım kaptanım bu hafta Mavi grup olarak yıkalım buraları . Ne dersiniz ? Mavi takım hazır mıyız kırmızı takımı yenmeye
![]()
Oy çok şükür.Bugün tatil. İsteyen spor yapabilir tabi. ben liste tutmayacağım.
Kiloma göre menülerimi az bulurlad genellikle bende biraz olsun artirip deneyimli insanlarin deneyiminden yararlanmaya calisiyorm.2 yumurta yerine 1 yumurta,
Sanki az önce kırmızı takım içinde yazdığını görmüştüm yanlış görmüşüm herhaldeBen sizi tutuyorum![]()
![]()
Bit ne kız bananeYa düğün konuştunuz ben zaten takip edemiyom.Acımadınız bana. Allahtan bit konusu açılmadı.
Yok öyle demicem. Ekmek hic sevmiyorm. Posgaca seviyorm. Kaloriyi sevdigim seylerden almak istedim dicemAfiyet olsun canım evpogcasi demissin onun yerine ekmek tercih etmelisin bugünlük oldu diceksin simdi dime
Pilav yerine 1kase yogurt yeseydin